evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Ειδικά τέτοια εποχή που είναι μεγάλη η μέρα προλαβαίνεις να κάνεις και μια μικρή βόλτα στο Malmö.
Ο συνδυασμός και των δύο(30-40% των εξόδων Cash και τα υπόλοιπα κάρτα) είναι το καλύτερο.Για κάθε απρόοπτο....Καλημέρα σε όλους. Ετοιμαζόμαστε ένα παρεάκι 6 ατόμων για ένα τριήμερο στην Κοπεγχάγη και σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο μια μέρα για να πάμε βόρεια. Έχει κανείς υπόψιν κάποια ασφαλή εταιρεία γιατί δεν το έχουμε επιχειρήσει ξανά?
Επίσης πρώτο μας ταξίδι με capital controls στο εξωτερικό. Προτείνετε cash και συνάλλαγμα ή χρήση κάρτας?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Θα συμφωνήσω απόλυτα!! Όπως επίσης και πριν το ταξίδι να κάνεις ένα τηλέφωνο στην τράπεζα για να επιβεβαιώσεις ότι θα είσαι κομπλέ με την πιστωτική σου στο εξωτερικό! Όσο για τις εταιρίες ενοικίασης αμαξιών χωρίς να θέλω να κάνω κάποια διαφήμιση (δεν έχω νοικιάσει ποτέ μου αμάξι) η πιο γνωστή είναι η Χερτζ... Τώρα με μια απλή αναζήτηση στο google πιστεύω θα βρεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για τις εταιρίες!Ο συνδυασμός και των δύο(30-40% των εξόδων Cash και τα υπόλοιπα κάρτα) είναι το καλύτερο.Για κάθε απρόοπτο....
1. Για εσένα είναι πολύ μικρό το ποσό, για άλλους όχι.Η Eurobank για αλλαγή νομίσματος σε χρήση πιστωτικής κάρτας, χρεώνει 2%.
Για μένα είναι πολύ μικρό το ποσό για να το συζητάμε... Και το να αγοράσεις συνάλλαγμα πάλι κοστίζει.
εχω μεινει σε αυτο στην Κοπεγχάγη και νομιζω οτι ήταν η πιο κεντρική και βολικη τοποθεσια ...αυτο που λεμε στην καρδια της πολης...ποιο κατά την γνώμη σας είναι το πιο κεντρικό σημείο της Κοπεγχάγης για διαμονή ώστε να μπορείς να επισκεφτείς τα περισσότερα αξιοθέατα της πόλης με τα πόδια???