bloody mary
Member
Ωωωωχ και άλλα δύο???
κοιτα, αν περπατας πολυ και εχει και κρυο, μπορει να τα γλιτωσεις!!Η Κολωνία είναι προορισμός όπου σίγουρα περνάς καλά. τσιμπάς και κανα δυο κιλά τη φορά!!
οχι, καλε!μην ακους τα ψεύδη που διαδιδουν ορισμενοι..μπορεις να φας αφοβα!!!latina, θα είμαι εκεί την ερχόμενη Τρίτη. Η σοκολάτα παχαίνει;
Η σοκολατα υγειας παντως παχαινει λιγωτερο απο τη γαλακτος. Αν μαλιστα προσθεσεις και αμυγδαλα ε πας γυρευοντας....latina, θα είμαι εκεί την ερχόμενη Τρίτη. Η σοκολάτα παχαίνει;
Ανατρίχιασα!!!οχι, καλε!μην ακους τα ψεύδη που διαδιδουν ορισμενοι..μπορεις να φας αφοβα!!!
αν πατε στο μουσειο, εχει συντριβανι σοκολατας και την ωρα που περνας απο εκει,
οι υπευθυνοι βουτανε κομματια γκοφρετας μεσα στην σοκολατα και σου δινουν να φας!!
Δηλαδή τα αμύγδαλα είναι που φταίνε για την κατάσταση;Αν μαλιστα προσθεσεις και αμυγδαλα ε πας γυρευοντας....
Πολύ κατατοπιστικό link, σʼ ευχαριστούμε. Από πού προέρχεται;Δίνοντας το παρακάτω link, είναι παράνομο Defkalion;
http://www.arrivalguides.com/Guides...fastcheck&group=city&dest=DUESSELDORF&lang=el
Το συντριβάνι είναι το λιγότερο. Το Μουσείο είναι πολύ προσεγμένο, πολύ εκπαιδευτικό αν και αρκετά εμπορικό. Κάτσε λίγο στον τελευταίο όροφο να δεις τις παλιές διαφημίσεις.Αυτό με το συντριβάνι σοκολάτας πολύ μου άρεσε.
Θα είμαι εκεί 5 - 8 Ιουνίου (Να 'ναι καλά η Germanwings) και σίγουρα θα το τιμήσω.