• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Καλοκαιρινές διακοπές 2025

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Το πλοίο της Κυριακής κάνει λιγότερες ώρες, νομίζω 8 (πάει από Πειραιά απευθείας Αστυπάλαια & μετά συνεχίζει).
Ακριβώς...η καλύτερη λύση για Αστυπάλαια. Πρόκειται για το BS Patmos το οποίο φεύγει μεσημεράκι Κυριακής και σε 8 ώρες είσαι Αστυπάλαια απευθείας, και επιπλέον είναι μεγαλύτερο πλοίο και με περισσότερες ανέσεις. Τα άλλα δρομολόγια - με το αρκετά μικρότερο Blue Star Naxos- φεύγουν 06.45 από Πειραιά, όπερ σημαίνει ξύπνημα αχάραγα και συνάμα περισσότερες ώρες εν πλω

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Χαίρεται! Φτάνουν οι ήμερες για την Αστυπάλαια. Να μείνετε κοντά στη χώρα και όχι μέσα σε αυτήν για να την έχετε θέα, είναι κούκλα! Να κάνετε οπωσδήποτε την ημερήσια σε Κουνούπες & Κουτσομύτη. Κ εγώ ήθελα να κάνω συνδυασμό με Αμοργό (είναι πολύ κοντά) αλλά δεν έβρισκα κατάλυμα, καλά θα ήταν να το δείτε άμεσα. Επίσης, αεροπορικά για Αστυπάλαια δύσκολα βρίσκεις. Το πλοίο της Κυριακής κάνει λιγότερες ώρες, νομίζω 8 (πάει από Πειραιά απευθείας Αστυπάλαια & μετά συνεχίζει).
Ακριβώς...η καλύτερη λύση για Αστυπάλαια. Πρόκειται για το BS Patmos το οποίο φεύγει μεσημεράκι Κυριακής και σε 8 ώρες είσαι Αστυπάλαια απευθείας, και επιπλέον είναι μεγαλύτερο πλοίο και με περισσότερες ανέσεις. Τα άλλα δρομολόγια - με το αρκετά μικρότερο Blue Star Naxos- φεύγουν 06.45 από Πειραιά, όπερ σημαίνει ξύπνημα αχάραγα και συνάμα περισσότερες ώρες εν πλω
Καλησπέρα, σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Εντέλει, δεν το προχώρησα γιατί τα πανάκριβα αεροπορικά και η επίσης τσουχτερή διαμονή μου ανεβάζουν πολύ το μπάτζετ. Τελικά έκλεισα Ανάφη για 5 μέρες, καλά να 'μαστε και θα 'ρθει κι η ώρα της Αστυπάλαιας. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.002
Μέλη
39.716
Νεότερο μέλος
dimitrello

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom