ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
?????????????????????????????????????????????????????????????????Η νυχτερινή ζωη στο Αργοστόλι για τα δικά μου δεδομένα ήταν χάλια, γιατί δεν έχεις την αίσθηση του νησιού αλλά μιας παραλιακής πόλης. Ζωή έχει πάρα πολύ, αλλά εμένα μου θύμισε Πάτρα.
Καταρχάς το Πάτρα δεν το είπα υποτιμητικά μιας και εκεί πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια, άρα όπως και να είναι εγω την βλέπω ωραία. Εννοώ ότι όταν καθόμουνα στον πεζόδρομο για φαγητό ή εκεί στην πλατεία που έχει τα μπαράκια, δεν έβλεπα θάλασσα και ήταν σαν να είμαι στην Πάτρα και πίνω ποτό, ενώ στην Σάμη καταλάβαινες περισσότερο ότι είσαι σε νησί μιας και τα μαγαζιά είναι παραλιακά.?????????????????????????????????????????????????????????????????
μεγάλη απορία μου: σε τι ακριβώς σου θύμησε Πάτρα το Αργοστόλι??? εννοείται πως ο καθένας έχει την προσωπική του αισθητική αλλα δεν μπορούμε να λέμε και ότι θέλουμε!!!!
εξαρτάται προς τα πού θα κινείστε. αν κινείστε προς Αντίσαμο και βορρα(Ασσο-Φισκάρδο-Μύρτο) τα Σβορωνάτα είναι εντελώς λάθος επιλογή. γενικά αξίζει μόνο αν θες να είσαι κοντά στην πρωτεύουσα και τις παραλίες του νότου γιατι ως χωριό δε λεει κάτι.Καλησπέρα.Το επόμενο Σάββατο φεύγουμε 2 άτομα για 10 μέρες στην Κεφαλονιά.Έχω διαβάσει ήδη όλες τις πληροφορίες κι έχω σημειώσει τα πάντα και για παραλίες αλλά και για φαγητό-και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων-απλά έχει προκύψει ένας προβληματισμός από χθες.Ενώ διαβάζοντας τις πληροφορίες είχα καταλήξει στη Σάμη για διαμονή καθώς είναι πολύ κοντά στην Αντίσαμο στην οποία προφανώς θα πάμε περισσότερες φορές αλλά και γενικά στην πλευρά του νησιού με τα πιο όμορφα μέρη,γνωστοί μας που επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο και εξαιτίας καταγωγής,μας είπαν ότι καλύτερα να μείνουμε κοντά στο Αργοστόλι,π.χ. Σβορωνάτα,γιατί μπορεί στο χάρτη να φαίνονται πιο κοντινές οι αποστάσεις από τη Σάμη αλλά εξαιτίας της μορφολογίας του εδάφους τελικά βγαίνει πιο κουραστική και μεγάλη η διαδρομή.Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να με συμβουλέψει;
1. υπάρχει και ο παραγοντας της κίνησης. καθόλου αμελητέος κοντά στην πρωτεύουσα που καποιες ώρες πήζει.1. σκέφτηκα μήπως τελικά είναι καλύτερα να είμαστε πιο μακριά χιλιομετρικά αλλά με πιο καλό δρόμο.
2. η Σάμη είναι η καλύτερη επιλογή.
3. Έχω βρει δωμάτιο και στη Σάμη και στα Σβορωνάτα
4. ακτοπλοϊκά καθώς αλλάζει και το λιμάνι ανάλογα με την επιλογή μου.
γιατί?ασσος δεν ειναι για μπανιο.μονο για φαι η καφε απογευμα.