alexandra80
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λιγουρία-Τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού-Βολιβία-Άνδεις
Ναι ναι! Ευχαριστώ πολύ!!
Ναι ναι! Ευχαριστώ πολύ!!
Καλημέρα! Ναι, και βέβαια μπορείς να μετακινηθείς και με τα πόδια και με το λεωφορείο. Συμφέρει η κάρτα για έναν επιπλέον λόγο: όταν ανεβοκατεβαίνεις στα λεωφορεία, περνάς πιο γρήγορα, δεν μπλοκάρεις να ψάχνεις κέρματα κτλ.Καλημέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες του forum αν μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στα αξιοθέατα του κέντρου του Δουβλίνου με τα πόδια χωρίς κάποιο ΜΜΜ. Κάνοντας την έρευνα είδα αναλογικά ότι είναι μικρή πόλη και τα περισσότερα αξιοθέατα βρίσκονται κοντά το ένα με το άλλο.
´Εχουμε κλείσει ξενοδοχείο στο μέσον της O'Connell Str. Βρήκα ότι υπάρχουν για τα ΜΜΜ οι κάρτες Leap card (τη φορτίζεις με κάποιο ποσό και έχεις έκπτωση και χωρίς να ψάχνεις κέρματα κάθε φορά) και η Leap card visitor (προπληρωμένη, αξίας 19.50€ για 3 μέρες για απεριόριστες μετακινήσεις) και αναρωτιέμαι αν αξίζει κάποια από τις δύο.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ελπίζω κάτι να λέει σαν πόλη, αν και νομίζω σαν το Λονδίνο καμμία!!!βέβαια, 4-5 χιλιόμετρα τη μέρα τα έχεις, έτσι? όλα τα καλά κοντά είναι (καλά... τέσπα, προσωπικά δε μ άρεσε η πόλη)
Σε ευχαριστώ πολύ. Διάβασα και την ιστορία σου και ήταν ότι έπρεπε για επιπλέον πληροφορίες για το Δουβλίνο. Τελικά όπως λέτε νομίζω αξίζει η κάρτα ''Leap Visitor Card'' γιατί από ότι είδα καλύπτει και την μεταφορά από το αεροδρόμιο στο κέντρο με τα λεωφορεία της Airlink.Καλημέρα! Ναι, και βέβαια μπορείς να μετακινηθείς και με τα πόδια και με το λεωφορείο. Συμφέρει η κάρτα για έναν επιπλέον λόγο: όταν ανεβοκατεβαίνεις στα λεωφορεία, περνάς πιο γρήγορα, δεν μπλοκάρεις να ψάχνεις κέρματα κτλ.
Σωστά! Αμέσως γλιτώνεις 12€ λοιπόν )Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ελπίζω κάτι να λέει σαν πόλη, αν και νομίζω σαν το Λονδίνο καμμία!!!
Σε ευχαριστώ πολύ. Διάβασα και την ιστορία σου και ήταν ότι έπρεπε για επιπλέον πληροφορίες για το Δουβλίνο. Τελικά όπως λέτε νομίζω αξίζει η κάρτα ''Leap Visitor Card'' γιατί από ότι είδα καλύπτει και την μεταφορά από το αεροδρόμιο στο κέντρο με τα λεωφορεία της Airlink.
Εντάξει δεν έβρεχε και συνέχεια, κάποια στιγμή έβαλα και γυαλιά ηλίου! Κυρίως υπήρχε αισθητή υγρασία. Πάντως δεν αισθανόσουν κρύο και άνετα έκανες βόλτα ακόμα και πολύ αργά το βράδυ.Είχε όλες τις ημέρες ψιλόβροχο? Για ήλιο, να υποθέσω ούτε λόγος?