• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Δονούσα Πληροφορίες για Δονούσα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα σας,

Παρακαλώ ήθελα την άποψη σας για Δονούσα μέσα Σεπτέμβρη (13-20 περίπου) και για μία εβδομάδα περίπου. Γνωρίζει κάποιος/α αν το νησί έχει ακόμη κάποιο τουρισμό η θα είμαι μόνη στις παραλίες και τα σοκάκια, δεδομένου ότι δεν θα έχω και παρέα;
Σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων, για τις απαντησεις σας
Κάπου στις αρχες προς μέσα Σεπτεμβρίου εχει το πανηγύρι και γίνεται χαμός, ωστόσο δε θυμάμαι ακριβώς το ημερομηνία. Μόνη δε πρόκειται να είσαι, ειδικά το φετινό καλοκαίρι έτσι όπως εξελίσσεται με τη πολυκοσμία, ωστόσο μη περιμένεις Έλληνες και σε καμία περίπτωση το κόσμο του Αυγούστου.
Μπορείς να ρωτήσεις και στο κατάλυμα που θα κλείσεις για επιπλέον λεπτομέρειες. 😉

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Κάπου στις αρχες προς μέσα Σεπτεμβρίου εχει το πανηγύρι και γίνεται χαμός, ωστόσο δε θυμάμαι ακριβώς το ημερομηνία. Μόνη δε πρόκειται να είσαι, ειδικά το φετινό καλοκαίρι έτσι όπως εξελίσσεται με τη πολυκοσμία, ωστόσο μη περιμένεις Έλληνες και σε καμία περίπτωση το κόσμο του Αυγούστου.
Μπορείς να ρωτήσεις και στο κατάλυμα που θα κλείσεις για επιπλέον λεπτομέρειες. 😉
Αν δεν κανω λαθος η εκκλησια στον λόφο γιορταζει του Σταυρου.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αν δεν κανω λαθος η εκκλησια στον λόφο γιορταζει του Σταυρου.
Νομίζω ναι, ήταν η αδερφή μου προ τριετίας εκεί τέτοια εποχή κι έπαθε πλάκα με τον κόσμο που κατέβαζαν τα καράβια 😉

Lyyydiaki

Member
Καλησπέρα ,
Πριν λίγες μέρες βρισκόμουν στην Δονούσα.
Αυτό το νησί με εξέπληξε θετικά καθώς δε περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ .
Το νησί έχει έναν αυθεντικό χαρακτήρα και υπέροχη αύρα που σε κάνει να χαλαρώνεις .
Οι παραλίες εκτός από αυτήν του Σταυρου που βρίσκεται στην χώρα είναι κυρίως γυμνιστών και είναι όλες με υπέροχα νερά αν και παγωμένες.
Επίσης κάναμε την βόλτα με το καραβάκι Δονούσα μάγισσα η οποία αν θυμάμαι καλά είναι στα 13€ μέχρι φωκοσπηλια. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Το μπαράκι για το βράδυ είναι μόνο ένα ο σκαντζόχοιρος καθώς όπως μας είπαν οι ντόπιοι πέρσι έκλεισε το μπιτς μπαρ στη παραλια Σταύρος που επίσης είχε κόσμο .
Για φαγητό πήγαμε στο ηλιοβασίλεμα, στην ταβέρνα του Μήτσου και στην αυλή ( είναι λίγο πιο γκουρμέ και τσιμπημενο ) . Ήταν όλα νόστιμα .
Κάθε πρωί πηγαίναμε στο φούρνο και παίρναμε προμήθειες .
Έχει και ένα σουβλάκι το οποίο είναι τίμιο .
Τέλος καθίσαμε στο εναλια για λουκουμάδες και κρέπες .

Οι ηλικίες είναι κυρίως 40-50 και οικογένειες με παιδιά . Εμείς ήμασταν 2 28χρονες οι οποίες ψάχναμε την νεολαία όμως δυστυχώς μας ενημέρωσαν ότι συνήθως έχει περισσότερη τον Αύγουστο.

Καλησπέρα ,
Πριν λίγες μέρες βρισκόμουν στην Δονούσα.
Αυτό το νησί με εξέπληξε θετικά καθώς δε περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ .
Το νησί έχει έναν αυθεντικό χαρακτήρα και υπέροχη αύρα που σε κάνει να χαλαρώνεις .
Οι παραλίες εκτός από αυτήν του Σταυρου που βρίσκεται στην χώρα είναι κυρίως γυμνιστών και είναι όλες με υπέροχα νερά αν και παγωμένες.
Επίσης κάναμε την βόλτα με το καραβάκι Δονούσα μάγισσα η οποία αν θυμάμαι καλά είναι στα 13€ μέχρι φωκοσπηλια. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Το μπαράκι για το βράδυ είναι μόνο ένα ο σκαντζόχοιρος καθώς όπως μας είπαν οι ντόπιοι πέρσι έκλεισε το μπιτς μπαρ στη παραλια Σταύρος που επίσης είχε κόσμο .
Για φαγητό πήγαμε στο ηλιοβασίλεμα, στην ταβέρνα του Μήτσου και στην αυλή ( είναι λίγο πιο γκουρμέ και τσιμπημενο ) . Ήταν όλα νόστιμα .
Κάθε πρωί πηγαίναμε στο φούρνο και παίρναμε προμήθειες .
Έχει και ένα σουβλάκι το οποίο είναι τίμιο .
Τέλος καθίσαμε στο εναλια για λουκουμάδες και κρέπες .

Οι ηλικίες είναι κυρίως 40-50 και οικογένειες με παιδιά . Εμείς ήμασταν 2 28χρονες οι οποίες ψάχναμε την νεολαία όμως δυστυχώς μας ενημέρωσαν ότι συνήθως έχει περισσότερη τον Αύγουστο.
Δύναμη η Δονούσα, τον Αύγουστο χάνει όμως την αυθεντικότητα της, όπως όλα. Από διαμονή τι τιμές υπήρχαν;

alma

Member

Οταν πήγαμε εμείς πριν χρόνια η Καλοταρίτισσα είχε τα καθαρότερα νερά.Γυμνιστές δεν υπήρχαν ούτε στο Σταυρό(όπου είχε κυρίως οικογένειες όντως),ούτε Καλοταρίτισσα. Μόνο ο μισός Κέδρος ήταν ηλικιωμένοι γυμνιστες σε στυλ χίπιδων άλλης εποχής κάποιοι 65+.

Οι νέοι ήταν με μαγιώ.Δεν ξέρω αν ετυχε.Ήταν μέρα που φύσαγε κιόλας κ ο Κέδρος ήταν βρώμικος αρκετά.

'Οντως είχε πολλούς μεσήλικους κ ανω το νησί.Κ οικογένειες.Το είχα για πιο νεολαιϊστικο πριν πάμε.

Τελευταία ακούω κυρίως οικογένειες κ μεσήλικες να το επιλέγουν για διακοπές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom