panagiota_21
Member
καλησπερα σε 2 εβδομαδες σκεφτομαι να παω Δονουσα για λιγες μερες, μπορειτε να μου προτεινετε διαμονη και γενικα οτι θα μπορουσε να βοηθησει?ευχαριστωωω
ναι πεσ μου για τα δωματια ενδιαφερομαι . σ ευχαριστω πολυHello from Donousa (με πέτυχες στο νησί). Για διαμονή αυτό που θα σου πω είναι να ετοιμάσεις μια λίστα με ο,τι δωμάτια βρεις στο google καλά να ξεκινήσεις να παίρνεις τηλέφωνα και να τους λες συγκεκριμένες ημερομηνίες (όχι αυθαίρετα). Αμάξι δε θα χρειαστείτε, έχει το νησί πουλμανακι του ΚΤΕΛ Νάξου, υπάρχει ένα ταξί και φυσικά τα πόδια σας. Μη ξεχνάμε και τη Δονούσα Μάγισσα, μια λατζα που σε κάνει το γύρο του νησιού και σε πάει στις παραλίες που θέλεις (Κέδρος, Λιβάδι που είναι η πιο απόμακρη λόγω πρόσβασης και Καλοταρίτισσα).
ευχαριστω πολυΑπό δωμάτια εγώ έχω μείνει στο Ευήλιον, στο Pothiti's rooms και στο Voula's rooms. Μεγάλη μου λαχτάρα είναι ο Αποσπερίτης, γιατί με το που βγαίνεις από το δωμάτιο πατάς την αμμουδιά της παραλίας. Δες τα δρομολόγια του πλοίου τις ημερομηνίες που θες και ξεκινάς να παίρνεις τηλέφωνα.