cathy-κι
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Τανζανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ξέμεινα από όνειρο??
Το θέμα είναι πως τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο... Τι να κάνω?? Που να πάω?? Έχω και μόνο 3 νύχτες...Δυο λογάκια για τις δυο παραλιες:
το Choroni είναι η πιο γνωστη παραλια στη χωρα, είναι πήχτρα και πάνε όλοι, από τους πλουσιους μέχρι τους αστεγους, κοινωνιολογικά έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλα θέλει και πολλή προσοχή. Εκπληκτικό τοπίο, μην το χάσεις.
Το chichiviriche ως νερά μπορεί να είναι και καλύτερο, ως παραλια ολίγον χειρότερο, αλλα πάλι πραγματικά αξιόλογο και λίγο πιο pera έχει νησάκια όπου νοικιάζεις όχι φτηνά, αλλα πάντως polzy φτηνότερα από τα los roques.
Κάτι που ειπώθηκε για camping στο Kόρο, μην το επιχειρήσεις καν, η περιοχή είναι παρα πολύ επικίνδυνη δυστυχώς.
Όπως μου το περιγράφεις το Chichiriviche φαίνεται πιο ωραίο.. (στο οποίο 2 posadas έχω βρει.. το ένα είναι πάμφθηνο περί των 90 ευρώ/άτομο με πρωινό συν έξτρα η μεταφορά Posada Alemania Aλλά και ένα καλύτερο Posada Kanosta με σύνολο full board 220/άτομο) αλλά μου γράφεις μη χάσω το τοπίο στο Choroni... (που μόλις άρχισα να στέλνω mails και σε εκεί ξενοδοχεία...)
Και το Los Roques είναι ακριβό... οκ!! Αλλά μήπως αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω?? Βρήκα ένα τύπο.. Posada Acquamarina.. που μου δίνει half-board..και εισιτήριο πήγαινε-έλα 265/άτομο!!
Τι να κάνω?? ΟΕΟΕΟΕΟ??