skoumpi
Member
Βρε καλώς τον!!!!!!!!! Λοιπον περιμενουμε με αγωνία τις λεπτομεριες του ταξιδιού σου!
cathyyyyy...προς θεουυυ,ειναι δυνατον να σε αφησουμε ετσι με το παραπονο..!!!!και με τη βενεζουελα (παρα)ασχολουμαστε και βεβαια,αν ειναι δυνατον,μην το παιρνεις προσωπικα που δε σε απαντησε ακομη κανεις..οτι χρειαστεις και μπορω προσωπικα να σε βοηθησω,χαρα μου θα ειναι,αν θες στειλε με και πμ,αν και για τα μερη που ζητας ινφος δεν μπορω να σε βοηθησω παρα πολυ..Τι έγινε ρε παιδιά??:roll::roll::roll::roll: Κανείς??? δεν ασχολείται πια με τη Βενεζουέλα??
Ή να το πάρω προσωπικά?
αυτο θα πει συνεργασια και ετοιμοτητα....γιωργος πασαρει,γιωργος σκοραρει,οπως βλεπεις cathy,ας ειναι καλα ο συνονοματος μου και τον ευχαριστω,γιατι ειλικρινα δεν υπηρχε περιπτωση να εβρισκα πως μπορουσα να σε παραπεμψω απ'ευθειας σε αλλα link....οκ,ειμαι ακομα ψιλοταγαρακος,αλλα κανουμε αμοιβαιες προσπαθειες με τη τεχνολογια,να ερθουμε πιο κοντα σιγα σιγα..Γιώργο ευχαριστώώώώώ!! Προσπαθώ ήδη να μελετήσω τις προτάσεις σου αλλά έχω ένα πρόβλημα. Πώς γράφετε αυτό το τσιτσιριβιτσε και το τσορονι??? πού βρίσκονται στο χάρτη??