maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Μα να έχω ακριβώς ίδια άποψη με την anny !
Πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για την επαρχία κι όχι για μια μεγαλούπολη που διαθέτει χιλιάδες κλίνες.
Βέβαια κάποιοι θα υποστηρίξουν το αντίθετο αλλά εγώ ανήκω στην από'δω μερίδα.
Τί μου έκανες βραδιάτικα?????Μόλις είδα φωτογραφίες από τα μέρη που προτείνεις και έχω πάθει πλάκα!!!!!!!Η Βαυαρία καιρό τώρα τριγυρνάει στο μυαλό μας...Μάλλον θα μπεί σε σειρά προτεραιότητας για καλοκαίρι.Θα σε χρειαστώ σίγουρα!!!Καλύτερα να νοικιάσεις αυτοκίνητο. Ξανασκέψου τους προορισμούς σου. Εντάξει η Zugspitze, αλλά Füssen και Garmisch δεν είναι ακριβώς ιδανικά για καλοκαίρι. Είναι και πολύ τουριστικά. Επίσης μεγάλη παγίδα για τους τουρίστες είναι το φημισμένο Neuschwanstein, το οποίο απλά δε λέει ΤΙΠΟΤΑ. Εγώ θα πρότεινα - δεδομένου και του χρόνου σας - να κατευθυνθείτε:
1. Προς Franken (Würzburg, Bamberg κλπ) αν είστε της dolce vita
2. Προς Königssee (Berchtesgaden) αν είστε φυσιολάτρες
3. Προς Salzburg αν είστε ρομαντικοί
Επίσης, αν σας βγει στο δρομολόγιο (ανάλογα με το ποιά κατεύθυνση θα επιλέξετε τελικά), απαραίτητη η στάση στο ομώνυμο χωριό της λίμνης Tegernsee για βόλτα και το καλύτερο τσιμπούσι που μπορεί κανείς να κάνει στο κρατίδιο. Αν έχει καλό καιρό, Chiemsee και τα μυαλά στα κάγκελα. Φανταστική λίμνη με δύο νησάκια (πηγαίνεις με καραβάκι), ωραία χρώματα, δεν το συζητώ. Αλλά έχετε καιρό ακόμη...