http://www.travelstories.gr/communi...ορείων-εκτός-Ελλάδας.49279/page-3#post-569754παιδια υπαρχει καποια εταιρεια λεωφορειων που συνδεει πολεις στο Βελγιο?
Εαν αφήσεις πρωι πρωι το δωμάτιό σου στη Μπρύζ , μετα από μισή ώρα είσαι Γάνδη.Οπότε έχεις άπλετο χρόνο.Παιδια καλησπερα σκοπευω να ταξιδεψω στο βελγιο τον μαρτιο. Το πλανο που εχω στο μυαλο μου ειναι 2 νυχτες μπριζ,2 νυχτες βρυξξελες. Θα ηθελα να χωρεσω καπου μεσα και την Γανδη ως μονοημερη εχετε να μου προτεινετε ενα συνδυασμό.? Επιστρεφοντας απο μπρυζ για βρυξξελες αν κανω με το τρενο μια σταδη Γανδη (αφηνοντας τις βαλιτσες στον σταθμο) δεν θα ηταν ιδανικό.? Μετα θα μου φτασει μια μερα μονο για Βρυξξελες?Γιατι την τελευταια μερα φευγω και πρωι..
Σε ποιό μέρος στο Βέλγιο θες να πας; Αν πάς βόρεια, καλύτερα μέσω Ολλανδίας, αν πας νότια/δυτικά καλύτερα μέσω Γαλλίας (Lille ή ακόμα και Παρίσι), αν πας ανατολικά καλύτερα μέσω Γερμανίας (Κολωνία ή Dusseldorf).Δε ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ βεβαια αλλα θα θελα να ρωτησω μεσω ποιας χωρας βολευει να παω Βελγιο αντι για απευθειας;πχ να παω Γερμανια κ απο κει πουλμαν ή τρενο...