Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

Connie G

Member
Καλά το tipping από ποτέ είναι υποχρεωτικό και μάλιστα εκ των προτέρων;

Τώρα οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους είναι γνωστό πως δεν είναι μέσα στην τιμή και υπάρχει επίσημο σάιτ που λέει πόσο έχει το εισιτήριο.

https://egymonuments.com/

Τσεκαρε εδώ, εγώ γύρω στα 100 κάτι τα είχα υπολογίσει.
Καλησπέρα δεν είναι διαπραγματεύσιμα τα 60€ ανά άτομο το συζήτησα και επιμένουν ότι θα πρέπει να τα δώσουμε.Πιο πολύ με εκνευρίζει ότι τα πάνε με το κεφάλι. Δηλαδή εγώ που πάω με τον σύζυγό μου ζητούν και από τους 2 μας που το tip το δίνεις ανά παρέα όχι ανα κεφαλήν.
Θα στα ζητήσουν και εσένα. Με την nourbellr tours δεν έκλεισες; Και για τους αρχαιολογικούς πάλι 120-150 μου είπε που εντάξει θα τα έδινες φαντάζομαι όπως και να τα έκλεινες.

jimp

Member
Καλησπέρα δεν είναι διαπραγματεύσιμα τα 60€ ανά άτομο το συζήτησα και επιμένουν ότι θα πρέπει να τα δώσουμε.Πιο πολύ με εκνευρίζει ότι τα πάνε με το κεφάλι. Δηλαδή εγώ που πάω με τον σύζυγό μου ζητούν και από τους 2 μας που το tip το δίνεις ανά παρέα όχι ανα κεφαλήν.
Θα στα ζητήσουν και εσένα. Με την nourbellr tours δεν έκλεισες; Και για τους αρχαιολογικούς πάλι 120-150 μου είπε που εντάξει θα τα έδινες φαντάζομαι όπως και να τα έκλεινες.
Ναι με τους ίδιους, δεν βλέπω να υπάρχει κάπου υποχρεωτικό τιπ. Ζητά να σου πούνε που λέει πως πρέπει οπωσδήποτε να τα δώσεις.

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Δηλώνω αδαής σχετικά εξ ου και η ερώτηση:Έχοντας δεδομένα μπορώ να καλέσω Ελλάδα μέσω viber ή έχει επιπλέον χρέωση;

bandit650

Member
Δηλώνω αδαής σχετικά εξ ου και η ερώτηση:Έχοντας δεδομένα μπορώ να καλέσω Ελλάδα μέσω viber ή έχει επιπλέον χρέωση;
Μέσω Viber messenger Wats up.
Σε χρήστες των εφαρμογών όχι σε οποιαδήποτε σταθερό

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εκτός απο κλήσεις απο viber σε viber ή απο messenger σε messenger κτλ, μπορεί κάποιος μέσω viber out να αγοράσει μονάδες και να μιλήσει με οποιονδήποτε αριθμό και οπουδήποτε.

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Εκτός απο κλήσεις απο viber σε viber ή απο messenger σε messenger κτλ, μπορεί κάποιος μέσω viber out να αγοράσει μονάδες και να μιλήσει με οποιονδήποτε αριθμό και οπουδήποτε.
Ευχαριστώ και τους δυο. Το προβλημα με το viber λυνεται εν μέρει για τους φίλους και τον αδερφό μου.Η 91 χρονη μάνα μου ομως δεν έχει 🥰

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ευχαριστώ και τους δυο. Το προβλημα με το viber λυνεται εν μέρει για τους φίλους και τον αδερφό μου.Η 91 χρονη μάνα μου ομως δεν έχει 🥰
Ούτε η δική μου μάνα έχει viber γι αυτό χρησιμοποιώ εγώ viber out για να της μιλώ στο κινητό ή στο σταθερό της. Με 11€ της μιλούσα 2 βδομάδες καθημερινά απο Τανζανία και 10 μέρες (όσες είχα δεδομένα δλδ) απο Τατζικιστάν. Το viber out είναι οικονομικό για να μπορείς να κάνεις κλήσεις σε σταθερά και κινητά σε Ελλάδα. Αρκεί να έχεις δεδομένα στη χώρα που βρίσκεσαι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.732
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
MykytaBoris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom