• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

Elzap

Member
Έχει κάνει κάποιος ταξιδιωτική ασφάλεια anytime για Αίγυπτο; και μεταξύ των 3 πακέτων basic- value-premium ποια πιστεύετε ότι καλύπτει όπως μια αντίστοιχη ασφάλεια που θα μας έκανε ένα πρακτορείο;

christosk_7

Member
Καλησπέρα και απο μένα ! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κλείσω Κάιρο 4 βράδια τον Μάρτιο. Δυο ερωτήσεις απο μεριας μου καθώς θέλω να ετοιμάσω και το πλάνο :D
1. Επειδη θέλω να προσθέσω μια μέρα Αλεξάνδρεια, οι 3 μέρες είναι ''καλες'' για την πρωτεύουσα ; Αντίστοιχα η Αλεξάνδρεια αξίζει για μια μέρα ;
2. Σε ποιά περιοχή να κλείσω διαμονή ;
Ευχαριστώ πολύ

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλησπέρα και απο μένα ! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κλείσω Κάιρο 4 βράδια τον Μάρτιο. Δυο ερωτήσεις απο μεριας μου καθώς θέλω να ετοιμάσω και το πλάνο :D
1. Επειδη θέλω να προσθέσω μια μέρα Αλεξάνδρεια, οι 3 μέρες είναι ''καλες'' για την πρωτεύουσα ; Αντίστοιχα η Αλεξάνδρεια αξίζει για μια μέρα ;
Ευχαριστώ πολύ
Η Αλεξάνδρεια αν αξίζει μια μέρα? Μείνε τρεις να πάρεις μια αύρα ελληνιστικού Αλεξανδρινού πνεύματος. Κι εγώ μερικές ώρες διέθεσα από το ταξίδι μου για την Αλεξάνδρεια και τώρα σκέφτομαι ταξίδι μόνο για κει 4-5 ημερών.

bandit650

Member
Συμφωνώ και εγώ. Αν είναι να πας μονοήμερη Αλεξάνδρεια από Κάιρο μη πας καθόλου. Τι έκανα ,έχασα μια μέρα πολύ κούραση και δε είδαμε σχεδόν τίποτα. Τουλάχιστον μία διανυκτέρευση.
Και για όσους θέλουν ελληνόφωνο ξεναγο υπάρχουν και άλλοι εκτός του Ζαχαρία. Και φθηνότεροι

rieta

New Member
Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα !! Μια χαρά είναι οι τρεις μέρες στο Κάιρο ,
Ευχαριστώ πολύ
Kαλησπερα!! Λοιπόν οι 3 μέρες για το Καιρό είναι αρκετές ,θα προλάβεις να δεις τα σημαντικότερα αξιοθέατα .Για μένα και η μία μέρα στην :Αλεξάνδρεια είναι αρκετή ,είναι οκ σαν πόλη αλλά στο κέντρο γίνεται τέτοιος χαμός που για εμένα ήταν πολύ αγχωτικό ,1 μέρα έκατσα ,δε στεναχωρήθηκα που δεν έμεινα δεύτερη . Σε ένα ταξίδι λίγων ημερών πιστεύω η αναλογία που δίνεις είναι καλή .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.359
Νεότερο μέλος
sithonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom