SkullFlower
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona- Perpignan
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
Το felfela είναι μια καλή επιλογή (έχει κ ορθαδικο με ωραίες φαλαφόπιττες).
ινφο εδώ.
ινφο εδώ.
τσαμπα λεφτα θα δοσεις...τα εδωσα εγω στις 16/4 και το μετανιωσα...τσαμπα τα 80 ευρω το ζευγαρι...ουτε καλο φαγητο ειχε...ουτε την μαγεια του νειλου καταλαβα μεσα στα μαυρα σκοτάδια...που για αυτην πήγα....μια χορευτρια της κοιλιας της κακιάς ώρας...ενταξει ο δερβίσης κατι ψιλοελεγε...αλλα τον ειδαμε και στην κρουαζιερα στον νείλο σε ενα happening που εκαναν στο ποταμοπλοιο....δεν την συστήνω προσωπικά...βρες κατι άλλο να κάνεις εκεινο το βράδυ...Αυριο το μεσημερι φευγω για αιγυπτο! εχετε να μου προτεινετε κατι καλο για φαγητο το βραδυ??το προγραμμα εχει και διωρη κρουαζιερα με φαγητο στο νειλο!!ειναι ωραιο αυτο το προγραμμα??
αν εχετε ξεναγο τον γιωργο τον ρεκτσινη....δοσε χαιρετίσματα...τσαμπα λεφτα θα δοσεις...τα εδωσα εγω στις 16/4 και το μετανιωσα...τσαμπα τα 80 ευρω το ζευγαρι...ουτε καλο φαγητο ειχε...ουτε την μαγεια του νειλου καταλαβα μεσα στα μαυρα σκοτάδια...που για αυτην πήγα....μια χορευτρια της κοιλιας της κακιάς ώρας...ενταξει ο δερβίσης κατι ψιλοελεγε...αλλα τον ειδαμε και στην κρουαζιερα στον νείλο σε ενα happening που εκαναν στο ποταμοπλοιο....δεν την συστήνω προσωπικά...βρες κατι άλλο να κάνεις εκεινο το βράδυ...