fever1863
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κιργιστάν
- Ταξίδι-Όνειρο
- οποιοδηποτε ταξιδι
Πωωω..!Σ'ευχαριστω πολυ..μου εχεις λυσει τα χερια...Η κρουαζιερα λιγο ακριβουτσικη ομως νομιζω...130 περιπου ευρω το ατομο την μερα?καλα το ειδα?
Με τα αστέρια πάει η καθαριότητα? Εγώ δηλαδή που έμεινα σε καθαρό 2* με private bathroom (όχι en-suite, αλλά private), και δεν έπαθα τίποτα, τι να πω?fever Δεν μπορεις να εμπιστευτεις ξενοδοχεια 3 η 4 αστερων ειναι βρωμικα.
για τα δρομολογια σε κατατοπισε ο taver...εγω πηγα οργανωμενα και ετσι δεν θα ηξερα να σου απαντησω...η ερση εχει δικιο...πρεπει να μεινεις στο Λουξορ ...αν δεν εχεις χρονο για 2 μερες τουλαχιστον 1 μερα για να δεις τους 2 υπεροχους ναούς και κατι απο την κοιλαδα των βασιλεων στα γρηγορα...εμενα μου αρεσε πιο πολυ το Ααουάν..το δειλινο ηταν οτι καλυτερο εχω ζησει κανοντας βολτα με φελουκα στα νερα του νείλου...Σ'ευχαριστω Ιωαννα...Με κατατοπισες...Θελω να σε ρωτησω κατι αλλο...Μηπως ξερεις τα δρομολογια των τρενων απο καιρο για λουξορ?ο σταθμος σε ποιο ακριβως σημειο του καιρου ειναι?και κατι τελευταιο..τι ωρα ξεκιναει η κρουαζιερα απο το λουξορ