_antonis_
Member
Ρώτησα για αυτόν τον διάσημο Σπύρο και μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα είναι εκείνος μαζί μας, αλλά δουλεύει στο Πρακτορείο. Τις λεπτομέρειες θα μας τις πούν 3-5 ημέρες πρίν την αναχώρηση...
Όχι τόσο gold όσο θα έπρεπε!Κάποιο αξιοπρεπές ξενοδοχείο για Κάιρο, κοντά στο κέντρο και κάτω από 120 Ευρώ έχει κανείς να προτείνει? Όλα τα 5* στο Νείλο είναι πολύ πιο ακριβά (με πρωϊνό).
Το Golden Tulip Flamenco λέει κάτι ή είναι χάλια?
Longchamps λοιπόν Μαίρη? Θα το τσεκάρω, ευχαριστώ! Πρωϊνό γιατί δε φάγατε?Όχι τόσο gold όσο θα έπρεπε!
Με πελάτες κυρίως Αιγύπτιους η ατμόσφαιρά του είναι ολίγον αποπνικτική.
Σχετικά καθαρό όπως ένα τρίστερο ελληνικό. Πρωϊνό μην ρωτήσεις, δεν φάγαμε ποτέ όσο μείναμε στο Κάιρο.
Δεν μπορώ να το κρίνω ιδιαίτερα γιατί για ένα βράδυ μείναμε αλλά ευχαρίστως δεν ξαναέμενα ποτέ!
Αν αποφασίσεις να πας σε αυτό μην αφεθείς στις γνωστές μηχανές ξενοδοχείων.
Το Pyramis μπορεί να στο κλείσει φθηνότερα. Κάντους ένα τηλέφωνο. 12 Ευρώ λιγότερο τη βραδιά μας το έκλεισε.
Στην ίδια γειτονιά με το Hotel Longchamps που μείναμε τις υπόλοιπες ημέρες και όπως έχω γράψει και σε κάποιο άλλο θέμα τώρα τελευταία -αλλά δεν θυμάμαι ποιο ήταν-, που θα το ξαναπροτιμούσα. Στα 56 Ευρώ η διανυκτέρευση εδώ, στεγασμένο σε ένα παλιό γαλλικό σπίτι -το ασανσέρ να φανταστείς από τότε υπάρχει και εννοείται ότι δεν έχει γίνει καμιά αλλαγή μη πω συντήρηση-, ανακαινισμένα δωμάτια, πιο καθαρό από το Gold Flamenco, με σύνδεση ίντερνετ ελεύθερο για να μας λες τα νέα σου αρκεί να πάρεις μαζί σου υπολογιστή, χαρούμενα και ζωντανά χρώματα, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή για το Κάιρο.
Έχουμε γενικά τσακωθεί με το πρωϊνό!Longchamps λοιπόν Μαίρη? Θα το τσεκάρω, ευχαριστώ! Πρωϊνό γιατί δε φάγατε?
καλημερα,Καλησπέρα στους συμφορουμίτες
Οργανώνω ένα ταξίδι στην Αίγυπτο αυτό το καλοκαίρι, στο οποίο θα πάω μαζί με τους γονείς μου και τον αδερφό μου. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, αν και δεν θα πάμε με group, θα πρέπει να κάνω το ταξίδι κάπως "οικογενειακό" και "ασφαλές" μια και οι δικοί μου δεν έχουν μεγάλη εμπειρία.
Ημερομηνία αρχές Ιουλίου. Ο καιρός θα είναι μαλλον πολύ ζεστός τοτε ε? Αν έχετε κανένα tip για φτηνά εισιτήρια μέσω internet θα ήταν ευπρόσδεκτο.
Σκέφτομαι για 3-4 μέρες Κάιρο. Ξενοδοχείο θα βρώ εύκολα όπως βλέπω. Διαβάζοντας τα άλλα posts για τα αξιοθέτατα προσανατολίζομαι σε Αιγυπτιακό μουσείο, Νεκτρόπολη, El al halili και πυραμίδες Γκίζας σαν τα βασικά αξιοθέατα. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης από το ξενοδοχείο σε αυτά τα μέρη κατά την γνώμη σας? Τι γίνεται με το φαγητό.... Πολλές ερωτησεις, ξέρω...
Σκέφτομαι επίσης για μια μονοήμερη Αλεξάνδρεια και μια κρουαζιέρα μέχρι το Λούξορ. Αυτά πρέπει να τα κλείσω από εδω η κάπου στο Κάιρο? Έχουμε καμιά ιδέα πόσο βγαίνουν οικονομικά αυτές οι κρουαζιέρες?
Ευχαριστώ προκαταβολικά