marydim
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μεσόγειος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Οι βόλτες με καμήλες και άλλα εξωτικά τετράποδα πάντα κοστίζουν!οχι varsa μου, το 7ημερο ειναι......
ξεναγο δεν ξερω ποιον εχουμε, το προγραμμα για αργηγο εκδρομης αναφερει ενα ονομα κος Μπουρας.....
Πηρα τηλεφωνο το πρακτορειο για να ρωτησω για την ethnocash και μου απαντησαν οτι μπορει εκεί να μην δουλευουν καν τα ΑΤΜ......ορε κατι γλεντια......
μου ειπαν επισης οτι κανενα 40ευρω κοστιζει προαιρετικά και η βολτα με την καμηλα στο aswan....τι ρωτησα, 40Ευρω ειστε σιγουρη; Μου λεει ειναι μεγαλη βολτα......Εχετε ακουστα τιποτα; αξιζει; τι θα δουμε; τον αντρα μου απεναντι απλως εναν οροφο πιο ψηλα;;;
και κατι ανεφερε εαν θελουμε, προαιρετικα βεβαια, στο luxor να δουμε το θεαμα φως και ηχος σε καποιο ναο.......κανενα 20 ευρω........
πεστε τα ολα, ολα...............χιχιχι
40 Ευρώ είναι πολλά αλλά αν θες να την κάνεις την βολτίτσα θα τα πληρώσεις αυτά τα λεφτά.
Κάτι σχετικό με τη βόλτα με τις καμήλες. Αν φοράς φακούς επαφής και φυσάει θα έχεις ολίγον πρόβλημα. Φρόντισε να έχεις μαζί σου υγρό για να καθαρίσεις μετά την βόλτα τους φακούς από την σκόνη, την άμμο και ότι άλλο έχουν μαζέψει ώστε να μην υποφέρεις.
Οι τιμές για τα θεάματα "Φως και Ήχος" περίπου στα 20 Ευρώ κυμαίνονται (5 Ευρώ πάνω 5 Ευρώ κάτω, ποιος νοιάζεται?).
Η τράπεζα Πειραιώς ξέρω ότι έχει θυγατρική στην Αίγυπτο με πολλά καταστήματα στις μεγάλες πόλεις και αποκλείεται να μην λειτουργούν τα ΑΤΜ στο Κάιρο!