• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πλατεία Κατάλυσης Συντάγματος - part 2

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Απλά η κακοποίηση έμψυχου υλικού θεωρείται πιο σοβαρή.
εντάξει αλλά άλλο να περνάνε σε δεύτερη μοίρα οι υλικές ζημιές και άλλο σε τόσες σελίδες θέματος να μην υπάρχει ούτε νύξη για τον φουκαρά που έχει το περίπτερο στην πλατεία

Όσοι απομονώνουν κατ'επιλογή μαρτυρίες, βίντεο και φωτογραφίες και δεν θέλουν να δουν όσα είδαν όλοι τις τελευταίες μέρες...
απο προχθές το μόνο που βλέπω είναι κατ' επιλογή βίντεο και φωτογραφίες και στην tv και εδώ και παντού. απλά ο καθένας υποστηρίζει την άποψή του επιλέγοντας τα πλάνα που τον βολεύουν

Κι εντάξει εγώ θεωρούμαι ακραίος για κάποιους εδώ μέσα.

Βρείτε έστω και ένα κόμμα λάθος από αυτά που γράφει εδώ ο Αυγερόπουλος.
Φλερτάροντας με τον θάνατο - Εξάντας, ντοκιμαντέρ στον κόσμο.
εκτιμώ αφάνταστα τον Αυγερόπουλο και τον είδα και εχθές σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας. πέρα απο το δίκιο που έχει είναι φανερό ότι λειτουργεί εν βρασμώ γιατί και ο ίδιος όπως είπε χτυπήθηκε απροκάλυπτα απο τα ματ ενώ τραβούσε πλάνα. θα τον προτιμούσα αυτόν τουλάχιστον πιο αντικειμενικό.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αντικειμενικότατος είναι.Τον κοπάνησαν απρόκλητα τα ΜΑΤ.Τι πρέπει να πει,πως δεν τον κοπάνησαν;Θα τον εκτιμούσες περισσότερο έτσι;

Γιατί ψάχνεις αλλού στο ποιοί δεν πείθονται για τα προχθεσινά;
Αφού είναι προφανές ότι ο πρώτος που δεν πείθεται είσαι εσύ ο ίδιος.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ήμαρτον! Ακόμη να πειστούν ορισμένοι....
Εγώ δεν έχω πειστεί ότι οι προθέσεις των μεν ή των δε είναι καλύτερες ή χειρότερες... δώδεκα τα μεσάνυχτα σ' έναν απ' τους εμπορικότερους δρόμους της πόλης, κάποιοι προσπάθησαν να κάψουν μια τράπεζα χωρίς να προκληθούν από κανένα κακό μπάτσο... θα τους δικαιολογήσουμε και αυτούς?

Vpress | Μολότοφ το βράδυ στην Αχαϊκή Τράπεζα της Ρήγα Φεραίου

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Αντικειμενικότατος είναι.Τον κοπάνησαν απρόκλητα τα ΜΑΤ.Τι πρέπει να πει,πως δεν τον κοπάνησαν;Θα τον εκτιμούσες περισσότερο έτσι;

Γιατί ψάχνεις αλλού στο ποιοί δεν πείθονται για τα προχθεσινά;
Αφού είναι προφανές ότι ο πρώτος που δεν πείθεται είσαι εσύ ο ίδιος.
όχι, γιατί τότε θα έλεγε ψέματα. άλλο το ψέμα και άλλο η αντικειμενικότητα σε αντιπαράθεση με την υποκειμενικότητα.

δε ψάχνω αλλού, εδώ ψάχνω που ψάχνεις κι εσύ. και το ότι δε πείθομαι δε με κάνει χειρότερο άνθρωπο.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Εγώ δεν έχω πειστεί ότι οι προθέσεις των μεν ή των δε είναι καλύτερες ή χειρότερες... δώδεκα τα μεσάνυχτα σ' έναν απ' τους εμπορικότερους δρόμους της πόλης, κάποιοι προσπάθησαν να κάψουν μια τράπεζα χωρίς να προκληθούν από κανένα κακό μπάτσο... θα τους δικαιολογήσουμε και αυτούς?

Vpress | Μολότοφ το βράδυ στην Αχαϊκή Τράπεζα της Ρήγα Φεραίου
αυτοί είναι κοινοί εγκληματίες γιατί να τους μπλέξουμε και να τους συνδέσουμε με μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αντικειμενική δεν λέγεται η αλήθεια που θέλουν να ακούσουν τα αυτιά σου.Να το έχεις υπόψη αυτό.Συγγνώμη για τη νουθεσία.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες

επιτελους τον επιασαν .........................
(συνεχίζω)

Η αχαριστία στο μεγαλείο της!!!! Μήνυση εις βάρος των προστάτων μας!!!!

Μήνυση κατέθεσε σήμερα γνωστή αλυσίδα παιδικών παιγνιδιών με την επωνυμία Jambo προς ομάδα των ΜΑΤ που κατάφερε να συλλάβει χωρίς προφανή λόγο τον Αγιο Βασίλη.

Σύμφωνα με το αιτιολογικό της μηνυτήριας αναφοράς, η πράξη αυτή επέφερε βαρύ πλήγμα στις μελλοντικές πωλήσεις της τις ημέρες των Χριστουγέννων, εφόσον όλα τα Ελληνόπουλα είδαν εχτές με τα μάτια τους τον εορτινό τους ινδαλμα να συλαμμβάνεται και να οδηγείται στην
Ασφάλεια.

"Το αποτέλεσμα θα είναι -γράφει η μηνυτήριος αναφορά- να χάσουν τα παιδιά την πίστη τους στον Αγιο Βασίλη και έτσι οι νονοί, μαμάδες, θείες κλπ να μην προβούν στις καιθιερωμενες χριστουγεννιάτικες αγορές και ως εκ τούτου το κατάστημά μας θα έχει σοβαρές απώλειες και μειωμένο τζίρο".

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο να προβεί και αυτός σε παρόμοιες ενέργειες (μηνύσεις, αγωγές).

Τα ΜΑΤ επικαλούνται ως υπερασπιστική γραμμή, ότι εκ παραδρομής μπέρδεψαν τον Αγιο Βασίλη με φημισμένο Βούλγαρο κακοποιό ή αναρχικό ταραξία , λόγω της γενειάδας την οποία θεώρησαν ότι ήτο παραπλανητική και ένα είδος κουκούλας/κάλυψης για τα δακρυγόνα.

"Δεν θα έπρεπε ευτελείς και ασήμαντες παράπλευρες απώλειες να αμαυρώνουν τον έργο της Αστυνομίας, η οποία έχει προστατέψει αυτές τις ημέρες τόσο
κόσμο" δήλωσε ο εκπρόσωπός τους. "Αλλωστε -συνεχισε- ο Αγιος Βασίλης είναι γνωστό καπιταλιστικό όργανο και πρέπει δια νόμου να απαγορευτεί απο μια σοσιαλιστική κυβέρνηση, άρα στην τελική, εκδούλευση προσφέραμε στους Ελληνες, καταργώντας ουσιστικά, καταναλωτικά πρότυπα, και προετοιμάζοντας τον λαό για την λιτότητα που έρχεται.

Παράλληλα φήμες οργιάζουν ότι ο Αγιος Βασίλης μέσα στο σάκο του είχε μολότωφ και ΤΝΤ!!
Για ότι νεώτερο θα σας ενημέρωσουμε.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
τα αυτιά μου δε θέλουν να ακούσουν κάτι συγκεκριμένο, κάνεις λάθος. η γνώμη μου είναι ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θα έκανε πολύ μεγαλύτερο καλό και ίσως έπειθε πολύ περισσότερο κόσμο εάν έκανε ένα ντοκυμαντέρ του εξάντα αφιερωμένο στην καταστολή στην ελλάδα ή στον τρόπο λειτουργίας των ματ ή κάτι τέτοιο, χωρίς πολλά λόγια όπως κάνει συνήθως, παρά να αντιπαρέρχεται στα παράθυρα με εκπροσώπους που είναι εκπαιδευμένοι στο χειρισμό του λόγου και ίσως και στη διαστρέβλωση γεγονότων

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φαντάζομαι πως θα το κάνει και το σχετικό ντοκιμαντέρ,αλλά εγώ έθεσα προς σχολιασμό ένα κείμενο κι εσύ μου αναφέρεις τι είπε σε τηλεπαράθυρα το οποίο και δεν είδα για να έχω άποψη.

Επί του κειμένου του έχεις κάποια συγκεκριμένη διαφωνία;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Φαντάζομαι πως θα το κάνει και το σχετικό ντοκιμαντέρ,αλλά εγώ έθεσα προς σχολιασμό ένα κείμενο κι εσύ μου αναφέρεις τι είπε σε τηλεπαράθυρα το οποίο και δεν είδα για να έχω άποψη.

Επί του κειμένου του έχεις κάποια συγκεκριμένη διαφωνία;
εγώ όχι καμία διαφωνία δεν έχω. ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ όμως είχε πολλές. και αντέκρουσε ένα-ένα όλα αυτά που γράφει και είπε και εχθές το βράδυ ο συμπαθής Αυγερόπουλος και τα αντέκρουσε με επιτυχία και πολύς κόσμος σίγουρα θα τον άκουσε. γιατί αυτή είναι η δουλειά του όπως είπα.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Kαλη μερα και καλο μηνα.
Η Ελληνικη αστυνομια μπορει ανετα να καθαρισει το τοπιο απο λογης ατακτους..στους δρομους ,τα γηπεδα..παντου.
Εχει τις ικανοτητες,τα μεσα και ενα πατροπαραδοτο και εκτεταμενο συστημα επαγγελματιων ρουφιανων.
Δεν πιανει οτι δεν θελει να πιασει,αφηνει την κατασταση για να εξυπηρετουνται οι εκαστοτε κυβερνησεις.
Νομιζω ειναι πασιφανες.Τοσες φωτογραφιες,βιντεο,υλικο..κι εμενα αμα εβαζες θα τους εβρισκα.Απλα ειτε ειναι πιονια εν γνωσει τους η χρησιμοποιουνται εν αγνοια τους.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
(συνεχίζω)
Μήνυση κατέθεσε σήμερα γνωστή αλυσίδα παιδικών παιγνιδιών με την επωνυμία Jambo προς ομάδα των ΜΑΤ που κατάφερε να συλλάβει χωρίς προφανή λόγο τον Αγιο Βασίλη.
Παραπληροφόρηση dim. Ο Άγιος Βασίλης ουδέποτε είχε τατουάζ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom