maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Δυο αρνήσεις κάνουν κατάφασηΠαραπληροφόρηση dim. Ο Άγιος Βασίλης ουδέποτε δεν είχε τατουάζ....
Δυο αρνήσεις κάνουν κατάφασηΠαραπληροφόρηση dim. Ο Άγιος Βασίλης ουδέποτε δεν είχε τατουάζ....
Λάθος θείο!!! Το "χτύπησε" πριν 4 χρόνια στο Νεπάλ, ως ένδειξη συμπαράστασης στους Μαοιστές αντάρτες (και κρυφοκομούνας ο παππούς)!Παραπληροφόρηση dim. Ο Άγιος Βασίλης ουδέποτε δεν είχε τατουάζ....
Αν αυτό εννοείς επιτυχημένη αντιμετώπιση του μπατσο-εκπροσώπου.....εγώ όχι καμία διαφωνία δεν έχω. ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ όμως είχε πολλές. και αντέκρουσε ένα-ένα όλα αυτά που γράφει και είπε και εχθές το βράδυ ο συμπαθής Αυγερόπουλος και τα αντέκρουσε με επιτυχία και πολύς κόσμος σίγουρα θα τον άκουσε. γιατί αυτή είναι η δουλειά του όπως είπα.
εδώ χάνεται τελείως το νόημα... αυτό που παραθέτεις είναι μια φωτογραφία και απο κάτω ένα κείμενο που έγραψε κάποιος σε ένα μπλόγκ (άνεργοι δημοσιογράφοι?!?!). δε θέλω να ψάξω αλλά σίγουρα θα υπάρχουν διάφορα κείμενα που θα τα γράφουν αλλιώς, ''άνεργοι αστυνομικοί'' ίσως δε ξέρω.Αν αυτό εννοείς επιτυχημένη αντιμετώπιση του μπατσο-εκπροσώπου.....
Άνεργοι Δημοσιογράφοι: "ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΉΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ"; ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ
Αυτό που κάνουμε εδω μια μέρα τι είναι; δεν είναι αποπροσανατολισμός απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, κατευθυνόμενος η μη ποσως με ενδιαφέρει ...Δεν ξεμπερδεύουμε λιγάκι με τις συνομοσιολογίες;
Η καταστολή ήταν ανέκαθεν και θα παραμείνει βασικός πυλώνας της εξουσίας.Ούτε αποπροσανατολιστική,ούτε δεν ξέρω τι άλλο.Ξέρετε εσείς κανένα κράτος που να μην χρησιμοποίησε σε κάποια στιγμή της ιστορίας του τις δυνάμεις καταστολής για να κάνουν αυτό που λέει η περιγραφή τους,να καταστείλουν;
.
Μίλησα για τις σημαντικές διαδηλώσεις .....και φυσικά αυτό που είπα δεν είναι και νόμος, και μπορεί να κάνω και λάθος. "Δυστυχώς δεν είμαι τόσο νέος ώστε να τα ξέρω όλα"....δε ξέρω αν έχει και πολλή βάση αυτό που λές. αν ήταν έτσι γιατί μπαίνουν στον κόπο να τα κάνουν γυαλιά καρφιά κάθε 17/11 που δε περνάει καμία αλλαγή?
Σύμφωνοι. Όχι όμως να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Υπάρχει διαφορά να επιλέγει ο καθένας ό,τι τον βολεύει για να σχολιάσει και διαφορά να διαστρεβλώνει ή να αγνοεί σα να μην έγινε ποτέ την άλλη πλευρά. Όποια κι αν είναι αυτή.απο προχθές το μόνο που βλέπω είναι κατ' επιλογή βίντεο και φωτογραφίες και στην tv και εδώ και παντού. απλά ο καθένας υποστηρίζει την άποψή του επιλέγοντας τα πλάνα που τον βολεύουν
Eτσι ακριβώς.Πάντως η πουτάνα η ιστορία στήνει φοβερές φάρσες.
Για τον Παπουτσή λέω,που από τελευταίος πρόεδρος της ΕΦΕΕ έγινε εντολέας της πιο χουντικής στιγμής της μεταπολιτευτικής ιστορίας της Ελλάδας.