• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πλατεία Κατάλυσης Συντάγματος - part 2

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Παραπληροφόρηση dim. Ο Άγιος Βασίλης ουδέποτε δεν είχε τατουάζ....
Λάθος θείο!!! Το "χτύπησε" πριν 4 χρόνια στο Νεπάλ, ως ένδειξη συμπαράστασης στους Μαοιστές αντάρτες (και κρυφοκομούνας ο παππούς)!
Αλήθεια ο χοντρος πίσω στην φωτό, γιατί χουφτώνει την γυναίκα? Της κάνει σωματική έρευνα?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
εγώ όχι καμία διαφωνία δεν έχω. ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ όμως είχε πολλές. και αντέκρουσε ένα-ένα όλα αυτά που γράφει και είπε και εχθές το βράδυ ο συμπαθής Αυγερόπουλος και τα αντέκρουσε με επιτυχία και πολύς κόσμος σίγουρα θα τον άκουσε. γιατί αυτή είναι η δουλειά του όπως είπα.
Αν αυτό εννοείς επιτυχημένη αντιμετώπιση του μπατσο-εκπροσώπου.....

Άνεργοι Δημοσιογράφοι: "ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΉΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ"; ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
εδώ χάνεται τελείως το νόημα... αυτό που παραθέτεις είναι μια φωτογραφία και απο κάτω ένα κείμενο που έγραψε κάποιος σε ένα μπλόγκ (άνεργοι δημοσιογράφοι?!?!). δε θέλω να ψάξω αλλά σίγουρα θα υπάρχουν διάφορα κείμενα που θα τα γράφουν αλλιώς, ''άνεργοι αστυνομικοί'' ίσως δε ξέρω.

η ουσία. ο δημοσιογράφος ας κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει καλύτερα και όχι όπως του λένε. αυτός την κάνει απίστευτα καλά γυρνώντας ντοκυμαντέρ και καλυτερα να είχε κάνει αυτό και τώρα.

chrisbd

Member
Δεν ξεμπερδεύουμε λιγάκι με τις συνομοσιολογίες;

Η καταστολή ήταν ανέκαθεν και θα παραμείνει βασικός πυλώνας της εξουσίας.Ούτε αποπροσανατολιστική,ούτε δεν ξέρω τι άλλο.Ξέρετε εσείς κανένα κράτος που να μην χρησιμοποίησε σε κάποια στιγμή της ιστορίας του τις δυνάμεις καταστολής για να κάνουν αυτό που λέει η περιγραφή τους,να καταστείλουν;
.
Αυτό που κάνουμε εδω μια μέρα τι είναι; δεν είναι αποπροσανατολισμός απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, κατευθυνόμενος η μη ποσως με ενδιαφέρει ...
Και βέβαια υπήρξαν επεισόδια και βέβαια φέρει τεράστια ευθύνη η κυβέρνηση και η αστυνομία και μπράβο στους δημοσιογράφους (σαν τον Αυγερόπουλο) που καλύπτουν σωστά γαι να μαθαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει ....αλλά γεμίσαμε είκοσι σελίδες με τα επεισόδια που επαναλαμβάνω ήταν σοβαρά και πως θα μπορούσαμε να τα αγνοήσουμε και δεν αναφέρουμε λέξη για τις αλλαγές που γίνονται και είναι ραγδαίες όχι τίποτε άλλο αλλά να μάθουμε όλοι μας τι αλλαγές γίνονται...

δε ξέρω αν έχει και πολλή βάση αυτό που λές. αν ήταν έτσι γιατί μπαίνουν στον κόπο να τα κάνουν γυαλιά καρφιά κάθε 17/11 που δε περνάει καμία αλλαγή?
Μίλησα για τις σημαντικές διαδηλώσεις .....και φυσικά αυτό που είπα δεν είναι και νόμος, και μπορεί να κάνω και λάθος. "Δυστυχώς δεν είμαι τόσο νέος ώστε να τα ξέρω όλα"....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάντως η πουτάνα η ιστορία στήνει φοβερές φάρσες.

Για τον Παπουτσή λέω,που από τελευταίος πρόεδρος της ΕΦΕΕ έγινε εντολέας της πιο χουντικής στιγμής της μεταπολιτευτικής ιστορίας της Ελλάδας.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
απο προχθές το μόνο που βλέπω είναι κατ' επιλογή βίντεο και φωτογραφίες και στην tv και εδώ και παντού. απλά ο καθένας υποστηρίζει την άποψή του επιλέγοντας τα πλάνα που τον βολεύουν
Σύμφωνοι. Όχι όμως να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Υπάρχει διαφορά να επιλέγει ο καθένας ό,τι τον βολεύει για να σχολιάσει και διαφορά να διαστρεβλώνει ή να αγνοεί σα να μην έγινε ποτέ την άλλη πλευρά. Όποια κι αν είναι αυτή.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ρε παιδια,τι βολευει και τετοια..εδω καιγεται ολων ο κωλος..δηλαδη αμα εισαι με τον καρατζαφερη η την αλεκα η αριστεροτερα η δεξιοτερα,θα την γλυτωσεις?
Ολοι στι ιδιο καζανι βραζουμε,λιγο ως πολυ.
Αυτοι που δεν χαμπαριαζουν,σιγουρα δεν ποσταρουν εδω..

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Πάντως η πουτάνα η ιστορία στήνει φοβερές φάρσες.

Για τον Παπουτσή λέω,που από τελευταίος πρόεδρος της ΕΦΕΕ έγινε εντολέας της πιο χουντικής στιγμής της μεταπολιτευτικής ιστορίας της Ελλάδας.
Eτσι ακριβώς.
Θυμάμαι πως πρωτοείδα "κουκουλοφόρους" το 77 ή το 78 σε συγκέντρωση της ΕΦΕΕ στα Προπύλαια με ομιλητή τον (πρόεδρο) Παπουτσή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα