piccolo_mondo
Member
isabelle σ' ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Δυστυχως δεν θα εχω διανυκτερευση, ουτε καν ολοκληρη μερα, παρα μονο λιγες ωρες. Κ ακριβως γι αυτο ειχα ενδοιασμους, αν πεζοι, σε λιγες μονο ωρες, εχει καποιο νοημα.. Επισης οι πληροφοριες που συγκεντρωσα απο συνομιλιες με ντοπιους αναφερουν οτι το αυτοκινητο χρειαζεται. Προσωπικα δεν θα το επελεγα καν, αν υπηρχε ανεση χρονου. Ειδαμε κ εμεις τις οργανωμενεσ εκδρομες κ πιθανοτατα θα επιλεξουμε καποιο boat tour γυρω απο το νησακι Heimaey.isabelle said:piccolo_mondo, να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ χωρίς δεύτερη σκέψη
1. Είναι ένα από τα ελάχιστα μέρη που δεν χώρεσαν στη δική μου γύρα, άρα το φόρουμ χρειάζεται επειγόντως ανταπόκριση. Αν δεν το κατάλαβες, απ' αυτή τη στιγμή είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία εξερεύνησης.
2. Αν ψάξεις λίγο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεις οργανωμένες εκδρομες με εκκίνηση το Heimaey τόσο χερσαίες όσο και θαλάσσιες. Τελείως πρόχειρα βρήκα αυτό Visit Westman Islands - Visit Vestmannaeyjar
Επί τόπου, λογικα θα εντοπίσεις και άλλες εναλλακτικές λύσεις.
Αν αφαιρέσεις το κόστος του πηγαινελα του αυτοκινήτου με το φέρρυ μποτ δεν νομίζω το "πακέτο" να σας κοστίσει πολύ παραπάνω. Επιπλέον μπορείς να κάνεις ωραιότατες εκδρομές με τα πόδια τόσο στο ηφαίστειο όσο και σε σημείο όπου μαζεύονται τα puffins. Τέλος έχεις την δυνατότητα να πάρεις καραβάκι για τον γύρο του νησιού, whale watching και άλλα συναφή.
Σε μια μέρα, τα βασικά τα προλαβαίνεις, αλλά αν έχεις χρόνο για μια διανυκτέρευση, ακόμα καλύτερα!
Hydronnetta, Anna-Panos, καλή μας δύναμη! Με την piccolo_mondo και τις live ανταποκρίσεις της είναι σαφές ότι μας περιμένουν πολλές ακόμα δύσκολες μέρες για την ψυχική μας υγεία. Στην εντατική και πάλι-πλάι θα το βγάλουμε το υπόλοιπο καλοκαίρι.