xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Καλααααα ακου τη Ρενατα και σε βλεπω χωρις να το καταλαβεις στο Βιετναμ παρεα με τους Βιετκονγκ.ναι που να με παρει ο διάολος!!:india01:
Καλααααα ακου τη Ρενατα και σε βλεπω χωρις να το καταλαβεις στο Βιετναμ παρεα με τους Βιετκονγκ.ναι που να με παρει ο διάολος!!:india01:
Ρε συ Ρενατα αυτο το tip που γραφει η Καγια το χασαμε....μπας και ξαναπεταχτουμε μεχρι το Παρισι και τιμησουμε το μπριζολαινχαχααχαχχαχαχαχααα λοιπον επειδη σημερα ειδα φωτος απο Παρισι (μιας γνωστης μου) και εχω κεφια να σου προτεινω και φαγακι στο L'Horloge.
Προκειται για ενα μπιστρο πολυ γλυκο, με σπεσιαλιτε εξαιρετικο "κονφι" (επιλογη της τοτε παρεας μου) αν και εγω προτιμησα μια entrecote μπριζολαιν
καλή ήταν και η μπαγκεταλάιν ..ήτο και light τι σεπιασε τώρα??Ρε συ Ρενατα αυτο το tip που γραφει η Καγια το χασαμε....μπας και ξαναπεταχτουμε μεχρι το Παρισι και τιμησουμε το μπριζολαιν
Ποια Αθηνα και κουραφεξαλα...μηπως ξερεις κανενα μπριζολαδερι στα Ηλυσια Πεδια????αχχαχαχααχχααχα ελατε Αθηνα εσεις και θα παμε στο Chez Lucien ..
εστειλα..165 (twin δικλινο) κ 7 ευρο το πρωινο = 180/μεραΝα στειλεις e-mail. Δινουν καλυτερες τιμες.