rena1988
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ζανζιβάρη (11/2021)
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περου
καλησπερα!!!! Θα ήθελα τη γνώμη σας. Αφού κανονισαμε το ταξίδι μας το Νοέμβριο και θα παμε επιτέλους Ιαπωνία, άρχισα να σκέφτομαι προορισμούς για την άνοιξη του 2020. Έχω καταλήξει σε δυο προορισμουσ και ειναι και τα δυο μέρη κόκκινες πινεζουλες στο χαρτί μου και θελω να πρασινίσουν. Λοιπόν..... Περου ή Ισλανδια; Οι μερες θα ειναι ίδιες (15) το μπατζετ για την ώρα δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα. Αν παμε Ισλανδια το πλάνο ειναι να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και να δούμε όλο το νησί. Να δούμε, αν είμαστε τυχεροί το σέλας και αν μας επιτρέπει το μπατζετ (δεν είδα ακόμη τιμές) να περάσουμε απέναντι Γροιλανδία.
Τώρα, για Περου, το σκεπτικό ειναι να δούμε τα βασικά αξιοθέατα (ακομα να σας πω δε το έχω ψάξει όσο θα ήθελα) και να κάνουμε και το Inca trail και να φτάσουμε στο Μάτσου Πίτσου. Η ερώτηση ειναι, αν επιλέγατε (κυρίως όσοι πήγαν και στα δυο) τι θα διαλέγατε;
Να σημειώσω οτι γενικά έχουμε ταξιδέψει σε πολλά μέρη κυρίως εκτός Ευρώπης. Μ ενδιαφέρει να δω κατι που θα με εντυπωσιάσει και θα ειναι διαφορετικό (ακούγεται λιγο lame ξέρω). Να σημειωθεί οτι Νοτιο Αμερική δεν έχουμε ταξίδεψει (μεχρι Κούβα φτάσαμε)
Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη,
Ευχαριστώ!
Τώρα, για Περου, το σκεπτικό ειναι να δούμε τα βασικά αξιοθέατα (ακομα να σας πω δε το έχω ψάξει όσο θα ήθελα) και να κάνουμε και το Inca trail και να φτάσουμε στο Μάτσου Πίτσου. Η ερώτηση ειναι, αν επιλέγατε (κυρίως όσοι πήγαν και στα δυο) τι θα διαλέγατε;
Να σημειώσω οτι γενικά έχουμε ταξιδέψει σε πολλά μέρη κυρίως εκτός Ευρώπης. Μ ενδιαφέρει να δω κατι που θα με εντυπωσιάσει και θα ειναι διαφορετικό (ακούγεται λιγο lame ξέρω). Να σημειωθεί οτι Νοτιο Αμερική δεν έχουμε ταξίδεψει (μεχρι Κούβα φτάσαμε)
Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη,
Ευχαριστώ!