spiros_ts23
Member
Μπορείτε να μου πείτε σε ποια διαμερίσματα να ψάξω για ξενοδοχείο ή Airbnb ώστε να είμαι κοντά στα περισσότερα και σε metro?
Βέβαια έχουν ζωντανέψει τα πράγματα τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.ειχα μεινει στο ξενοδοχειο σαιν ζωρζ εκει κοντα.τοτε ειχε πολυ ερημια οταν βραδυαζε..δεν μου αφησε καλη εντυπωση και δεν ξαναπηγα.
Όπου και να κλείσεις, κοντά στα περισσότερα δε θα είσαι. Το Παρίσι είναι τεράστιο, όση διάθεση και να έχεις για περπάτημα, για το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου θα χρειάζεσαι μετρό.Μπορείτε να μου πείτε σε ποια διαμερίσματα να ψάξω για ξενοδοχείο ή Airbnb ώστε να είμαι κοντά στα περισσότερα και σε metro?
Μόλις επέστρεψα από Παρίσι και έμενα στην Rue Rodier. Κατά τις 11 που γυρνούσα στο ξενοδοχείο δεν αισθάνθηκα κανένα κίνδυνο. Και ειδικά καλοκαίρι που νυχτώνει αργά θα είσαι μια χαρά, όρεξη να έχεις να κυκλοφορείς. Δε την χορταίνεις αυτή την πόλη. Αν μπορείς ψάξε να βρεις στην Λε Μαραί, άλλη αίσθηση αυτή η γειτονιά.Καλησπέρα και από μένα. Σειρά μου να ρωτήσω για δωμάτια. Ψάχνω για οικονομικό δωμάτιο για 3 βράδια τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου.
Από το ψάξιμο που έχω κάνει είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3:
Τι λέτε για τις περιοχές των δωματίων? Είναι safe?
Μια ματια που έριξα στην περιοχή ηταν ολα πανάκριβα.Μόλις επέστρεψα από Παρίσι και έμενα στην Rue Rodier. Κατά τις 11 που γυρνούσα στο ξενοδοχείο δεν αισθάνθηκα κανένα κίνδυνο. Και ειδικά καλοκαίρι που νυχτώνει αργά θα είσαι μια χαρά, όρεξη να έχεις να κυκλοφορείς. Δε την χορταίνεις αυτή την πόλη. Αν μπορείς ψάξε να βρεις στην Λε Μαραί, άλλη αίσθηση αυτή η γειτονιά.