• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

Sakias86

New Member
Καλησπέρα τελικά καταλήξαμε σε αυτό το ξενοδοχείο Hôtel** Gérando - 11, rue Gérando – 75009 Paris διότι βρήκα μια παρά πολύ καλή προσφορά βέβαια είναι λίγο ρίσκο επειδή είναι κοντά στο barbes.ακουω γνώμες γνωρίζει κανείς την περιοχή η ακόμη και το ξενοδοχείο αν έχει μείνει κάποιος συμφορμητης ;;;

Last edited:

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
αν αποφυγεις μπαρμπες ολη μερα και πιγκαλ αργα το βραδυ ,δεν νομιζω να εχεις προβλημα,ειναι πολυ ομορφη η περιοχη.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Πολυ κοντα στη σταση μετρο Ανβερ ,μεσα σ ενα μικρο κηπο,ειναι ο τοιχος των σ αγαπω,πλακακια σ ενα μεγαλο τοιχο που εχουν το σ αγαπω σε ολες τις γλωσσες του κοσμου.Αξιζει ενα περασμα,ειναι αλλωστε πολυ κοντα!

Grtraveler

Member
μονο απο αποψη τοποθεσιας θα ελεγα το πρωτο.

Το πρωτο ειναι στην περιοχη που καθομαι συνηθως και θεωρω οτι ειναι η πιο βολικη και ομορφη.Σαν περιοχη λοιπον,το προτιμω.
Έχω μείνει στη περιοχή του πύργου στο Μοντπαρρνας, νομίζω οτι είναι καλή περιοχή και ήσυχη και για να βγεις το βράδυ και συγκοινωνίες

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο ξενοδοχεία.
1. https://www.booking.com/hotel/fr/le-patio-st-antoine.el.html
2. https://www.booking.com/hotel/fr/de-suez.el.html
Ποιο προτείνετε;
Το δεύτερο είναι μέτριο προς κακό ξενοδοχείο, σε καλό σημείο για κάποια αξιοθέατα. Εγώ θα πήγαινα αβλεπί στο πρώτο όμως. Είναι καλή γειτονιά με εστιατόρια και μπαράκια, μοιάζει αισθητά καλύτερο ως ξενοδοχείο και από τις δυο κοντινές στάσεις μετρό έχεις 5 γρεμμές μετρό και μία RER, με τις οποίες πας γρήγορα σχεδόν παντού στην πόλη χωρίς αλλαγή.

Υ.Γ. Για την ακρίβεια, αν οι ημερομηνίες που έχεις βάλει ισχύουν, θα μένω ενάμισι χιλιόμετρο από το πρώτο.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
εχω ξαναγραψει πως ποτε δεν βλεπω τι γινεται με τα ξενοδοχεια,ουτε καν τιμες.αυτα αφορουν αυτον που πληρωνει και διαλεγει.γραφω μονο για τοποθεσια ,και αυτο μονο αν την γνωριζω.Αρα,σαν τοποθεσια για οποιον πρωτοπαει παρισι και θελει να δει δυο πραγματα,το δευτερο συμφερει.Για σενα που γνωριζεις το μερος και σε ενδιαφερει βασικα πως θα περασεις πιο καλα ειναι αλλα τα κριτηρια.Α
λλωστε κι εσυ εκει κοντα θα μεινεις...χαχα!
Οσο για μετρο,απεναντι στη δεξια οχθη,ειναι η Σατλε που παει παντου,η πιο χρησιμη σταση μετρο και οχι μονο!

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills