• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

GogoG

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υορκη
Καλησπέρα σας , σκοπεύω να κλείσω ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο Παρίσι για του χρόνου τα Χριστούγεννα. Επειδη θα κάτσουμε 21 μέρες δεν ήθελα να είναι κάτι το πολυ ακριβό. Βρήκα ένα διαμερισματάκι γύρο στα 1.700€ και τις 21 μέρες στο 17ο διαμέρισμα . Θα ήθελα να μάθω λίγα λογία για το 17ο και αν υπάρχουν τίποτα κακόφημες περιοχές τριγύρω. Ευχαριστώ εκ των πρότερων !

dreams159

Member
Διαβάζω εδώ και μέρες όλα αυτά που γράφετε και μπορώ να πω οτι με έχουν βοηθήσει αρκετά. Έχω όμως κάποιες απορίες και θέλω τη γνώμη σας με τα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα που βρήκα.

1.Campanile Paris 19 - La Villette (έχουμε κάνει κράτηση με δωρεάν ακύρωση)

2. Cosy's Residence Cadet - Παρίσι
7 Rue Cadet, Paris, Paris, 75009, Γαλλία, ‏‎442030247879‎

3.Citadines la defence 1-8 boulevard de Neuilly.

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τις περιοχές αυτές και όποια πρόταση δεκτή.

Τα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε ανά βράδυ είναι 100 με 150 ευρώ και είμαστε 2 οικογένειες, από 2 παιδιά η κάθε μία (7,10 ετών).

Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Διαβάζω εδώ και μέρες όλα αυτά που γράφετε και μπορώ να πω οτι με έχουν βοηθήσει αρκετά. Έχω όμως κάποιες απορίες και θέλω τη γνώμη σας με τα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα που βρήκα.

1.Campanile Paris 19 - La Villette (έχουμε κάνει κράτηση με δωρεάν ακύρωση)

2. Cosy's Residence Cadet - Παρίσι
7 Rue Cadet, Paris, Paris, 75009, Γαλλία, ‏‎442030247879‎

3.Citadines la defence 1-8 boulevard de Neuilly.

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τις περιοχές αυτές και όποια πρόταση δεκτή.
Σου απαντησα και στο αλλο τοπικ. Τα 1 και 3 ξεχνα τα. Το πρωτο γιατι ειναι σε μια σχετικα επικινδυνη περιοχη και ουτε κεντρικο το λες, το αλλο επειδη ειναι αρκετα μακρυα και σε ενα σημειο ερημο τις μη εργασιμες ωρες.
Το δευτερο ειναι σε μια χαρα τοποθεσια.

koutsavaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ - ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
kalispera eimai apo thessaloniki kai stis 12 martiou paw me tin kopela mou sto parisi gia prwti fora xoris na xerw polla agglika kai pou akrivos einai kala na meinoume ekleisa me to dikaioma akirosis sto xenodoxeio novanox sto 6 sigkrotima!!! einai kala?? na psaxw alou?? gti rwtaw epeidi ousiastika einai 3 meres pou tha mai ekei kai thelw na dw osa pio polla mporw !! san perioxi asfales??
Είναι σε αρκετά καλό μέρος, βλέπω πως είναι κοντά στους κήπους...Στάση μετρό όμως δεν βλέπω να έχει κοντά, μόνο το ReR που θα είναι λίγο ταλαιπωρία για να κάνετε συνέχεια αλλαγή για μετρό. Γιατί δεν βρίσκεις κάτι στο ίδιο διαμέρισμα ή ποιο κοντά στα περισσότερα αξιοθέατα ή να έχει και μετρό κοντά του??? Αφού πάτε για λίγες μέρες δεν θα υπάρχει και χρόνος για πολύ περπάτημα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι αυτο θα κανω θα δω καποιο κοντα σε σταση μετρο ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!
Το ξενοδοχειο ειναι σε πολυ καλη τοποθεσια κοντα σε μετρο και με εξυπηρετηση απο τις πιο βολικες γραμμες. Αν σου αρεσε γιατι να δεις αλλου?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
γιατι του εγραψαν πως το μετρο ειναι μακρυα και δεν βολευει.

hliad1990

Member
Μας αρεσε παρα πολυ το ξενοδοχειο απλα ειπα να δω αλλου γιατι μου ειπαν παραπανω οτι δεν βολευει το μετρο :(

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μας αρεσε παρα πολυ το ξενοδοχειο απλα ειπα να δω αλλου γιατι μου ειπαν παραπανω οτι δεν βολευει το μετρο :(
Καλα δες και αλλου μηπως βρεις κανενα ακομα καλυτερο αλλα κι αυτο ειναι σε πολυ καλο σημειο.

hliad1990

Member
Ενταξει θα κοιταξω αν εχεις και εσυ κατι να μου προτινεις καλοδεχουμενο και τριπακιας σου εστειλα και μνμα ελπιζω να σου παραδοθηκε!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ενταξει θα κοιταξω αν εχεις και εσυ κατι να μου προτινεις καλοδεχουμενο και τριπακιας σου εστειλα και μνμα ελπιζω να σου παραδοθηκε!!!
Ναι, θα σου απαντησω τις επομενες μερες οπως σου ειπα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom