AndyG
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γερμανία-Αυστρία...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες..!!!
Επίσης, το moulin rouge μου φάνηκε περισσότερο σαν τσίρκο με μαγικά κλπ. Αλλιώς το είχα στο μυαλό μου, ως το κλασικό καμπαρέ
Ε αυτο ειναι, τσιρκο, βυζια και κωλοι...Επίσης, το moulin rouge μου φάνηκε περισσότερο σαν τσίρκο με μαγικά κλπ. Αλλιώς το είχα στο μυαλό μου, ως το κλασικό καμπαρέ
Καλησπέρα Marlin.. Καλό ταξίδι να έχεις... Πλησιάζει!!Αγαπητοί ταξιδιώτες αρχές Απριλίου θα πάω Παρίσι (για 2η φορά) για 5 βράδια και ψάχνω κατάλυμα. Βλέπω ότι τα διαμερίσματα είναι καλή και οικονομική λύση, γιατί τα ξενοδοχεία με τα ίδια χρήματα είναι ελεϊνά.. Το budget μας για τη διαμονή είναι 400€. Ψάχνω σε διάφορα site και έχω ζαλιστεί.... εσείς τι λέτε, σε ποια περιοχή να μείνω? Θέλουμε γραφική και ζωντανή περιοχή με μαγαζιά και καφέ. Ας είναι και μακριά από αξιοθέατα αρκεί να υπάρχει μετρό. Η Marais τι λέει?
Εξαρταται απο το δρομο. Εχει δρομους πολυσυχναστους με κινηση ολη τη μερα, εχει δρομους που δεν κυκλοφορει ψυχη απο τις 7-8 και μετα. Απο θεμα συγκοινωνιας η περιοχη ειναι πολυ βολικη και για αξιοθεατα και για συγκοινωνια και για ψωνια.Η Marais τι λέει?
Είναι τρελοί αυτοί οι Γάλλοι!!!Ασχετο καπως αλλα σημερα ψαχνοντας να βρω διαμερισμα για εναν φιλο που θα ερθει ειδα ενα πραγμα που δεν το εχω ξαναδει. Καλα η τουαλετα ηταν στο διαδρομο εξω απο το σπιτι κοινοχρηστη (αυτο ειναι πολυ συνηθες για τα στουντιο στο κεντρο) αλλα με το ανοιγες την εξωπορτα ακριβως στο κεντρο του δωματιου αντικρυζες ενα παραβαν γυρω γυρω και απο τις 4 πλευρες κουρτινα. Μεσα σ' αυτο το πραγμα που εμοιζε με δοκιμαστηριο βρισκοταν η ντουζερια!!!!!
Ναι με το εκτυπωμένο e-ticket από fnac δεν περιμένεις ουρές για τα εισιτήρια παρά μόνο ότι έχει - αν έχει για το x-ray των αποσκευών και στο σκανάρισμα του ticket. Εγώ ήμουν μέσα σε 5 λεπτά.Γνωριζει μηπως κανεις αν κλεισω εισιτηρια για disneyland με e-fnac αν αποφευγω τις εκει ουρες και αν με το εισιτηριο που θα εκτυπωσω δεν χρειαζεται να περασω απο τα εκει γραφεια και αρκει το εκτυπωμενο.