• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Στην ίδια περιοχή είναι όλα. Διάλεξε όποιο ξενοδοχείο από τα παραπάνω σου αρέσει περισσότερο.
Μου αρέσει πολύ η Place d' Italie κι έχω μείνει πολλές φορές εκεί γύρω.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αν ο στόχος σου είναι να είσαι κοντά σε αρκετές γραμμές μετρό, διάλεξε ένα από τα τρία τελευταία. Αν θες να είσαι σε περιοχή με πρόσβαση σε μέρη (εστιατόρια κλπ) με τα πόδια, διάλεξε το πρώτο.
(Δεν είδα καν τα ξενοδοχεία, μόνο κουκίδες στο χάρτη).

gusakis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τουρκία
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις,μαλλον οπως το σκεφτομαι προς Place d' Italie με βλεπω και λογο budget...

aggelikiio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπερα σε ολους .
τι θα λεγατε γιαυτο ?

https://www.booking.com/hotel/fr/di...och=1516103384;atlas_src=hp_iw_btn#map_closed

ειναι καλη η περιοχη? με ενδιαφερει να ειναι κενρικα και να ειναι ασφαλη περιοχη ... και φυσικα αν εχει μεινει καποιος και εχει εντυπωσεις απο το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ευπροσδεκτες !!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπερα σε ολους .
τι θα λεγατε γιαυτο ?

https://www.booking.com/hotel/fr/district-republique.el.html?aid=376387;label=bookings-name-4QYQPZsQi8OR2tqLpbgQKwS72583353961:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg:fi:tikwd-65526620:lp9067699:li:dec:dm;sid=c951b2c974bef8f3a6b5e7754f976d3e;checkin=2018-05-31;checkout=2018-06-03;room1=A,A;homd=1;srpvid=80de5316febc035d;srepoch=1516103384;atlas_src=hp_iw_btn#map_closed

ειναι καλη η περιοχη? με ενδιαφερει να ειναι κενρικα και να ειναι ασφαλη περιοχη ... και φυσικα αν εχει μεινει καποιος και εχει εντυπωσεις απο το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ευπροσδεκτες !!!!
Να πας αλλού. Απ' έξω κάνουν πιάτσα.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
και πουλανε διαφορα ακομα και μερα,που το βραδυ...

kroti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δαλματικές Ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΝΔΙΑ
Καλησπέρα , προγραμματίζω να ταξιδέψω στο Παρίσι τον Ιούνιο,κατέληξα μετά απο αρκετό διάβασμα εδώ στο φόρουμ ότι ειναι η ιδανική εποχή για επίσκεψη και ξεκινάω ήδη να παίρνω μια ιδέα για διαμονή γιατι κατάλαβα πως οι τιμές ιδιαίτερα εκείνη την εποχή είναι στα ύψη.Το βασικότερο μου κριτήριο είναι το ξενοδοχείο να βρίσκεται σε περιοχή που να μπορώ να βολτάρω το βράδυ σε απόσταση κοντινή γιατι θα είμαστε εξουθενωμένοι με το περπάτημα που θα ρίχνουμε όλη μέρα , οπότε ένα ποτό βραδινό για σβήσιμο σε περιοχή ζωντανή και με όμορφα μαγαζιά σε απόσταση πολύ κοντινή θα ήταν το καλύτερο.Το marais και το quartier latin πληρούν το συγκεκριμένο κριτήριο , έτσι δεν είναι? Υπάρχει κάποια άλλη περιοχή που μπορείτε να μου προτίνετε? Θέλω η αναζήτηση του ξενοδοχείου να γίνει αρχικά με τη περιοχή και το οικονομικό κομμάτι να το δώ ως δευτερεύον ζήτημα χωρίς αυτο να σημαίνει πως σκοπεύουμε να δίνουμε και 300 ευρώ / βράδυ. Αν υπάρχουν και συγκεκριμένα ξενοδοχεία να μου προτίνετε απο προσωπική εμπειρία , πολύ ευχαρίστως να ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ!!

marquis

Member
Καλησπέρα , προγραμματίζω να ταξιδέψω στο Παρίσι τον Ιούνιο,κατέληξα μετά απο αρκετό διάβασμα εδώ στο φόρουμ ότι ειναι η ιδανική εποχή για επίσκεψη και ξεκινάω ήδη να παίρνω μια ιδέα για διαμονή γιατι κατάλαβα πως οι τιμές ιδιαίτερα εκείνη την εποχή είναι στα ύψη.Το βασικότερο μου κριτήριο είναι το ξενοδοχείο να βρίσκεται σε περιοχή που να μπορώ να βολτάρω το βράδυ σε απόσταση κοντινή γιατι θα είμαστε εξουθενωμένοι με το περπάτημα που θα ρίχνουμε όλη μέρα , οπότε ένα ποτό βραδινό για σβήσιμο σε περιοχή ζωντανή και με όμορφα μαγαζιά σε απόσταση πολύ κοντινή θα ήταν το καλύτερο.Το marais και το quartier latin πληρούν το συγκεκριμένο κριτήριο , έτσι δεν είναι? Υπάρχει κάποια άλλη περιοχή που μπορείτε να μου προτίνετε? Θέλω η αναζήτηση του ξενοδοχείου να γίνει αρχικά με τη περιοχή και το οικονομικό κομμάτι να το δώ ως δευτερεύον ζήτημα χωρίς αυτο να σημαίνει πως σκοπεύουμε να δίνουμε και 300 ευρώ / βράδυ. Αν υπάρχουν και συγκεκριμένα ξενοδοχεία να μου προτίνετε απο προσωπική εμπειρία , πολύ ευχαρίστως να ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ!!
Νομίζω εφόσον βασικό για εσάς είναι μια ζωντανή και κεντρική περιοχή, τότε το Marais θα σας υπερκαλύψει (πολύ καλύτερα μαγαζιά σε σχέση με το Quartier Latin). Έχω μείνει στο εξαιρετικά διακοσμημένο Dupond-Smith, στην καρδιά του Marais, το οποίο όμως νομίζω φτάνει τα 300 ευρώ/διαμονή, οπότε σαν εναλλακτική θα πρότεινα το Hotel Snob. Αν και ο δρόμος που βρίσκεται παλιά δεν είχε και την καλύτερη φήμη, πλέον είναι gentrified και είστε σε απόσταση αναπνοής από πολλά αξιοθέατα, δίπλα στο Marais, αλλά και στα μπαρακια της rue Saint-Saveur. Έχω περπατήσει τριγύρω μεσάνυχτα χωρίς να έχω δει κάτι παράξενο. Το μόνο αρνητικό τα αρκετά μικροσκοπικά δωμάτια.

Αλλά το Παρίσι έχει τόσα ξενοδοχεία, οπότε αφου κοιτάξετε για περιοχή και βρείτε κάποια ξενοδοχεία που σας αρέσουν, στειλτε τα να σας πούμε και μεις την άποψη μας.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Περιοχή με πολλή ζωή και μετριοπαθέστερες τιμές είναι η Μοντπαρνάς (που γνωρίζει και νέες δόξες μετά τις συνάξεις του Macron στο εξαιρετικό La rotonde).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom