Κάτι τέτοια πετάς και νομίζει ο κόσμος ότι το Παρίσι είναι Σικάγο του 1930.... Μια χαρά είναι παντού στο κέντρο στο Παρίσι. Στην Ομόνοια είναι 10 φορές χειρότερα.Ταμαμ ειναι τα χρωματα. Εσενα θα σε περασουν για Αραβα και την κοπελα σου για Γαλλιδα. Ο κανονας στο Παρισι λεει τη νυχτα σε ερημους δρομους να μην μιλας και καταλαβουν πως εισαι ξενος. Επισης οπου εχει ατομα μαζεμενα πηγαινεις απο την απεναντι μερια του δρομου (κυριως σε μερη που εχει κλαμπ ή γινονται παρτυ). Μια χαρα ειστε, το πολυ πολυ να σας πλησιασει κανενας να σας πουλησει ασις ή ερμπ. Παιξ' το cool και αρνησου ευγενικα.
Αν είναι να μείνεις σ' εκείνη την περιοχή, μείνε καλύτερα στο Hotel ibis Paris Bercy Village 12ème (έχω μείνει μερικές φορές). Πάντως κι αυτό θα το προτιμούσα για καλοκαίρι, τώρα το χειμώνα το Bercy Village είναι λίγο ερημιά.
Μιλάμε για μέσα Ιουνίου με παιδιά.Το δίνει σε πολύ καλή τιμή 300ευρώ με πρωινό για 3 βράδια.Το άλλο που μου προτείνεις δίπλα δεν είναι;τι διαφορά έχει;;Αν είναι να μείνει σ' εκείνη την περιοχή, μείνε καλύτερα στο Hotel ibis Paris Bercy Village 12ème (έχω μείνει μερικές φορές). Πάντως κι αυτό θα το προτιμούσα για καλοκαίρι, τώρα το χειμώνα το Bercy Village είναι λίγο ερημιά.
Δεν είναι δίπλα. Μια στάση μετρό μακριά, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά...Μιλάμε για μέσα Ιουνίου με παιδιά.Το δίνει σε πολύ καλή τιμή 300ευρώ με πρωινό για 3 βράδια.Το άλλο που μου προτείνεις δίπλα δεν είναι;τι διαφορά έχει;;
και γιατί να απομακρυνθώ κι άλλο από το κέντρο;θεωρείς ότι δεν είναι καλή περιοχή;μου φαίνεται και σχετικά κοντά, μόλις 2 στάσεις από chatelet..Δεν είναι δίπλα. Μια στάση μετρό μακριά, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά..
Για να έχεις το Bercy village στα πόδια σου.και γιατί να απομακρυνθώ κι άλλο από το κέντρο;θεωρείς ότι δεν είναι καλή περιοχή;μου φαίνεται και σχετικά κοντά, μόλις 2 στάσεις από chatelet..