• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

iliasmessini

Member
Καλούτσικο. Λίγο πιο μακριά από τη Mouffetard από όσο θα το ήθελα, αλλά δίπλα στο Jardin des Plantes (αν πας με παιδιά, τα μουσεία του είναι ότι πρέπει), στο Mosquee de Paris (πήγαινε για καταπληκτικό κους κους στο καφέ του), και στην Arene de Lutece, το μοναδικό Ρωμαϊκό μνημείο που σώζεται στο κεντρικό Παρίσι.
Α, και στο σταθμό του μετρό της γειτονιάς σου, αν πάρεις τη γραμμή 10, μέτρα την απόσταση μέχρι την επόμενη στάση :)

Παραπλανητικό όνομα έχει το ξενοδοχείο. Αν αυτό είναι Marais εκεί πέρα, εγώ είμαι Πιγκουίνος. Γενικά δεν είναι καλή περιοχή, έχει dealers και εκδιδόμενες 1-2 τετράγωνα από κει. Για συγκοινωνίες όμως, δεν παίζεται.
taver πως σου φαίνεται αυτο απο άποψης θέσης: https://www.airbnb.gr/rooms/1333948

Υπαρχει καποιος λογος που θες να μεινεις Βαστιλη ή δεν βρηκες κατι οικονομικοτερο;

iliasmessini το ξενοδοχειο βρισκεται στο 10ο arr. και συγκεκριμενα σε ενα απο τα χειροτερα σημεια του. Δεν εχει σχεση με marais. Αν δεν μπορεις να ακυρωσεις απεφυγε τα βραδια την περιοχη γυρω απο Gare du Nord, Chateau d'Eau, Gare de l'Est.
tri

tripakias πως σου φαίνεται αυτο απο άποψης θέσης;; https://www.airbnb.gr/rooms/1333948

Last edited by a moderator:

iliasmessini

Member
Καλούτσικο. Τουλάχιστον είναι ακριβώς πάνω στο Σηκουάνα...
taver ψαχνω στο rbnb για διαμερισμα στην περιοχη που τη θεωρεις την καλυτερη, αλλα δυστυχως δεν βρισκω στις ημερομηνιες που θέλω (19-26 σεπτεμβριου). μηπως εχεις καμια καλη πρόταση;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
taver ψαχνω στο rbnb για διαμερισμα στην περιοχη που τη θεωρεις την καλυτερη, αλλα δυστυχως δεν βρισκω στις ημερομηνιες που θέλω (19-26 σεπτεμβριου). μηπως εχεις καμια καλη πρόταση;
Sorry, πλέον είμαι εκτός Ευρώπης και δεν έχω ευχέρεια να ψάξω στο internet.

marquis

Member
Χαλαρώστε λίγο. Καθότι η καλύτερη τοποθεσία είναι υποκειμενική σε πόλεις με διαστάσεις όπως το Παρίσι (αν και προσωπικά συμφωνώ με το taver σχετικά με το Montparnasse), αν συνεχίσετε έτσι θα βρεθείτε χωρίς κατάλυμα, δεδομένου ότι αναχωρείτε σε 3 βδομάδες. Η τοποθεσία του διαμερίσματος φαίνεται βολική, αρκετά κεντρική. Μπορεί αυτή καθεαυτή να μην είναι και η πιο ζωντανή το βράδυ, αλλά σε περπατίσιμη απόσταση υπάρχουν άλλες για να πιείτε το ποτό σας, εφόσον κι αν θέλετε.

andresotiro

Member
Καλησπέρα...Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση!!!Θελω να ταξιδέψω,ΠΑΡΙΣΙ,τον Φεβρουάριο!!!Δεν ξερω με τι κριτήριο,να επιλεξω ξενοδοχειο...Να ειναι καλο και μακρια απο κεντρο??ΝΑ ειναι μέτριο και κοντά απο το κέντρο??Κάπου σχετικα να,ειναι ολα κοντα...Περιπου για 5 μερες!!!Θα εκτιμουσα καποια πρότασή για 2-3 ξενοδοχεια....

marquis

Member
Καλησπέρα...Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση!!!Θελω να ταξιδέψω,ΠΑΡΙΣΙ,τον Φεβρουάριο!!!Δεν ξερω με τι κριτήριο,να επιλεξω ξενοδοχειο...Να ειναι καλο και μακρια απο κεντρο??ΝΑ ειναι μέτριο και κοντά απο το κέντρο??Κάπου σχετικα να,ειναι ολα κοντα...Περιπου για 5 μερες!!!Θα εκτιμουσα καποια πρότασή για 2-3 ξενοδοχεια....
Μέχρι πόσα μπορείτε να διαθέσετε; Γενικά καλό είναι να είναι εντός των ορίων της πόλης του Παρισιού γιατί μετά θα τρώτε πάρα πολύ χρόνο στις μετακινήσεις. Όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω λόγω του μεγέθους της πόλης σίγουρα θα χρησιμοποιησετε συγκοινωνίες για να πάτε σε κάποια σημεία ενδιαφεροντος.

marquis

Member
ΓΙΑ 2 ατομα νομιζω ενα ξενοδοχειο γυρω στα 350-400 ευρω ειναι καλα!!!
Για 4 διανυκτερεύσεις το δίκλινο να υποθέσω έτσι; Γενικά το φεβρουάριο μπορείτε να βρείτε κάτι σχετικά κεντρικό σε αυτό το ποσό. Ενδεικτικά έχω μέινει με αντίστοιχο budget στα:
http://www.hotelgabrielparis.com/
και
http://www.parishoteloperadantin.com/

Αν δείτε ότι δε βρίσκεται πολλά ξενοδοχεία (αν και ίσως είναι νωρίς για να βγουν ορισμενες προσφορές για το Φεβρουάριο) κοιτάξτε και τη λύση του διαμερίσματος.

andresotiro

Member
Ενδεικτικα εβαλα ημερομηνιες στα εν λογο ξενοδοχεια και παει γυρω στα 1000 ευρω...!!!Γενικα το συνολικο κοστος με εισητηρια και ξενοδοχεια ποσο μπορει να βγει πανω κατω???Και κατι ακομη,σε πιο διαμερισμα θεωρειται οτι ειναι καλυτερα??

marquis

Member
Ενδεικτικα εβαλα ημερομηνιες στα εν λογο ξενοδοχεια και παει γυρω στα 1000 ευρω...!!!Γενικα το συνολικο κοστος με εισητηρια και ξενοδοχεια ποσο μπορει να βγει πανω κατω???Και κατι ακομη,σε πιο διαμερισμα θεωρειται οτι ειναι καλυτερα??
Γενικά εντός η εκτός κέντρου, εκτός αν είστε τυχεροί και πέσετε σε προσφορά μην περιμένε πολλές επιλογές σε διαμερίσματα. Αν διαβάσετε καλά και προσεκτικά από την αρχή το συγκεκριμένο θέμα θα βρείτε απαντήσεις στην ερώτηση σας για τα διαμερίσματα της πόλης.
Τα αεροπορικά μπορεί να βρεθούν και με 100-150ευρώ, ανάλογα τις ημερομηνίες. Τα ξενοδοχεία είναι ακριβά, καθότι με κάτω από 80 ευρώ τη βραδιά μην περιμένε να βρείτε κάτι εντός πόλης, παρά μόνο με δυσκολία κι αν είστε τυχεροί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom