• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Η airbnb σου επιστρεφει πισω την εγγυηση 24ωρες μετα απο την αναχωρηση απο το διαμερισμα, εφοσον δεν ζητησει λεφτα ο ιδιοκτητης αν εγιναν τιποτα ζημιες.
Οποτε στην καρτα πρεπει να εχεις και τα λεφτα της εγγυησης και του κοστους του διαμερισματος.
Επισης κοιτα και την πολιτικη ακυρωσης αλλα και τον τυπο διαμερισματος , αν θες δηλαδη ολοκληρο διαμερισμα ή δωματιο μεσα σε διαμερισμα.
:/ ωραία τα λέτε αλλά αυτό με την εγγύηση με προβληματίζει. Και πού ξέρεις αν δε θα πέσεις σε απατεώνα που δε θα ισχυριστεί ότι χάλασες κάτι που δε χάλασες; Με φοβίζει αυτό

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
:/ ωραία τα λέτε αλλά αυτό με την εγγύηση με προβληματίζει. Και πού ξέρεις αν δε θα πέσεις σε απατεώνα που δε θα ισχυριστεί ότι χάλασες κάτι που δε χάλασες; Με φοβίζει αυτό
Εγω αποφεύγω τα διαμερίσματα με υπερβολικές εγγυήσεις. Αν δεν έχει και καθόλου ακόμα καλύτερα. :D
Πάντως δεν συμφέρει κανέναν από τους ενοικιαστές να έχουν μπλεξίματα και να γεμίσουν αρνητικές κριτικές...

• Like
Reactions: mel

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απο την εμπειρια μου θα συμβουλευα να αποφευγετε κρατησεις σε δωματια που κραταν εγγυηση. Ή αμα το κανετε να ειστε ιδιαιτερως προσεκτικοι μη προκαλεσετε την παραμικρη ζημια. Οι Γαλλοι ειναι ικανοι να σε χρεωσουν 10-20 φορες παραπανω απο τη ζημια που εκανες (ακομα και για μια γρατσουνια) που μπορεινα την εχει κανει ο προηγουμενος και να τη χρεωσουν σε σας.

iliasmessini

Member
Απο την εμπειρια μου θα συμβουλευα να αποφευγετε κρατησεις σε δωματια που κραταν εγγυηση. Ή αμα το κανετε να ειστε ιδιαιτερως προσεκτικοι μη προκαλεσετε την παραμικρη ζημια. Οι Γαλλοι ειναι ικανοι να σε χρεωσουν 10-20 φορες παραπανω απο τη ζημια που εκανες (ακομα και για μια γρατσουνια) που μπορεινα την εχει κανει ο προηγουμενος και να τη χρεωσουν σε σας.
πως σου φαινεται αυτο tripakias?? https://www.airbnb.gr/rooms/273780?checkin=19/09/2014&checkout=26/09/2014&guests=2&s=Ff-h

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το location εξαιρετικο. Τα αλλα δεν μπορω να τα κρινω γιατι δεν ξερω τα γουστα σου ειτε αν η πραγματικοτητα ειναι ετσι οπως παρουσιαζεται.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τέλειο καλέ, τι ρωτάς; Συγγνώμη... τι παγίδα να έχει; Και θα βρεις καλύτερα, αν μείνεις σε ξενοδοχείο; :)
Αιντε, μ'αυτά και μ'αυτά άρχισα να ψάχνω κι εγώ για διαμέρισμα και βρήκα για τη μισή Γαλλία. Σε άλλες πόλεις έχει ακόμα πιο φθηνά, να τρελαίνεσαι λέμε.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

iliasmessini

Member
Thanks taver!!!! ετσι και αλλιως δεν ηταν ελευθερο για ολες τις μερες που ηθελα...ξανα στην αναζητηση...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εχει δικιο ο taver ειναι απο την κατω πλευρα των κηπων προς Bd Raspail. Ετσι οπως φαινεται στη φωτογραφια μαλλον ειναι στη rue Vavin. Απο τις καλυτερες περιοχες του Παρισιου. Αν ηταν βεβαια εκει που το δειχνει ο χαρτης και αχουρι να ηταν να το κλεινες με κλειστα ματια. Αλλα και παλι ειναι πολυ καλα. Θα ησουν και κοντα μου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom