christina kot
Member
tripakia μας απάντησε το 3! είπε οτι είναι διαθέσιμο, να το κλεισουμε τελικά? (περιμένω απάντηση και απο το 6) το 5 ειναι διαθεσιμο μεχρι τις 15, μας μένει ένα βράδυ κενό
Eυχαριστώ chrisbd! Με ανησύχησε λίγο που διάβασα σε σχόλια ότι επειδή είναι δίπλα στο σταθμό τρένων έχει περίεργο κόσμο.. Αλλά απότι βλέπω έχει πολλά ξενοδοχεία τριγύρω οπότε τουλάχιστον δε θαναι ερημικά.. Πολύ χρήσιμο το λινκ!Η περιοχή καλή είναι ....εδώ για οτιδήποτε δρομολόγια..
Έχω μείνει 2 φορές στο ξενοδοχείο αυτό, είναι πολύ καλό και ως ξενοδοχείο, και πολύ βολικό και για το μετρο, και για βόλτες με τα πόδια και όλα.Αυτό σαν περιοχή τι λέει; Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι εύκολη η πρόσβαση από το αεροδρόμιο με rer και να μην είναι κακόφημη η περιοχή.. ευχαριστώ!
Σ'ευχαριστώ πολύ taver!! Θα κλείσω σε αυτό! Αφού λες πως η γειτονιά είναι οκ (βλέπω το προτιμούν και πολλές οικογενειες με μικρά παιδιά) τότε για μένα είναι το ιδανικό από όσα είδα..Έχω μείνει 2 φορές στο ξενοδοχείο αυτό, είναι πολύ καλό και ως ξενοδοχείο, και πολύ βολικό και για το μετρο, και για βόλτες με τα πόδια και όλα.
Μη φοβάσαι, η γειτονιά δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα (και έχει και κόσμο όλες τις ώρες).
Και όταν μιλάω ότι διαλέγεις όλο κάτι τέτοια λαϊκά ξενοδοχεία αλυσίδας εξανίστασαι...Έχω μείνει 2 φορές στο ξενοδοχείο αυτό, είναι πολύ καλό και ως ξενοδοχείο, και πολύ βολικό και για το μετρο, και για βόλτες με τα πόδια και όλα.
Είπα να το πω .....Και όταν μιλάω ότι διαλέγεις όλο κάτι τέτοια λαϊκά ξενοδοχεία αλυσίδας εξανίστασαι...
Διπλα στο μετρο και σε ολα. Οχι σαν καποια που προτεινεις....Και όταν μιλάω ότι διαλέγεις όλο κάτι τέτοια λαϊκά ξενοδοχεία αλυσίδας εξανίστασαι...