Για αυτό έχετε άποψη;
★★★★ Novotel Suites Paris Expo Porte de Versailles, Παρίσι, Γαλλία
★★★★ Novotel Suites Paris Expo Porte de Versailles, Παρίσι, Γαλλία
Ας αρχίσουμε από τα καλά. Είναι 4* και Novotel, όποτε προσφέρει μια αξιοπρεπή διαμονή.
Για πόση ώρα μιλάμε;Ας αρχίσουμε από τα καλά. Είναι 4* και Novotel, όποτε προσφέρει μια αξιοπρεπή διαμονή.
Στα άσχημα τώρα...Πολύ μεγάλη απόσταση από το κέντρο. Ακόμη και οι ίδιοι το ξέρουν και στοχεύουν στον κόσμο που επισκέπτεται την έκθεση. Γι αυτό και την έχουν ενσωματώσει στο όνομα τους παρότι βρίσκονται στην Porte de Vanves. Είναι σαν να πας διακοπές στην Αθήνα και να κλείσεις δωμάτιο στην Καλλιθέα, τέρμα κάτω στις Τζιτζιφιές. Θα το έκανες;
Αν δεν είχατε την ιδιαιτερότητα που έχετε ως παρέα θα σου έλεγα ΟΚ, λίγη παραπάνω ώρα με το μετρό.
Με λεωφορείο στην καλύτερη μισή ώρα. Λάβε όμως υπόψη πως ειδικά στον γυρισμό μπορεί να υπάρχει στο συνωστισμός αν είστε σε κεντρική στάση.Για πόση ώρα μιλάμε;
Είναι δίπλα σε στάση του μετρό 13. Κοιτάξτε αν καλύπτει αυτή η γραμμή κάτι από αυτά που θέλετε να επισκεφθείτε. Επίσης στο googlemaps μπορείτε να δείτε πόσες γραμμές και ποση ωρα θα χρειαστεί για να πάτε στα άλλα μέρη που σας ενδιαφέρουν.Για πόση ώρα μιλάμε;
1. Βολεύει όσους θέλουν να πάνε στην έκθεση. Άντε και τους φαν του τιτανικού με μία μόνο διανυκτέρευση στο Παρίσι.Είναι δίπλα σε στάση του μετρό 13. Κοιτάξτε αν καλύπτει αυτή η γραμμή κάτι από αυτά που θέλετε να επισκεφθείτε. Επίσης στο googlemaps μπορείτε να δείτε πόσες γραμμές και ποση ωρα θα χρειαστεί για να πάτε στα άλλα μέρη που σας ενδιαφέρουν.
Κατά τη γνώμη μου έχει 2 μεγάλα αρνητικά. 1) Στηρίζεστε σε μια γραμμή που αν κλείσει λόγω έργων ή απεργίας, δεν έχετε καλές εναλλακτικές. 2) αν πάτε καλοκαίρι που η μέρα είναι μεγάλη και έχει καλό καιρό δεν είναι πρόβλημα να γυρίσετε να ξεκουραστείτε το μεσημέρι πχ ή να το πάτε σερί στους δρόμους. Το χειμώνα προβλέπω ότι αν γυρίσετε να ξεκουραστείτε δεν θα έχετε κουράγιο να κάνετε 40 λεπτες διαδρομές για να ξαναβγείτε στον παγετό και δεν παλεύεται να το πάτε σερί στους δρόμους. Θα ψάχνετε για καφέ και γενικά κλειστούς χώρους για να ζεσταθείτε.
ΥΓ: μου φαίνεται εγκληματικό που στο booking έχει υψηλή βαθμολογία για την τοποθεσία του.
Μια χαρά είναι..Τα κλασικα ,προσοχή θέλει παντού θα πω,άλλα μια χαρά.Καλημέρα, έχω κλείσει στο ξενοδοχείο Novotel Paris Porte de Versailles, θεωρείτε ότι είναι σε ασφαλή περιοχή; Γνωρίζω ότι είναι μακριά σχετικά από το κέντρο, θα χρησιμοποιούμε το μετρό.
Ναι, ασφαλής είναι. Προσοχή μόνο, βρίσκεται Portes de Vanves γραμμή 13, όχι Portes de Versailles γραμμή 12.Καλημέρα, έχω κλείσει στο ξενοδοχείο Novotel Paris Porte de Versailles, θεωρείτε ότι είναι σε ασφαλή περιοχή; Γνωρίζω ότι είναι μακριά σχετικά από το κέντρο, θα χρησιμοποιούμε το μετρό.
Στον χάρτη βλέπω πιο κοντά τη γραμμή 12 για το Novotel Paris Porte de Versailles, μήπως εννοείς το Novotel Suites Paris Expo Porte de Versailles ότι είναι γραμμή 13?Ναι, ασφαλής είναι. Προσοχή μόνο, βρίσκεται Portes de Vanves γραμμή 13, όχι Portes de Versailles γραμμή 12.