Είναι νέο κατάλυμα και προσπαθεί να κερδίσει θετικά σχόλια.Χαίρεταιιι! Αυτό το διαμέρισμα πως το βλέπετε από άποψη τοποθεσίας; Είναι ασφαλής; (Θα είμαστε μόνο γυναίκες) Επίσης σας φαίνεται και εσάς λίγο περίεργο που είναι τόσο ωραίο αλλά κοστίζει τόσο λίγο;
Stylish & designed flat - Center of Paris, Παρίσι, Γαλλία
Είναι ανάμεσα στους 2 σταθμούς τρένων.Χαίρεταιιι! Αυτό το διαμέρισμα πως το βλέπετε από άποψη τοποθεσίας; Είναι ασφαλής; (Θα είμαστε μόνο γυναίκες) Επίσης σας φαίνεται και εσάς λίγο περίεργο που είναι τόσο ωραίο αλλά κοστίζει τόσο λίγο;
Είναι σε αρκετα κακόφημη γειτονιά. Πολλά παλιά κτίρια στο Παρίσι δε διαθετουν ασανσερ, ίσως είναι σε ψηλό όροφο σε τέτοιο κτίριο.Χαίρεταιιι! Αυτό το διαμέρισμα πως το βλέπετε από άποψη τοποθεσίας; Είναι ασφαλής; (Θα είμαστε μόνο γυναίκες) Επίσης σας φαίνεται και εσάς λίγο περίεργο που είναι τόσο ωραίο αλλά κοστίζει τόσο λίγο;
Επειδή έψαχνα κι εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι στα 100€ ανά ημέρα σε καλή περιοχή.Θα παω Παρισι τον Φλεβαρη για 6 μερες. Εχω κανει καποιες κρατησεις μεσω booking με δωρεαν ακυρωση, αλλα το θεμα της διαμονης το ψαχνω ακομα. Αν γινεται να μου προτεινει καποιος που να ξερει την πολη. Θα ηθελα να ειναι σε ασφαλη και ομορφη γειτονια, να εχει να κανεις κατι το βραδυ, να ειναι κοντα σε μετρο και να ειναι σχετικα οικονομικο, γυρω στα 100/διανυκτερευση περιπου. Υπαρχει καποια προταση?
Το βλεπω κι εγω οτι ειναι αρκετα δυσκολο. Εστω μεχρι 150 ελεγα αν υπηρχε κατι.Επειδή έψαχνα κι εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι στα 100€ ανά ημέρα σε καλή περιοχή.
Εγώ έκλεισα στα 180€ ανά ημέρα στο 6ο arrondissment.
Επίσης αν καταλήξεις κάπου δοκίμασε και απευθείας το site του ξενοδοχείου, γιατί θα είναι πιο φτηνό από το booking.
Υπαρχουν καποια πολυ καλα διαμερισματα σε εξαιρετικες τοποθεσιες ομως ειναι νεες καταχωρησεις χωρις κριτικες. Στα παραθετω :Το βλεπω κι εγω οτι ειναι αρκετα δυσκολο. Εστω μεχρι 150 ελεγα αν υπηρχε κατι.
Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση! Επιχειρησα να κανω κρατηση σε καποιο απο αυτα, μου βγαζει σαν επιλογη "αιτημα" οχι κρατηση. Και μετα απο 24 ωρες μου ερχεται mail οτι δεν απαντησε ο ιδιοκτητης οποτε ακυρωνεται το αιτημα. Φοβαμαι οτι κατι δεν παει καλα με αυταΥπαρχουν καποια πολυ καλα διαμερισματα σε εξαιρετικες τοποθεσιες ομως ειναι νεες καταχωρησεις χωρις κριτικες. Στα παραθετω :
Superb apartment II -2P- Champs Elysées, Παρίσι, Γαλλία
Bel appartement à Paris, Παρίσι, Γαλλία
Appartement de luxe d'une chambre dans le centre de Paris, Παρίσι, Γαλλία
Bonito piso en París, Παρίσι, Γαλλία
Superbe appartement à Paris, Παρίσι, Γαλλία
Bel appartement à Paris, Παρίσι, Γαλλία
Γενικα ειναι ενα χαλι οι τιμες παντου φετος. Δες κ αυτα :Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση! Επιχειρησα να κανω κρατηση σε καποιο απο αυτα, μου βγαζει σαν επιλογη "αιτημα" οχι κρατηση. Και μετα απο 24 ωρες μου ερχεται mail οτι δεν απαντησε ο ιδιοκτητης οποτε ακυρωνεται το αιτημα. Φοβαμαι οτι κατι δεν παει καλα με αυτα