• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγω εκλεισα τρεις βραδιες στο Ibis Styles Romainville, για 1 Νοεμβριου.
Θα παω με τρενο απο Γερμανια στο Παρισι, και το μετρο κανει 15 λεπτα απο τον ανατολικο σταθμο της πολης για το ξενοδοχειο.
ibis Styles Paris Romainville

Για τα ibis, καλυτερα κλειστο απο το site τους μιας και σου δινει 5% με την δωρεαν εγγραφη μελους.
Εμενα με πρωινο μου βγαινει στα 85€, και ειναι καινουριο ξενοδοχειο αποτι διαβαζω.
Romainville... Τι ονόματα εφευρίσκουμε για να μην πούμε Bobigny! Κάποτε ήταν η πιο επικίνδυνη γειτονιά του Παρισιού. Τώρα πια δεν είναι (η πιό...), αλλα παραμένει "γκέτο" Αφρικανών....

Καλά, οι τιμές έχουν τρελλαθεί. Σε δυόμιση βδομάδες θα μείνω σε hostel κοντά στη Βαστίλλη. 2 βραδιές σε κοιτώνα, €145.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Πιστεψε με, ψαχνω εδω και 5 μερες ασταματητα σε ολα τα sites, απο booking μεχρι priceline με usa vpn και γαλλικα tour operators.
Για κεντρο, κατω απο 180€ την βραδια δεν εχω βρει ενα απλο καθαρο δικλινο με ενα τυπικο πρωινο.
Για 1 με 4 Νοεμβριου κοιταω, φαντασου εσυ που θες Χριστούγεννα αχαχχααχ
Υπάρχουν αρκετές επιλογές στα 130€ - 140€, κεντρικά και όμορφα καταλύματα τις ημέρες που θες. Μην κολλάς με το να έχει πρωινό. Υπάρχουν φούρνοι με καταπληκτικά πράγματα στο Παρίσι.

tdoumos

Member
Romainville... Τι ονόματα εφευρίσκουμε για να μην πούμε Bobigny! Κάποτε ήταν η πιο επικίνδυνη γειτονιά του Παρισιού. Τώρα πια δεν είναι (η πιό...), αλλα παραμένει "γκέτο" Αφρικανών....

Καλά, οι τιμές έχουν τρελλαθεί. Σε δυόμιση βδομάδες θα μείνω σε hostel κοντά στη Βαστίλλη. 2 βραδιές σε κοιτώνα, €145.
Αμαν τοσο τραγικα;;;
Ωχ και το κλεισα προχθες non refundable.
Διαβασα καποια σχολια οτι η περιοχη ειναι μυστήρια, αλλα εμεις οπως το κοβω θα χουμε γυρισει το αργοτερο 19:00 απο τις εξορμησεις με το μετρό.
Ημουν αναμεσα σε αυτο και το ibis clamart, αλλα επειδη το πρωτο ειναι νεοκτιστο και προσεγμενο.

paefstra

Member
Μην κολλάς με το να έχει πρωινό. Υπάρχουν φούρνοι με καταπληκτικά πράγματα στο Παρίσι.
Καλα τα λες, αλλα μου φαινεται οτι πλησιαζει η εποχη που θα χρεωνουμε βαλιτσα με ξηρα τροφη, οπως κανουν οι ταξιδιωτες για Ισλανδια ειτε noodles στους βραστηρες των ξενοδοχειων.
Καπως απανωτα πεφτουν τα συμπερασματα οτι οι τιμες εχουν τρελαθει σε Παρισι, Αμστερνταμ, Βρυξελλες.

Bellem

Member
Εγω εκλεισα τρεις βραδιες στο Ibis Styles Romainville, για 1 Νοεμβριου.
Θα παω με τρενο απο Γερμανια στο Παρισι, και το μετρο κανει 15 λεπτα απο τον ανατολικο σταθμο της πολης για το ξενοδοχειο.
ibis Styles Paris Romainville

Για τα ibis, καλυτερα κλειστο απο το site τους μιας και σου δινει 5% με την δωρεαν εγγραφη μελους.
Εμενα με πρωινο μου βγαινει στα 85€, και ειναι καινουριο ξενοδοχειο αποτι διαβαζω.
ειναι λιγο μακρια απ το κεντρο ειναι η αληθεια

Bellem

Member
τελικά έκλεισα σε αυτο Chouette Hôtel, 237 Rue de la Convention, 75015 Paris, France
υπάρχει κατι που πρεπει να προσέξω ; να το κρατησω ή να δω κατι αλλο;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
τελικά έκλεισα σε αυτο Chouette Hôtel, 237 Rue de la Convention, 75015 Paris, France
Κάτσε στ' αυγά σου εσύ. Δε βλέπεις εδώ τι γίνεται; Αν έχεις βρει καλή τιμή μια χαρά είσαι. Λίγο μακρυά αλλά είναι καλή η γραμμή του μετρό σου. Θα εξυπηρετηθείς.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σε καλή γειτονιά είσαι, αν και λίγο προβληματική ως προς το μετρό/λεωφορείο.
Εκεί δίπλα σου είναι το Champa Lao, εξαιρετικό Λαοτιανό εστιατόριο (αν είσαι του Ασιατικού).
Έχει στην άλλη γωνία και ένα υποκατάστημα της Lorette boulangerie pâtisserie (γνωστός φούρνος), αν και προσωπικά δε με ενθουσιάζει. Γενικά είναι γειτονιά κατοικίας, ψιλοκαλή, και με αρκετά "Γαλλικό χρώμα" ακόμα.

Επίσης, μπορείς να ψάξεις το σπίτι που έμενε ο George Brassens, στο 42 rue Santos Dumont.
Στο πάρκο Georges-Brassens (ομορφούτσικο) θα βρείς και μια αγορά παλιών βιβλίων, αν σε ενδιαφέρει.

Last edited:

Bellem

Member
Κάτσε στ' αυγά σου εσύ. Δε βλέπεις εδώ τι γίνεται; Αν έχεις βρει καλή τιμή μια χαρά είσαι. Λίγο μακρυά αλλά είναι καλή η γραμμή του μετρό σου. Θα εξυπηρετηθείς.
780 με πρωινο για 6 βραδια . το λες ψιλο ΟΚ

Bellem

Member
Σε καλή γειτονιά είσαι, αν και λίγο προβληματική ως προς το μετρό/λεωφορείο.
Εκεί δίπλα σου είναι το Champa Lao, εξαιρετικό Λαοτιανό εστιατόριο (αν είσαι του Ασιατικού).
Έχει στην άλλη γωνία και ένα υποκατάστημα της Lorette boulangerie pâtisserie (γνωστός φούρνος), αν και προσωπικά δε με ενθουσιάζει. Γενικά είναι γειτονιά κατοικίας, ψιλοκαλή, και με αρκετά "Γαλλικό χρώμα" ακόμα.

Επίσης, μπορείς να ψάξεις το σπίτι που έμενε ο George Brassens, στο 42 rue Santos Dumont.
Στο πάρκο Georges-Brassens (ομορφούτσικο) θα βρείς και μια αγορά παλιών βιβλίων, αν σε ενδιαφέρει.
Σε ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες !
εχω κλέισει και καποια αλλα πιο κεντρικα . απλα το θεμα ειναι οτι αλλοι λεγαν αριστο και καποιοι " μη πατησεις εκει " . Οποτε εδω και μερες ψαχνω χωρις να βγαζω ξεκαθαρη ακρη

οπότε τωρα ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα 4 και με βάση αυτα που διαβάζω απορίπτω

Chouette Hotel
237 Rue De La Convention, 15ο διαμ., 75015 Παρίσι, Γαλλία –

L'Ouest Hotel
3, Rue du Rocher, 8ο διαμ., 75008 Παρίσι, Γαλλία –

Hotel Meslay Republique
3, rue Meslay, 3ο διαμ., 75003 Παρίσι, Γαλλία

Hôtel Relais Monceau
85 Rue du Rocher, 8ο διαμ., 75008 Παρίσι, Γαλλία

Last edited:

marquis

Member
Σε ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες !
εχω κλέισει και καποια αλλα πιο κεντρικα . απλα το θεμα ειναι οτι αλλοι λεγαν αριστο και καποιοι " μη πατησεις εκει " . Οποτε εδω και μερες ψαχνω χωρις να βγαζω ξεκαθαρη ακρη

οπότε τωρα ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα 4 και με βάση αυτα που διαβάζω απορίπτω

Chouette Hotel
237 Rue De La Convention, 15ο διαμ., 75015 Παρίσι, Γαλλία –

L'Ouest Hotel
3, Rue du Rocher, 8ο διαμ., 75008 Παρίσι, Γαλλία –

Hotel Meslay Republique
3, rue Meslay, 3ο διαμ., 75003 Παρίσι, Γαλλία

Hôtel Relais Monceau
85 Rue du Rocher, 8ο διαμ., 75008 Παρίσι, Γαλλία
Το L'Ouest πάντως πιστεύω θα σας βολέψει σαν περιοχή καλύτερα. Και είστε μια χαρά σε θέμα ασφάλειας. Σε μερικά σημεία δεν είναι και το γραφικότερο κομμάτι αλλά είστε αρκετά κεντρικότερα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom