• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Από άποψη μετρό καλή είναι, έχω περάσει μόνο πρωί από την λεωφόρο και ήταν κάπως παράξενα τα πράγματα. Ίσως να είμαι τελείως λάθος, αλλά νομίζω ότι έκαναν πιάτσα ακόμα και το πρωί.
Δε νομίζω. Είναι σούπερ-υπερ-καρά-τουριστικό σημείο (Bouillon Chartier, Musee Grevin κλπ). Θα σου πάρουν το σκαλπ στα καφέ τριγύρω (τουριστική ποιότητα) αλλά τουλάχιστο θα μιλάνε οι πάντες Αγγλικά.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Δε νομίζω. Είναι σούπερ-υπερ-καρά-τουριστικό σημείο (Bouillon Chartier, Musee Grevin κλπ). Θα σου πάρουν το σκαλπ στα καφέ τριγύρω (τουριστική ποιότητα) αλλά τουλάχιστο θα μιλάνε οι πάντες Αγγλικά.
Τι να πω μπορεί να έτυχε. Από εκεί που είναι η πύλη Saint Denis και μετά αυτή την κατάσταση είδα. Μου φάνηκε το πιο παρακμιακο μέρος κεντρικά στο Παρίσι.

Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Hotel Victoria 2bis Cité Bergère, 75009 Paris, Γαλλία
https://el.hotels.com/ho578883/hotel-victoria-paris-parisi-gallia/

πως το βλέπετε αυτό; 300 με πρωινό το βρίσκω.

Στο ibis styles Bibliotheque βλέπω έχει τη γραμμή 14 και τη C, δεν βολεύουν αυτές;
Το πρώτο είναι κεντρικό και σε ζωντανή μέρα νύχτα περιοχή.

Το άλλο είναι σχετικά μακριά και κάπως άβολα.

Last edited by a moderator:

STKF

Member
Hotel Victoria 2bis Cité Bergère, 75009 Paris, Γαλλία
Μείναμε σε γειτονικό ξενοδοχείο τον Οκτώβριο. Μια χαρά είναι η περιοχή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν συνοδεύεις κάποια κυρία, η galeries Lafayette απέχει λιγότερο από 15 λεπτά με τα πόδια. :):haha::cool:

xenita

Member
Καλησπέρα σε όλους, θα επισκεφτώ το Παρίσι στις 25/8-31/8. Είναι η πρώτη φορά, διάβασα αρκετά στο φόρουμ όμως έχω μπλοκάρει με το θέμα της διαμονής. Είμαι μεταξύ των:
Hotel Saint Pierre Paris
Ibis Paris Bercy Village και
Ibis Paris Tour Eiffel Cambronne
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.
Πολύ κεντρικά όλα, προσωπικά θα διάλεγα το πρώτο, τρομερά βολικο σημείο και βοηθάει στη μετακίνηση με τα πόδια.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom