Alpha bank bonus

mourohavlos

Member
Μετα απο καθε ανακοινωση μειωσης των επιτοκιων απο την ΕΚΤ παντα μπαινω να δω τι κανουν στις προθεσμιακες.
Λοιπον, ανεβασαν το ελαχιστο ποσο στα 20.000 ευρω ενω για εναν ολοκληρο χρονο με τοσο μεγαλο δεσμευμενο ποσο δινουν μολις 12 000 bonus, δηλαδη ουτε καν ενα εισιτηριο εσωτερικου κοντινης αποστασης. Αντε γεια, φευγω οριστικα για προιοντα με επιτοκιο πανω απο 2% (τουλαχιστον 400 ευρω σε τοκους) View attachment 490542
https://www.alpha.gr/el/idiotes/katatheseis/prothesmiakes-katatheseis/alpha-prothesmiaki-bonus
Άλλο προϊόν κοιτάζεις. Δες Online προθεσμιακή με bonus

pan82

Member
Μάλλον έπρεπε να το γράψεις και στο "ξεχεστήριο"! Μου είχε τύχει να μου τους πίστωσουν ορθά μετά απο αίτημα και να μη μετατρέπονται και έστειλα ξανά email με τον αριθμό αναφοράς .
Εντάξει κανονίστηκε μιας και το είπες τους απάντησα στο μέιλ να προσέξουν οι πόντοι που θα πιστώσουν να μετατρέπονται σε μίλια και μου απάντησαν πριν λίγο ότι από τον έλεγχο που έκαναν με ενημερώνουν ότι θα μετατρέπονται σε μίλια. Τι να κάνω με έχει πιάσει τρόμος τελευταία....

giannis228

Member
Εντάξει κανονίστηκε μιας και το είπες τους απάντησα στο μέιλ να προσέξουν οι πόντοι που θα πιστώσουν να μετατρέπονται σε μίλια και μου απάντησαν πριν λίγο ότι από τον έλεγχο που έκαναν με ενημερώνουν ότι θα μετατρέπονται σε μίλια. Τι να κάνω με έχει πιάσει τρόμος τελευταία....
σε ποιο email εστειλες το αρχικο εμαιλ?

Ppetran

Member
Σε ποιές περιόδους συνήθως βγαίνουν οι προσφορές για επιπλέον μίλια, στην μετατροπή με
bonus?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.921
Μέλη
39.634
Νεότερο μέλος
Kostis80

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα