• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Ας χαμογελασουμε λιγο. Κυριακη κοντη γιορτη.

Ενω οι πολιτικες αντιπαραθεσεις ειναι στο φορτε τους, καποιοι ειναι "χαλαροι" ρε παιδι μου. Δεν καταλαβαινουν προς τι ολος αυτος ο ντορος...

Η Ελλάδα καίγεται και ο Γιώργος... δροσίζεται

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Traveller

Member
Ρε σεις μην τους κάνετε διαφήμιση... όσο διαφημίζουμε τις μπαρούφες που λένε τόσο και ανεβαίνει το ποσοστό τους... μετά την σφαλίαρα το ποσοστό της Χ.Α ξαναέφτασε στο 7% από 5,5% που ήταν πριν...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θα έβαζα το σποτάκι της ΝΔ για την ασφάλεια,αλλά φοβάμαι ότι πάλι θα με κατηγορήσεις για διαφήμιση της ΧΑ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εχχχμμμμμ,στην ίδια σελίδα λίγο πιο πάνω......

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Bloomberg: Οι Έλληνες πλοιοκτήτες έβγαλαν 175 δισ. αφορολόγητα σε 10 χρόνια | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Διαβάστε και δείτε πόσο θρασείς είναι στις δηλώσεις τους οι Έλληνες "μεγαλοευεργέτες" εφοπλιστές.
Θρασείς θα ήταν αν έλεγαν ότι βγάλαμε 175 δις αφορολόγητα αλλά θεωρούμε εαυτούς ευεργέτες και στυλοβάτες της κοινωνίας.
Όταν λένε ότι δε δίνουμε δεκάρα, όπου γη πατρίς, ελεύθερη αγορά έχουμε και στο κάτω κάτω αν φύγουμε εσείς θα χάσετε μέρος του ΑΕΠ, είναι ωμός ρεαλισμός (στα όρια του κυνισμού).

Το θέμα είναι ότι ισχύουν όσα λένε, μας αρέσουν δε μας αρέσουν. Δε μπορούμε να τους αναγκάσουμε να μείνουν και να πληρώσουν, άσχετα αν το θέλει ο κάθε Τσίπρας. Και για να χαριτολογήσω, εδώ δε μπορούμε να πείσουμε τον μικρομεσαίο Έλληνα να πληρώσει φόρο, θα βρούμε φόρμουλα να πληρώσουν δις αυτοί που μπορούν να το αποφύγουν;

Είχε συζητηθεί και λίγο παλιότερα στο τόπικ αυτό το θέμα νομίζω, ξέρει κανείς χοντρικά τι ισχύει παγκοσμίως για τους εφοπλιστές; Γιατί είχα την αίσθηση ότι συμφέρει τις χώρες να τις προτιμούν ως βάσεις/σημαίες και εξ'ού οι φοροαπαλλαγές. Μπορεί να κάνω λάθος δεν το έχω πολυψάξει.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
εδώ δε μπορούμε να πείσουμε τον μικρομεσαίο Έλληνα να πληρώσει φόρο, θα βρούμε φόρμουλα να πληρώσουν δις αυτοί που μπορούν να το αποφύγουν;
Μου αρέσει γιατί δεν αναρωτιέσαι αν αντέχει να πληρώσει άλλο φόρο ο μικρομεσαίος,αλλά δεν εξοργίζεσαι που τον αποφεύγει ο εφοπλιστής.

I rest my case

υ.γ.
Ναι,πολλοί εφοπλιστές πλασάρονται δεκαετίες τώρα ως στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας και εθνικοί ευεργέτες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος