• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Renata, σε παρακαλώ μην αναπαραγάγεις όλο τον οχετό του anti-ntp.net και του defencenet. Κανένα άλλο σχόλιο επί σκουπιδιών.

Υ.Γ. Δε μπορώ, με τρώει. Ας διαλέξουν εκεί στο anti-ntp.net, επιτέλους τίνος τα συμφέροντα ελέγχουν τα Ελληνικά ΜΜΕ (όλα πλην anti-ntp.net, προφανώς). Των Ελληνικών διαπλεκόμενων, των χρηματοπιστωτικών οίκων, τίνος τέλος πάντων....
φιλακια Κώστα μου και εγω σ αγαπάω!!

jimp

Member
Ζήτω η ανεξάρτητη,αδέσμευτη,αμόλυντη,νεοφιλελεύθερη Ντόρα Μπακογιάννη.
Τρίψτε τη στα μούτρα σας όσοι την ψηφίσατε.
Μη ξεχάσετε να την ξαναψηφίσετε.
Τι εκανε η ανεξαρτητη φιλε μου?
Μηπως αθετησε καποια υποσχεση της?
Μην μου πεις κατι τετοιο και δεν θα μπορεσω να κοιμηθω?

Τρεχουν οι εξελιξεις και δεν τις προλαβαινουμε.

@
TAVER...εχει σημασια ποιανου τα συμφεροντα εξυπηρετουν,εφοσον δεν εξυπηρετουν τα δικα μας?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
TAVER...εχει σημασια ποιανου τα συμφεροντα εξυπηρετουν,εφοσον δεν εξυπηρετουν τα δικα μας?
Όταν λες τα δικά μας, εννοείς του ΣΥΡΙΖΑ?
(Μα τα υπηρετούν απολύτως, έτσι όπως αντιμετωπίζουν κάτι Μηλιούς βάζοντας τους απέναντι από κάτι Λυκουρέντζους και Λοβέρδους, μαζί με Πρετεντέρηδες κλπ). Αντί να τον στριμώξουν επί της ανύπαρκτης ουσίας, περί άλλα τυρβάζουν....)

jimp

Member
Όταν λες τα δικά μας, εννοείς του ΣΥΡΙΖΑ?
(Μα τα υπηρετούν απολύτως, έτσι όπως αντιμετωπίζουν κάτι Μηλιούς βάζοντας τους απέναντι από κάτι Λυκουρέντζους και Λοβέρδους, μαζί με Πρετεντέρηδες κλπ). Αντί να τον στριμώξουν επί της ανύπαρκτης ουσίας, περί άλλα τυρβάζουν....)
Τα ''δικα'' μας σαν απλους εργαζομενους.

Αλλα και αυτο για το συριζα ετσι οπως το κανουν,αυτη την επιθεση πιστευω οτι γυρναει υπερ του.
Τετοια επιθεση δεν εχω ξαναδει.
Να λενε οτι ναναι τα δυο κομματα,να συμφωνουν μεταξυ τους(ουσιαστικα),οι τρεμη και ο καθε πρετεντερης να σιγονταρουν και να ειναι συνεχως στην επιθεση.

Μεγαλυτερη δυναμικη του δινουν ετσι.
Μονο οι εντελως γιωταδες δεν το εχουν καταλαβει αυτο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τα ''δικα'' μας σαν απλους εργαζομενους.

Αλλα και αυτο για το συριζα ετσι οπως το κανουν,αυτη την επιθεση πιστευω οτι γυρναει υπερ του.
Τετοια επιθεση δεν εχω ξαναδει.
Να λενε οτι ναναι τα δυο κομματα,να συμφωνουν μεταξυ τους(ουσιαστικα),οι τρεμη και ο καθε πρετεντερης να σιγονταρουν και να ειναι συνεχως στην επιθεση.

Μεγαλυτερη δυναμικη του δινουν ετσι.
Μονο οι εντελως γιωταδες δεν το εχουν καταλαβει αυτο.
Μα αυτό λέω κι εγώ. Ξυπνάνε τα υπερ-Συριζα αντανακλαστικά στον ακροατή, αντί να βάλουν απέναντί του ένα (1) και μόνο οποιοδήποτε σοβαρό οικονομολόγο, να σχολιάσει τις προφανείς μπούρδες που ξεστομίζει ο Μηλιός με ρυθμούς οπλοπολυβόλου...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μα αυτό λέω κι εγώ. Ξυπνάνε τα υπερ-Συριζα αντανακλαστικά στον ακροατή, αντί να βάλουν απέναντί του ένα (1) και μόνο οποιοδήποτε σοβαρό οικονομολόγο, να σχολιάσει τις προφανείς μπούρδες που ξεστομίζει ο Μηλιός με ρυθμούς οπλοπολυβόλου...
Να κανεις αιτηση να σε καλεσουν ως "αντικειμενικο" κοινο στις προεκλογικες του εκπομπες. Οι πανικοβλητοι του mega κατι τετοιους σαν κι εσενα ψαχνουν...

Ο φιλελευθερος σου χωρος πολυ αξιοπιστος παντως...

liopyr

Member

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ρεσιτάλ λαικισμού και ψεμάτων απ' τον Τσίπρα στη συνέντευξη στον Κούλογλου. Πραγματικά όσοι τον ψηφίζουν απορώ τι απαντήσεις παίρνουν απ' τις αοριστολογίες του.

Τη μία στιγμή λέει ότι δεν καταργούμε το μνημόνιο αλλά πάμε στην Ευρώπη για πολιτική διαπραγμάτευσή του και την άλλη λέει ότι το μνημόνιο τέλειωσε. Όπως του είπε ο Κούλογλου, σε κάποιον τηλεθεατή ο Τσίπρας του θύμισε τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Off topic: Liopyr αγαπώ Σαραντάκο και πολύ χαίρομαι όποτε τον αναφέρει κάποιος :) Από τα καλύτερα blogs

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ρεσιτάλ λαικισμού και ψεμάτων απ' τον Τσίπρα στη συνέντευξη στον Κούλογλου. Πραγματικά όσοι τον ψηφίζουν απορώ τι απαντήσεις παίρνουν απ' τις αοριστολογίες του.
Θα μπορούσες να τα γράψεις αυτά και πριν τελειώσει η συνέντευξη,αν την είδες όλη.Ούτως ή άλλως τα ίδια ακριβώς θα έγραφες.

Στο "αντικειμενικό" κοινό (που λέει κι ο tripakias) κι εσύ,να μην νοιώθει μόνος του ο taver.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Tην είδα όλη και με μεγάλη προσοχή μάλιστα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic