• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Περί τανγκό και αποφθεγμάτων...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
τωρα ψωνισες απο χερι...
ειμαι πολυ ατυχος στα εστιατορια στο λονδινο...
τους παω στα πιο αποτυχημενα...
στο τελευταιο ταξιδι βλεπω ενα κινεζικο πολυ κυριλε καπου στη chinatown.λεω εδω θα μπουμε δε θα εκτεθω σημερα...
αμ δε
big katastrofa:(:(
γιαυτο ρωτα απο traveller μερια αλλα:LOL: αυτος εχει ακριβα γουστα...:haha:
εεε...ναι 'εχει ακριβά γούστα...αλλά το gaucho θα το τιμήσω...νομιζω οτι o traveller το προτεινει..χρειαζεται που και που να εχεις και ακριβα γουστα παντως.....ετσι δεν ειναι?

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
εεε...ναι 'εχει ακριβά γούστα...αλλά το gaucho θα το τιμήσω...νομιζω οτι o traveller το προτεινει..χρειαζεται που και που να εχεις και ακριβα γουστα παντως.....ετσι δεν ειναι?
οντως το αργεντινικο πρεπει ναναι δυνατο...δεν εχω ακουσει κανεναν να ισχυριζεται κατι διαφορετικο.
σχετικα με τα ακριβα γουστα...εσεις οι γυναικες εχετε την πρωτοκαθεδρια:D
ενω εμεις οι κακομοιροι οι ανδρες τι ζηταμε...τιποτα αν εξαιρεσεις ενα καλο και γρηγορο αμαξι,ενα κινητο latest edition,ena kalo roloi(να εχει χρονογραφο...):haha::haha:
βλεπεις ειμαστε ολιγαρκεις αφου μπλεξαμε με σας τις ανικανοποιητες:clap::clap:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
οντως το αργεντινικο πρεπει ναναι δυνατο...δεν εχω ακουσει κανεναν να ισχυριζεται κατι διαφορετικο.
σχετικα με τα ακριβα γουστα...εσεις οι γυναικες εχετε την πρωτοκαθεδρια:D
ενω εμεις οι κακομοιροι οι ανδρες τι ζηταμε...τιποτα αν εξαιρεσεις ενα καλο και γρηγορο αμαξι,ενα κινητο latest edition,ena kalo roloi(να εχει χρονογραφο...):haha::haha:
βλεπεις ειμαστε ολιγαρκεις αφου μπλεξαμε με σας τις ανικανοποιητες:clap::clap:
ναι ..ναι το βλεπω....ολιγαρκείς....εμεις για σας φροντιζουμε...να περνατε καλά..

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ναι ..ναι το βλεπω....ολιγαρκείς....εμεις για σας φροντιζουμε...να περνατε καλά..
φοβου τους δαναους και δωρα φερουσι...(τογραψα καλα? γιατι δε τα πηγαινα καλα με τα αρχαια...:shock:)

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
φοβου τους δαναους και δωρα φερουσι...(τογραψα καλα? γιατι δε τα πηγαινα καλα με τα αρχαια...:shock:)
μαλλον δεν τα πηγαινες και τοσο καλα..
"και δωρα φεροντες" θα ηταν πιο σωστο, νομιζω..:shock:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
ε.. δε χρειαζεται να εισαι και φιλολογος βρε mio μου..
τα βασικα να γνωριζουμε.. τα βασικα
αρκει που εισαι ταξιδιαρης, ολοι εδω μεσα την ιδια τρελα εχουμε
δαναοι και μη ..:p

trapper

Member
Λατινικά Λέγονται, βρε! Ακου εκεί, αρχαία Ιταλικά ! Που ακούστηκε..αρχαία Ιταλικά;

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Timeo danaos et dona ferentes
Αινειάδα

Να τι έπαθε αυτός που το είπε, μαζί και τα παιδιά του:
http://upload.wikimedia.org/wikiped...n-Le_Laocoon.jpg/300px-Vatican-Le_Laocoon.jpg

:D :bleh:

τον ξερω.................
εχθες το απογευμα ελεγε το μαθημα στη μανα του ο γιος μου που παει 3η δημοτικου, και της ελεγε την ιστορια του λακοοοντα(καποιο ο θελει ω αλλα ποιο?? και των γιων του..:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom