η γνωμη μου ειναι κανεις λιγα οσο χρειαζεται για ενα ταξι και φιλοδωρηματα κατα προτιμηση στο αεροδρομιο μολις φτασεις
μολις πας εκει κανεις το συναλλαγμα σου αναλογα με τις απαιτησεις και οχι να εχουμε τη τσεπη μας γεματη συναλλαγμα γιατι αν περισεψουν μετα θα στα παρουν με αλλη τιμη οταν πας να τα κανεις ευρω(εννοειται λιγοτερο)
δοκιμασε και τη καρτα σου σε μια συναλλαγη 1οο ρουβλια αναληψη απο ατμ τραπεζας να δουμε τι σε χρεωνει οταν ερθεις
καλο ταξιδι
Ο σκοπός πάντως είναι να μάθω τι παίζει πριν πάω και όχι όταν θα γυρίσω (κατόπιν εορτής) και για αυτό το λόγο ρωτάω ανθρώπους που έχουν περάσει από παρόμοιες καταστάσεις και γνωρίζουν. Σε αυτό το σημείο δεν πειραματίζεσαι. Βέβαια μετά θα καταθέσω και εγώ με τη σειρά μου τις εμπειρίες μου αλλά δεν θέλω να ανακαλύψω και τον τροχό από την αρχή.
Φανταστείτε λίγο που το έψαξα στο μοναδικό ανταλλακτήριο του Ελ. Βενιζέλος για να αλλάξω Ευρώ σε Ρούβλια. Ενώ η ισοτιμία είναι 1?=40 ρούβλια, εκεί μου έδιναν 36 ρούβλια και επιπλέον προμήθεια 10? για τα 200? ή 15? για τα 600?.
Θα κοιτάξω και στο κέντρο της Αθήνας αλλά παίζει στη Ρωσία να είναι πιο συμφέρουσα η συναλλαγή;