μαλλον αυτα τα 100 κιλα μπαλα ο τζιολης τα εχει στις τσεπες του και δε μπορει να κινηθειΣεϊταρίδης,Μπασινάς,Σαμαράς,Αμανατίδης,
Λυμπερόπουλος,Καραγκούνης,Τζιόλης...
100κιλά μπάλα ξέρει ο καθένας.
Σαν παίκτης είναι πολύ καλός.απλά είναι αργός.και ο Τσάρτας ήταν αργός αλλά έκανε πράγματα και θαύματα όπως και άλλοι πολλοί!ο Τζιόλης έχει αυτή την στόφα του τεχνίτη...και εγώ μίλησα για τεχνική όχι για ταχύτητα.μαλλον αυτα τα 100 κιλα μπαλα ο τζιολης τα εχει στις τσεπες του και δε μπορει να κινηθει
Ο δε Σαμαράς έχει από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές παιδείες γιατί ήταν χρόνια Ολλανδία.Τώρα παίζει σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.αυτό δεν σου λέει κάτι?και το ότι έχει ένα ελάττωμα που κρατάει λιγάκι παραπάνω την μπάλα από όσο πρέπει εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αδύναμα σημεία.και επειδή μίλησα για τεχνική ο συγκεκριμένος έχει για δέκα άτομα...ο δε σαμαρας ειναι τεχνιτης αλλα τι να το κανω; ειναι ο μεγαλυτερος ατομιστης της εθνικης δε δινει τη μπαλα απο το αριστερο στο δεξι. πηγε στη σιτυ και εβαλε μερικα γκολ την πρωτια χρονια και απο κει και περα το απολυτο μηδέν
Όσο για τον Καραγκούνη πρέπει να σου πω ότι κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει έναν παίκτη σαν και αυτόν στην ομάδα του..οσο για τον καραγκουνη οποτε το θυμαται θα παιξει μπαλα ενω για να βγαλει μια μπαλια θα πρεπει να μας βγαλει τη παναγια (δεν ειναι τυχαιο οτι σε οσα παιχνιδια δεν επαιξε, ο παναθηναικος ηταν πολυ πιο γραγορος στο παιχνιδι του). ή μηπως πρεπει να σου υπενθημισω οτι δεν υπαρχει παικτης στο ελληνικο πρωταθλημα που να πεφτει τοσο ευκολα; αμα αυτα ειναι για σενα στοιχεια μεγαλου μπαλαδορου παω πασο
Συγνώμη αλλά θέλεις ακόμη φιλαράκο....επειδη εχω αναφερθει αρνητικα σε 2 παικτες του παναθηναϊκου θα σας θυμισω οτι ειμαι παναθηναικος αλλα ειμαι και αντικειμενικος (οσο μπορω)
Επειδή προφανώς κατάλαβα τι εννοούσες ξέρω πολύ καλά τι σου είπα!επειδη προφανως δεν καταλαβες τι εννουσα οταν εγραψα οτι ειμαι αντικειμενικος οσο μπορω να σου εξηγησω. εννοω οτι δε μπορω να κρινω αντικειμενικα πχ τον ολυμπιακο ή τον παναθηναικο. στην πρωτη περιπτωση θα ειμαι λιγο πιο αυστηρος και στη δευτερη πιο ελαστικος στην κριτικη μου. αν ηθελα και αλλο οπως λες δε θα κριτικαρα αρνητικα τους παικτες του παναθηναικου αλλα θα τους θεωρουσα θεους. εκτος και αν για σενα αντικειμενικος ειναι οποιος συμφωνει μαζι σου......
χαχαχαχαχαχαχαχαοσο για το σαμαρα εχει υψηλοτερη παιδεια σε σχεση με τους ελληνες που μενουν εδω αλλα σε σχεση με τους αλλους που μαθαινουν μπαλα εκει μαλλον ειναι πισω. εκτος και αν οταν τους μαθαιναν τις πασες αυτος ελειπε . .
Μόνο μια μικρή διόρθωση.ο Χριστός και η Παναγία!!!!
Θα με τρελάνετε εσείς!
Το ότι ο Τζιόλης δεν είναι Ρεδόνδο εμένα δεν μου λέει κάτι..
Του λείπει η πρωτοβουλία!Είναι θέμα χρόνου να το βελτιώσει αυτό!
1 χρόνο παίζει το παιδί \'Α Εθνική...ε μη τα ισοπεδώνουμε όλα.