Περί ποδοσφαίρου

mike

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόντρεαλ-Ν.Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Παρολο που παιξαμε παρα πολυ ομορφο ποδοσφαιρο για αλλα μια φορα χασαμε.....:(

Πανιωνιος-Λαρισα 3-1

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
Σεϊταρίδης,Μπασινάς,Σαμαράς,Αμανατίδης,
Λυμπερόπουλος,Καραγκούνης,Τζιόλης...
100κιλά μπάλα ξέρει ο καθένας.
μαλλον αυτα τα 100 κιλα μπαλα ο τζιολης τα εχει στις τσεπες του και δε μπορει να κινηθει :haha:

ο δε σαμαρας ειναι τεχνιτης αλλα τι να το κανω; ειναι ο μεγαλυτερος ατομιστης της εθνικης δε δινει τη μπαλα απο το αριστερο στο δεξι. πηγε στη σιτυ και εβαλε μερικα γκολ την πρωτια χρονια και απο κει και περα το απολυτο μηδεν

οσο για τον καραγκουνη οποτε το θυμαται θα παιξει μπαλα ενω για να βγαλει μια μπαλια θα πρεπει να μας βγαλει τη παναγια (δεν ειναι τυχαιο οτι σε οσα παιχνιδια δεν επαιξε, ο παναθηναικος ηταν πολυ πιο γραγορος στο παιχνιδι του). ή μηπως πρεπει να σου υπενθημισω οτι δεν υπαρχει παικτης στο ελληνικο πρωταθλημα που να πεφτει τοσο ευκολα; αμα αυτα ειναι για σενα στοιχεια μεγαλου μπαλαδορου παω πασο

επειδη εχω αναφερθει αρνητικα σε 2 παικτες του παναθηναϊκου θα σας θυμισω οτι ειμαι παναθηναικος αλλα ειμαι και αντικειμενικος (οσο μπορω)

*The_Mexican*

Banned
μαλλον αυτα τα 100 κιλα μπαλα ο τζιολης τα εχει στις τσεπες του και δε μπορει να κινηθει :haha:
Σαν παίκτης είναι πολύ καλός.απλά είναι αργός.και ο Τσάρτας ήταν αργός αλλά έκανε πράγματα και θαύματα όπως και άλλοι πολλοί!ο Τζιόλης έχει αυτή την στόφα του τεχνίτη...και εγώ μίλησα για τεχνική όχι για ταχύτητα.

ο δε σαμαρας ειναι τεχνιτης αλλα τι να το κανω; ειναι ο μεγαλυτερος ατομιστης της εθνικης δε δινει τη μπαλα απο το αριστερο στο δεξι. πηγε στη σιτυ και εβαλε μερικα γκολ την πρωτια χρονια και απο κει και περα το απολυτο μηδέν
Ο δε Σαμαράς έχει από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές παιδείες γιατί ήταν χρόνια Ολλανδία.Τώρα παίζει σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.αυτό δεν σου λέει κάτι?και το ότι έχει ένα ελάττωμα που κρατάει λιγάκι παραπάνω την μπάλα από όσο πρέπει εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αδύναμα σημεία.και επειδή μίλησα για τεχνική ο συγκεκριμένος έχει για δέκα άτομα...

οσο για τον καραγκουνη οποτε το θυμαται θα παιξει μπαλα ενω για να βγαλει μια μπαλια θα πρεπει να μας βγαλει τη παναγια (δεν ειναι τυχαιο οτι σε οσα παιχνιδια δεν επαιξε, ο παναθηναικος ηταν πολυ πιο γραγορος στο παιχνιδι του). ή μηπως πρεπει να σου υπενθημισω οτι δεν υπαρχει παικτης στο ελληνικο πρωταθλημα που να πεφτει τοσο ευκολα; αμα αυτα ειναι για σενα στοιχεια μεγαλου μπαλαδορου παω πασο
Όσο για τον Καραγκούνη πρέπει να σου πω ότι κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει έναν παίκτη σαν και αυτόν στην ομάδα του..
τρέχει,κρατάει μπάλα,μοιράζει,μαρκάρει,σκοράρει
τι άλλο να κάνει???:shock:
και ναι για μένα αυτά είναι στοιχεία καλού ποδοσφαιριστή.

επειδη εχω αναφερθει αρνητικα σε 2 παικτες του παναθηναϊκου θα σας θυμισω οτι ειμαι παναθηναικος αλλα ειμαι και αντικειμενικος (οσο μπορω)
Συγνώμη αλλά θέλεις ακόμη φιλαράκο....

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
και ο σανμαρτεαν ηταν ο μεγαλυτερος τεχνιτης που εχει περασει τα τελευταια χρονια απο τον παναθηναικο. ε και? εκανε μεγαλη καριερα μπραβο του.

ο τζιολης εχει τη στοφα του τεχνιτη, τεχνιτης παντως δεν ειναι γιατι δε μπορει να βγαλει μια μπαλια στα 3 μετρα. ειναι καθαρα καταστροφικο αμυντικο χαφ δε δημιουργει καθολου.

ο καραγκουνης ειναι καλος μονο για τα παιχνιδια που ο παναθηναικος πρεπει να περιμενει την αλλη ομαδα να κανει παιχνιδι (πχ ευρωπαικα με μεγαλες ομαδες) ακριβως γιατι το μονο που κανει ειναι να κραταει τη μπαλα και να τρεχει. στο ελληνικο πρωταθλημα ομως που πρεπει ο παναθηναικος να κανει παιχνιδι ο καραγκουνης γονατιζει την αναπτυξη της ομαδας. ο καραγκουνης γκολτζης???????? εχεις βαλθει να με τρελανεις...ο καραγκουνης τα τελευταια 9 χρονια (απο τοτε δηλαδη που πηγε απο τον απολλωνα στον παναθηναικο) εχει σε 184 συμμετοχες στα διαφορα πρωταθληματα που αγωνιστηκε 28 γκολ!!! μεγαλος γκολτζης
τρεμε μπαλνκο::haha:
οσο για το σαμαρα εχει υψηλοτερη παιδεια σε σχεση με τους ελληνες που μενουν εδω αλλα σε σχεση με τους αλλους που μαθαινουν μπαλα εκει μαλλον ειναι πισω. εκτος και αν οταν τους μαθαιναν τις πασες αυτος ελειπε :haha:. και αυτο που αναφερεις σαν απλο ελλατωμα ειναι αυτο που τον κραταει στην κερκιδα σχεδον σε καθε παιχνιδι της σιτυ.......

επειδη προφανως δεν καταλαβες τι εννουσα οταν εγραψα οτι ειμαι αντικειμενικος οσο μπορω να σου εξηγησω. εννοω οτι δε μπορω να κρινω αντικειμενικα πχ τον ολυμπιακο ή τον παναθηναικο. στην πρωτη περιπτωση θα ειμαι λιγο πιο αυστηρος και στη δευτερη πιο ελαστικος στην κριτικη μου. αν ηθελα και αλλο οπως λες δε θα κριτικαρα αρνητικα τους παικτες του παναθηναικου αλλα θα τους θεωρουσα θεους. εκτος και αν για σενα αντικειμενικος ειναι οποιος συμφωνει μαζι σου......

αν το μονο που ψαχνεις ειναι τεχνιτες πηγαινε δες μπαλα δε καμια αλανα μη χαλας το χρονο σου μπροστα στην τηλεοραση βλεποντας ελληνικο πρωταθλημα τσαμπα θα περιμενεις να δεις κανεναν.......

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Μεξικάνε μου μη στεναχωριέσαι.
Οταν πας Ρίο κάτσε οσο πιο πολύ μπορέσεις στην Κοπακαμπάνα.
Μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα γίνονται αγώνες μπιτς σόκκερ με φοβερούς τεχνίτες.

*The_Mexican*

Banned
ο Χριστός και η Παναγία!!!!:shock:
Θα με τρελάνετε εσείς!
Tο ότι δεν έκανε μεγάλη καριέρα ο Σανμαρτεάν εκτός το ότι είναι τεχνίτης που κολλάει δεν μπορώ να καταλάβω..
Το ότι ο Τζιόλης δεν είναι Ρεδόνδο εμένα δεν μου λέει κάτι..
Του λείπει η πρωτοβουλία!Είναι θέμα χρόνου να το βελτιώσει αυτό!
1 χρόνο παίζει το παιδί 'Α Εθνική...ε μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
Είπα εγώ ότι ο Καραγκούνης είναι γκολτζής?
Είπα ότι τα κάνει όλα μαζί και το σκοράρισμα..
Αυτό για μένα είναι μεγάλη υπόθεση.το να έχεις έναν παίκτη που να τρέχει ασταμάτητα και και και και και και στην τελική να σου βάζει και γκολ ε είσαι αχάριστος αν δεν τον θεωρείς καλό παίκτη.
Όσο για τον Σαμαρά συνεχίζεις άδικα να τον κράζεις γιατί φέτος είναι ντεφορμέ!πολύ λογικό..Εσύ μου λες ότι τον κρατάει στον πάγκο επειδή δεν μοιράζει...το ακούσαμε και αυτό..:shock:
Premiership παίζει όχι 'Α Τοπικό...:haha:
Μ' αρέσει που παίζεις και μπάλα!

επειδη προφανως δεν καταλαβες τι εννουσα οταν εγραψα οτι ειμαι αντικειμενικος οσο μπορω να σου εξηγησω. εννοω οτι δε μπορω να κρινω αντικειμενικα πχ τον ολυμπιακο ή τον παναθηναικο. στην πρωτη περιπτωση θα ειμαι λιγο πιο αυστηρος και στη δευτερη πιο ελαστικος στην κριτικη μου. αν ηθελα και αλλο οπως λες δε θα κριτικαρα αρνητικα τους παικτες του παναθηναικου αλλα θα τους θεωρουσα θεους. εκτος και αν για σενα αντικειμενικος ειναι οποιος συμφωνει μαζι σου......
Επειδή προφανώς κατάλαβα τι εννοούσες ξέρω πολύ καλά τι σου είπα!
Και εγώ ΠΑΟΚ είμαι αλλά κάποια πράγματα τα λέω με το όνομά τους
Μπορώ να σου αραδιάσω χίλια 2 αντικειμενικά σωστά πράγματα και να συμφωνούν όλοι μαζί μου και να μου λένε όλοι "Πολύ σωστά μιλάς"...
"Συμφωνώ 100% με τον Λευτέρη" κτλ.
Αλλά είσαι εκτός θέματος από την αρχή!
Αν θυμάσαι καλά η κουβέντα ξεκίνησε για τις 3 χώρες που είναι υψηλότερα βαθμολογικά από μας και εγώ είπα πολύ απλά ότι αδικούμαστε γιατί ξέρουμε περισσότερη μπάλα(το πα λαϊκά) από αυτούς...Εσύ μου απαντάς με ότι αντικειμενικό αλλά ταυτόχρονα άσχετο επιχείρημα βρίσκεις!
Σου λέω είναι τεχνίτης ο Σαμαράς μου λες είναι ατομιστής.
Σου λέω είναι τεχνίτης ο Τζιόλης μου λες είναι αργός.
Σου λέω μετά πολλοί αργοί έκαναν καλή καριέρα μου λες για τον Σανμαρτεάν.
Σου λέω για τον Καραγκούνη ότι όλοι οι προπονητές θα τον ήθελαν στην ομάδα τους γιατί έχει χίλια 2 καλά μου λες μόνο εσύ όποτε θυμάται παίζει μπάλα.
μάλλον κάποιος άλλος θέλει να συμφωνούν μαζί του και αραδιάζει σωστά μεν αλλά άσχετα των ασχέτων δε.
αλλά εντάξει με έπεισες!
Είσαι αντικειμενικά άσχετος.:haha:
next time...try harder..
bye!

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
δε θα κατσω να ασχοληθω αλλο με καποιον που δεν με ξερει και παραλληλα με προσβαλει λεγοντας με ασχετο.

αλλα φαινεται ποσα πολλα ξερεις οταν λες οτι ο τζιολης παιζει πρωτη χρονια α εθνικη ενω ειναι 3 χρονια στον παναθηναικο και αλλα 2 στον πανιωνιο

περαστικα

Υ.Γ. εγω γραφω τη γνωμη μου και δε με απασχολει καθολου το αν θα γραψει καποιος οτι συμφωνει

Stelios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μελβούρνη...
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες :)
οσο για το σαμαρα εχει υψηλοτερη παιδεια σε σχεση με τους ελληνες που μενουν εδω αλλα σε σχεση με τους αλλους που μαθαινουν μπαλα εκει μαλλον ειναι πισω. εκτος και αν οταν τους μαθαιναν τις πασες αυτος ελειπε :haha:. .
:bounce:χαχαχαχαχαχαχαχα:haha::haha:

Πάντως αποφάσισε αν σ ενδιαφέρει να έχει ο παίχτης ποδοσφαιρική παιδία,σωματικά προσόντα,ή δε ξέρω τι άλλο...Μη μου πεις ότι κι ο Καραγκούνης,από τους μεγαλύτερους Καραγκιόζηδες που χουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τα γήπεδα έχει ποδοσφαιρική παιδία...Ότι έχει πνευμόνια και κάνει καλά κάποια βασικά πράγματα,όπως να κρατάει μπάλα δε το αμφισβητεί κανείς....
Καλό θα ήταν να αποφύγουμε και τους χαρακτηρισμούς μεξικανέ γιατί άμα κάποιος έχει ην αντίθετη αποψη με σένα δε σημαίνει ότι είναι άσχετος...Συνήθως έχουν κι οι δύο από ένα δίκιο...Αλλά μπορεί και τελικά να είναι άλλος ο άσχετος...

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
ο Χριστός και η Παναγία!!!!:shock:
Θα με τρελάνετε εσείς!

Το ότι ο Τζιόλης δεν είναι Ρεδόνδο εμένα δεν μου λέει κάτι..
Του λείπει η πρωτοβουλία!Είναι θέμα χρόνου να το βελτιώσει αυτό!
1 χρόνο παίζει το παιδί \'Α Εθνική...ε μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
Μόνο μια μικρή διόρθωση.
Ο Τζιολης παιζει τριτο χρόνο στον ΠΑΟ ( και ηταν κι ενα τουλάχιστον στον Πανιώνιο)

*The_Mexican*

Banned
Ρε παιδάκια μου γλυκά.
Πάμε από την αρχή.
Εγώ δεν είπα ότι ο Λευτέρης είναι άσχετος από ποδόσφαιρο.
Εγώ είπα ότι αυτά που λέει είναι σωστά αλλά είναι άσχετα με αυτά που του λέω εγώ.
Το καταλάβατε??????
Πάμε ξανά άλλη μία.
Εγώ δεν είπα ότι ο Λευτέρης είναι άσχετος από ποδόσφαιρο.
Εγώ είπα ότι αυτά που λέει είναι σωστά αλλά είναι άσχετα με αυτά που του λέω εγώ.
Έλεος δηλαδή.
Αυτά που λέει το παιδί είναι πολύ σωστά.δεν αντιλέγω.
Αλλά η μαμημένη η κουβέντα άρχισε με θέμα την τεχνική και όχι την ταχύτητα και το πόσο κρατάει την μπάλα ο Σαμαράς.
Ωραία λοιπόν συμφωνείς ότι ο Σαμαράς είναι τεχνίτης.
Συμφωνώ ότι κρατάει μπάλα παραπάνω από όσο πρέπει.
Έληξε τώρα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα