dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
panpan και elenara προσωπικά δεν μου λεει τιποτα μια ηττα στο ελληνικο πρωτάθλημα, το οποίο ολοι ξεραμε πριν ξεκινησει οτι θα το πάρουμε δια περιπάτου. Προφανώς και ηταν λίγο τυχερος ο Ατρομητος, προφανώς και ο Νικοπολιδης εκανε λαθος αλλαγές αλλα....
Το θεμα είναι ότι φετος καθομαι να δω την ομαδα μου και δεν το ευχαριστιεμαι.
Το ροστερ μας εχει τρομερες ελλειψεις για να σταθουμε με αξιώσεις σε διεθνες επίπεδο και ο Μαρινάκης από ότι βλέπω δεν εχει διάθεσει να επενδύσει.
Δεν ειπα να φερει τον Ριβάλντο και τον Τζιοβάνι, αλλα δεν μπορεί πίσω από τον Μανιάτη να είναι ο Μοντεστο, βασικό δεξι μπακ ο Ντακιτε, αυτός ο Ιμπαγάσα να θεωρείται αναντικαταστατος γιατί είναι λίγοι οι Γκρεκο και Μασαντο, πίσω από τον Χολέμπας να είναι ο Λυκογιάννης, τα βασικά μας εξτρεμ να είναι ο Αμπτουν και ο Πίνο.
Για μένα η ομάδα το καλοκαιρι θελει τουλάχιστον τρεις βασικούς, εναν χαφ με δημιουργικες ικανοτητες, εναν εξτρεμ, βασικό δεξι μπακ και κανα 2-3 καλές αλλαγες αμυντικο χαφ, αριστερο μπακ κλπ.
Οτιδηποτε αλλο θα μικρυνει κι αλλο ευρωπαικα τον Ολυμπιακό
panpan εχεις γνωμη για τον Μιτσελ γιατί δε διαβάζω και τα καλύτερα
Το θεμα είναι ότι φετος καθομαι να δω την ομαδα μου και δεν το ευχαριστιεμαι.
Το ροστερ μας εχει τρομερες ελλειψεις για να σταθουμε με αξιώσεις σε διεθνες επίπεδο και ο Μαρινάκης από ότι βλέπω δεν εχει διάθεσει να επενδύσει.
Δεν ειπα να φερει τον Ριβάλντο και τον Τζιοβάνι, αλλα δεν μπορεί πίσω από τον Μανιάτη να είναι ο Μοντεστο, βασικό δεξι μπακ ο Ντακιτε, αυτός ο Ιμπαγάσα να θεωρείται αναντικαταστατος γιατί είναι λίγοι οι Γκρεκο και Μασαντο, πίσω από τον Χολέμπας να είναι ο Λυκογιάννης, τα βασικά μας εξτρεμ να είναι ο Αμπτουν και ο Πίνο.
Για μένα η ομάδα το καλοκαιρι θελει τουλάχιστον τρεις βασικούς, εναν χαφ με δημιουργικες ικανοτητες, εναν εξτρεμ, βασικό δεξι μπακ και κανα 2-3 καλές αλλαγες αμυντικο χαφ, αριστερο μπακ κλπ.
Οτιδηποτε αλλο θα μικρυνει κι αλλο ευρωπαικα τον Ολυμπιακό
panpan εχεις γνωμη για τον Μιτσελ γιατί δε διαβάζω και τα καλύτερα