• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
D

Delmem9770

Guest
Jimp δες κανα παιχνιδι του παο με φαμπρι κ θα καταλαβεις αν κανει δουλεια η οχι. Aμα κρινεις μονο με βαση τι θα πουν οι μπαμποχελακηδες δν θα σ αρεσει ο φαμπρι κ φυσικα ο μεγας αλαφουζος που καθαρισε την ομαδα απο τους στημενους. Για αυτο κ τον πολεμαει το συστημα μμε,σουπερλιγκ,επο.

jimp

Member
Ο φαμπρι λογικα και αν τον αφησουν να δουλεψει θα αφησει εποχη στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Ανθρωπος με διορατικοτητα,εξυπνος, σκληρα εργαζομενος κ με μεγαλη ορεξη για τιτλους. ποδοσφαιροφατσα με λιγα λογια.
Λοιπον,οπως εχουμε συζητησει εγω ΑΕΛΑΡΑ, Home Alone και τετοια,οποτε τους χελακηδες και αλλους παρομοιους ουτε καν τους ακουω.
Οποτε θα προσπαθησω να κανω μια ποδοσφαιρικη κριτικη με βαση αυτα που ξερω και εχω ψαξει εγω και οχι τα οσα λενε.

Εχω δει τον Φαμπρι στην Ελλαδα αλλα ειναι αληθεια οτι ειναι νωρις για να τον κρινει καποιος,με βαση τη δουλεια του εδω.

Με βαση τη δουλεια του στο εξωτερικο απεχει ετη φωτος απο τον προπονητη που ειναι διορατικος και με μεγαλη ορεξη για τιτλους μιας και η προπονητικη του διαδρομη Fabri - transfermarkt.gr
μας λεει οτι ποτε δεν προπονησε ομαδα που κυνηγαει τιτλους και ποτε δεν παρουσιασε καποιο εργο στις ομαδες που ειχε.Αν το εκανε αυτο θα παρεμενε στον παγκο καποιας και για δευτερη χρονια.

Αντιθετα εχει αλλαξει μεχρι και τρεις σε μια χρονια,με τον ιδιο να λεει για λανθασμενες επιλογες και επελεξε να ερθει σε αυτον τον παναθηναικο σαν σωστη τριτη επιλογη!!
Με προεδρο που ενω η ομαδα δεν εχει επιθετικο,διωχνει τον Πετροπουλο(πολυ καλυτερος του Τοτσε,προσωπικη αποψη) και με τραυματισμενο τον Φορναρολι(αν τον μετραμε για επιθετικο με βαση τη σχεση του με τα διχτυα,με ενα απιστευτο συμβολαιο-σκανδαλο για την οικονομικη δυνατοτητα του παναθηναικου την δεδομενη εποχη)!!

Τωρα αυτον τον προπονητη με βαση τη δουλεια του,αυτα που λεει( ''Για τον Βύντρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στον Παναθηναϊκό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση'' και ''ειλικρινά σας λέω ότι ο Βύντρα είναι ένας παίκτης, ο οποίος μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει προσωπικότητα σε αυτή την ομάδα'',το ποσο στα σοβαρα τον παιρνει ο προεδρος της ομαδας που τον επελεξε αφου εδιωξε τον βυντρα δεν χρειαζεται σχολιασμο) και κανει δεν μπορω να τον χαρακτηρισω εξυπνο,διορατικο,ποσο μαλλον ποδοσφαιροφατσα(γραφικο ναι!) οταν επιλεγει για επιθετικο εναν παικτη απο ομαδα που παλευει για τη σωτηρια στην β εθνικη ισπανιας(ουεσκα) και που σε αυτη δεν ειναι καν βασικος (Jokin Esparza - transfermarkt.gr)!!

Μην γραψω για το αριστερο μπακ και τους τραυματισμους του και για τα 17 παιχνιδια που εχει παιξει ολα και ολα απο τη σεζον 10/11 μεχρι σημερα...

Προσεξε δεν ξερω αν αυτοι ειναι οντως επιλογες του προπονητη ή του προεδρου.
Αν ειναι του προπονητη η διορατικοτητα του χτυπαει κοκκινο...
Αν ειναι του προεδρου και τους δεχεται μονο και μονο για να εχει δουλεια τοτε δεν αξιζει να σχολιασουμε...

Γενικοτερα για να κλεισω δεν μπορω να καταλαβω τη στηριξη της 13 στον αλαφουζο ο οποιος με τις επιλογες που κανει,η μονη σωστη ηταν η επιλογη ροτσα αλλα και αυτη την κατεστρεψε,θα μικρυνει και αλλο τον παναθηναικο.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ρε stolt τι καθεσαι και γραφεις ?? Σαν Παναθηναϊκος νιωθω αηδια για τον Αλαφουζο .. Πες μου ΜΙΑ σωστη κινηση που εχει κανει στον Παναθηναϊκο εκτος του οτι εδιωξε τον Κατσουρανη ..

Εχει διωξει ολους τους Ελληνες και παιρνει Καζιγιαμα,Φουκισιμα και Χιροσιμα,ετοιμαζει και μεταγραφη-βομβα τον Τοργκελε,εχει καταντησει κατι παραπανω απο γραφικος,ολοι οι παλαιμαχοι εχουν εξαφανιστει και πηρε τον-λεγε-με-και-Τασο-Μητροπουλο Βασιλη Κωνσταντινου να τον εχει στον παγκο και πεταξε σαν σκουπιδι εναν ανθρωπο κοσμημα για τον Ελληνικο χωρο(βλ. Χουαν Ραμον Ροτσα)

Ουτε διορισμενος να ητανε ...

Την καλυτερη δηλωση την ειχε κανει ο Μαρινακης "Μακαρι να μεινει ο Αλαφουζος στον Παναθηναϊκο για 100 χρονια" ..

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Στην Ελλάδα για να πας καλα δν χρειαζεται ο προπονητής σου να είναι προφεσορας, παρα μόνο να κανει τα βασικα. Κανένας απο όσους πέτυχαν στην Ελλάδα δεν ήταν γκουρού των παγκων. Ακόμα κι ο Βαλβερδε ένας μέτριος προπονητής ήταν που εκανε βασικά πράγματα καλα.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Οπότε κι ο Φαμπρι δν είναι καμμενος απο χέρι, άλλωστε ποτε στην Ελλάδα δν ήρθε προπονητής απ έξω απο ομάδα που διεκδικεί τίτλο. Αρκεί να κάνουν καλές κινήσεις, να εκμεταλλευτουν τους νέους και να πουλησουν, κι οχι να αποδεσμευσουν, επιλεκτικά ώστε να εισπραξουν κάποια λεφτα. Και να σταματήσουν τις δηλώσεις περί συστήματος κλπ γτ κακό κάνουν στην ομάδα. Α και να διώξει του ανθρώπους του Ραλιστα

D

Delmem9770

Guest
Ο ορεστκριτ ειναι χαρακτηριστικη περιπτωση ανθρωπου θυμα των μμε. τον χαλαει ο αλαφου ενω απο πισω δν υπαρχει κανεις να τον διαδεχτει. τον χαλαει που εδιωξε τους στημενους που μας φεραν 25 βαθμους πισω κ για να τα δικαιολογησει βαζει δηλωσεις του 'καλου οικογενειαρχη' μαρινακη. Ορεστκριτ εγω συμφωνω απολυτα με τη θυρα 13 κ θεωρω οτι ο αλαφου το παει πολυ καλα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ακους τι λες ?? Ο Πετροπουλος μας πηγε 25 βαθμους πισω ή μηπως ο Καραγκουνης ? Ευτυχως που εχουμε τον Φορναρολι και τον Τοτσε και σκιζουνε τα διχτυα .. Αμα εισαι τοσο ευχαριστημενος και συμφωνεις απολυτα πηγαινε στο γηπεδο και φωναξε για αυτη την ομαδα,εγω δεν προκειται να το κανω ..

Και να λειπουν οι προσωπικοι ισχυρισμοι και υποθεσεις για το τι πιστευω εγω ..

D

Delmem9770

Guest
ΑΗΤΤΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Σ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΚΑΙ.

jimp

Member
Αστα αυτα!!
Στην παραπανω αναλυση που δεν σχολιασες εχεις να πεις κατι?Διαφωνεις καπου?Συμφωνεις?

D

Delmem9770

Guest
Λοιπον,οπως εχουμε συζητησει εγω ΑΕΛΑΡΑ, Home Alone και τετοια,οποτε τους χελακηδες και αλλους παρομοιους ουτε καν τους ακουω.
Οποτε θα προσπαθησω να κανω μια ποδοσφαιρικη κριτικη με βαση αυτα που ξερω και εχω ψαξει εγω και οχι τα οσα λενε.

Εχω δει τον Φαμπρι στην Ελλαδα αλλα ειναι αληθεια οτι ειναι νωρις για να τον κρινει καποιος,με βαση τη δουλεια του εδω.

Με βαση τη δουλεια του στο εξωτερικο απεχει ετη φωτος απο τον προπονητη που ειναι διορατικος και με μεγαλη ορεξη για τιτλους μιας και η προπονητικη του διαδρομη Fabri - transfermarkt.gr
μας λεει οτι ποτε δεν προπονησε ομαδα που κυνηγαει τιτλους και ποτε δεν παρουσιασε καποιο εργο στις ομαδες που ειχε.Αν το εκανε αυτο θα παρεμενε στον παγκο καποιας και για δευτερη χρονια.

Αντιθετα εχει αλλαξει μεχρι και τρεις σε μια χρονια,με τον ιδιο να λεει για λανθασμενες επιλογες και επελεξε να ερθει σε αυτον τον παναθηναικο σαν σωστη τριτη επιλογη!!
Με προεδρο που ενω η ομαδα δεν εχει επιθετικο,διωχνει τον Πετροπουλο(πολυ καλυτερος του Τοτσε,προσωπικη αποψη) και με τραυματισμενο τον Φορναρολι(αν τον μετραμε για επιθετικο με βαση τη σχεση του με τα διχτυα,με ενα απιστευτο συμβολαιο-σκανδαλο για την οικονομικη δυνατοτητα του παναθηναικου την δεδομενη εποχη)!!

Τωρα αυτον τον προπονητη με βαση τη δουλεια του,αυτα που λεει( ''Για τον Βύντρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στον Παναθηναϊκό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση'' και ''ειλικρινά σας λέω ότι ο Βύντρα είναι ένας παίκτης, ο οποίος μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει προσωπικότητα σε αυτή την ομάδα'',το ποσο στα σοβαρα τον παιρνει ο προεδρος της ομαδας που τον επελεξε αφου εδιωξε τον βυντρα δεν χρειαζεται σχολιασμο) και κανει δεν μπορω να τον χαρακτηρισω εξυπνο,διορατικο,ποσο μαλλον ποδοσφαιροφατσα(γραφικο ναι!) οταν επιλεγει για επιθετικο εναν παικτη απο ομαδα που παλευει για τη σωτηρια στην β εθνικη ισπανιας(ουεσκα) και που σε αυτη δεν ειναι καν βασικος (Jokin Esparza - transfermarkt.gr)!!

Μην γραψω για το αριστερο μπακ και τους τραυματισμους του και για τα 17 παιχνιδια που εχει παιξει ολα και ολα απο τη σεζον 10/11 μεχρι σημερα...

Προσεξε δεν ξερω αν αυτοι ειναι οντως επιλογες του προπονητη ή του προεδρου.
Αν ειναι του προπονητη η διορατικοτητα του χτυπαει κοκκινο...
Αν ειναι του προεδρου και τους δεχεται μονο και μονο για να εχει δουλεια τοτε δεν αξιζει να σχολιασουμε...

Γενικοτερα για να κλεισω δεν μπορω να καταλαβω τη στηριξη της 13 στον αλαφουζο ο οποιος με τις επιλογες που κανει,η μονη σωστη ηταν η επιλογη ροτσα αλλα και αυτη την κατεστρεψε,θα μικρυνει και αλλο τον παναθηναικο.
Η αναλυση σου δν με βρισκει συμφωνο. Εμας μας νοιαζει η ομαδα να καθαρισει απο ενα παρελθον αμαρτωλο. Ο Αλαφουζος δεν υτποσχεθηκε ποτε οτι θα βαλει λεφτα, μπηκε με μοναδικο σκοπο να γλυτωσει η ομαδα το πρωτοδικειο και να καθαρισει την ομαδα απο χρεη και καποια αλλα πραγματα π.χ.παιχτες , γηπεδικο,οποτε οτι και να του καταλαγιζουν οι υπολοιποι ειναι ολα ακυρα. Ας ερθει αυριο καποιος να πει χωνω 20 μυρια για μεττεγραφες και ο Αλαφουζος θα φυγει την ιδια ωρα. Ολα τα υπολοιπα που λες για τα αγωνιστικα ειναι ακυρα αυτη τη στιγμη. Η ομαδα μας αρεσει.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
ΑΗΤΤΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
.
Mεγάλη μερα σημερα για τους απανταχου αλλοθρησκους.
Ο μπαοκ μειωσε στους 15 βαθμους την διαφορά, ο βαζελος στους 25 και η ΑΕΚ στους 29.
Κυριολεκτικά τρεμω:haha::haha::haha:

Γουστάρω stolt με χιλια!!! Πες μας τωρα ομως πως εγινε και το παράρτημα του Ατρομήτου με προπονητη τον γαύρο τον μουστακια, προεδρο τον κολλητο του Μαρινάκη και 5-6 βασικούς εκτός ενδεκάδας πήρε το διπλό;

Στα σοβαρα, μας βλέπω πολύ χλωμους με τη Λεβαντε, το καλοκαίρι δε αν δε γινουν 2-3 ουσιαστικές κινησεις θα έχουμε σοβαρό προβλημα (όχι για τον τίτλο) και ο Βαγγέλας θα πηγαίνει μονος του με την παρεα του να βλεπει την ομάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361