• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Η ΑΕΚ το πρααγματικο ντερμπι το δινει την επόμενη βδομαδα στη Βεροια, οπου αν χασει, χάθηκε

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όταν θα γίνονται τα ματς επί ίσοις όροις τότε θα μπορούμε να συζητάμε και να κάνουμε το σχετικό χαβαλέ μεταξύ μας. Μέχρι τότε σας αφήνω να απολαμβάνετε το ελληνικό πρωτάθλημα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Όταν θα γίνονται τα ματς επί ίσοις όροις τότε θα μπορούμε να συζητάμε και να κάνουμε το σχετικό χαβαλέ μεταξύ μας. Μέχρι τότε σας αφήνω να απολαμβάνετε το ελληνικό πρωτάθλημα.

Βρε αφεντικο εισαι σοβαρος άνθρωπος για να πετάς τέτοια.
Ξερεις πολύ καλά οτι και να σας εδινε το πεναλντι πάλι θα χανατε ανετα, ίσως να τρωγατε και περισσότερα
Είπαμε ο Ολυμπιακος δεν εχει αντιπάλο, ξέρει ότι και να παίξει μέτρια θα νικησει. Είναι χαώδης η διαφοριά. Με τον Αρη έφαγε δυο γκολ και αμέσως ισοφάρισε. Εκει δεν καιγόταν για τη νικη, αλλά σημερα τους ειχε τάξει πριμ ο Μαρινάκης.
Κι αν θες την γνώμη μου αυτή η έλλειψη ανταγωνισμού κάνει κακό και στον Ολυμπιακό. Το είδαμε και το καλοκαίρι που δεν καναμε τις μεταγραφές που έπρεπε.

Δειτε ομως πρώτα τις ομάδες σας και κανετε αυτοκριτική γιατί εισαστε τελευταίοι οι μεν και οι δε γιατί μετά από Σισε, Καραγκούνη, Κατσουράνη, ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν και Μπουμσονγκ και Λετο για να πάρουν κανενα Τοτσε και Πιντο.

ΥΓ Το σημερινο ματσ τελειωσε στο ορθό πεναλντι του Μητρογλου και την δίκαιη κόκκινη στον Γιαγκο.
Και 3-1 να προηγείστο το ξερεις οτι δεν ειχατε τυχη

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το πρωτάθλημα της εκπληκτικής superleague ήδη πήρε το μερίδιο της προσοχής που του αρμόζει από εμένα, είπα αυτό που είχα να πω, καλή συνέχεια σε όσους εξακολουθούν να ασχολούνται.

D

Delmem9770

Guest
Βρε αφεντικο εισαι σοβαρος άνθρωπος για να πετάς τέτοια.
Ξερεις πολύ καλά οτι και να σας εδινε το πεναλντι πάλι θα χανατε ανετα, ίσως να τρωγατε και περισσότερα
Είπαμε ο Ολυμπιακος δεν εχει αντιπάλο, ξέρει ότι και να παίξει μέτρια θα νικησει. Είναι χαώδης η διαφοριά. Με τον Αρη έφαγε δυο γκολ και αμέσως ισοφάρισε. Εκει δεν καιγόταν για τη νικη, αλλά σημερα τους ειχε τάξει πριμ ο Μαρινάκης.
Κι αν θες την γνώμη μου αυτή η έλλειψη ανταγωνισμού κάνει κακό και στον Ολυμπιακό. Το είδαμε και το καλοκαίρι που δεν καναμε τις μεταγραφές που έπρεπε.

Δειτε ομως πρώτα τις ομάδες σας και κανετε αυτοκριτική γιατί εισαστε τελευταίοι οι μεν και οι δε γιατί μετά από Σισε, Καραγκούνη, Κατσουράνη, ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν και Μπουμσονγκ και Λετο για να πάρουν κανενα Τοτσε και Πιντο.

ΥΓ Το σημερινο ματσ τελειωσε στο ορθό πεναλντι του Μητρογλου και την δίκαιη κόκκινη στον Γιαγκο.
Και 3-1 να προηγείστο το ξερεις οτι δεν ειχατε τυχη
Εσυ αδερφε βλεπεις το δεντρο κ χανεις το δασος. Για να φτασουν σ αυτο το σημειο παναθηναικος και αεκ προηγηθηκε μια 15ετια κλεμμενων πρωταθληματων κ εκατομυριων απο εσοδα που θα ειχαν λογω τσαμπιονς λιγκ. Φαντασου οτι ο καραπαπας το καλοκαιρι ειπε οτι ο γαυρος ακομα κ με την περσυνη πορεθα στην ευρωπη που μαζεψε κοντα 30 μυρια εφτασε στο τελος της σεζον να ειναι και μειον κ αναγκαστηκε να πουλησει μιραλας για να ειναι 55 μυρια τα εσοδα κ τα εξοδα. Σκεψου δηλαδη τι συμβαινει με τις ομαδες τις αλλες που δν συμμετεχουν κατευθειαν στους ομιλους εδω κ μια δεκαπενταετια. Εγω προσωπικα πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν να πεσει κ ο παο κ η αεκ για να τελειωσει αυτη η παρωδια κ νασταματησουν να δινουν λεφτα ο οπαπ κ η νοβα.

chrisbd

Member
Το μόνο καλό και ίσως ελπιδοφόρο (ίσως είπα) είναι ότι αρχίζουν οι ομάδες να χρησιμοποιούν πολλούς πιτσιρικάδες Έλληνες επιτέλους...αλλά δεν ξέρω αν όλοι το κάνουν επειδή τους πιστεύουν η μόνο και μόνο επειδή δεν τους κοστίζει....

Κατά τα άλλα είδα λίγο Αεκ Ολυμπιακό γιατί έιχε και Μαγιόρκα-Μπάρτσα Αθλ. Μαδρίτης-Χετάφε και πιο αργά στο βροχερό Λεβάντε-ΡΕΑΛ αλλά και το απίθανο Αταλάντα-Ιντερ....

Για το ντέρμπι η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων και η ποιότητα των παικτών δεν αφήνει χώρο για συγκρίσεις, Και ο ίδιος ο Λίνεν είπε ότι ναι μεν αδικηθήκαμε αλλά να μην σταθούμε σ΄αυτό. Το θέμα είναι γαιτί φτάσαμε να έχουμε μια ομάδα στην κορυφή και οι υπόλοιπες στη μετριότητα....Και για να το αναλύσουμε θα χρειαστούμε σελίδες...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Παίδες τα προβλήματα του ελληνικου ποδοσφαίρου είναι πάρα πολλά και οσοι πιστευουν οτι για ολα φταίει ο Ολυμπικακός εθελοτυφλεί.
Φυσικά και ως η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα εχει την μεγαλύτερη ευθυνη από τις ομάδες αλλά υπάρχει και πρόβλημα παιδείας κλπ

ΜΟΝΟ στην ελλάδα σε ενα ματς που έληξε 4-0 και η ομάδα με το 0 δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία ασχολουμαστε τοσο πολυ με τη διαιτησια
Από οτι ακουσα και χθες δόθηκε πεναλντι στη Ρεαλ που δεν ήταν, στην Μπάρτσα μετρησε γκολ οφσαιντ. Και μην θυμηθούμε την σκανδαλώδη εύνοια της Μαντσεστερ την προηγούμενη βδομάδα ή με τη Λιβερπουλ.

Εκει όμως δεν το αναγουν σε πρωτεύον ζήτημα και οι αντίπαλοι επενδύουν.

Και ο Ολυμπιακός στα πέτρινα χρονια, που προφανώς αδικείτο από τη διαιτησία, επένδυε.

Σημερα Αεκτζηδες και Παναθηναικοι απλά λενε οτι για ολα φταίει ο Κόκκαλης και ο Θρύλος και δεν κοιτάνε τα τεράστια λάθη τους
κατα αυτό τον τρόπο βλαπτουν πρωτα από ολους την ομάδα τους

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μια τελευταία λέξη μόνο γιατί επιμένεις με επιχειρήματα που δε στέκουν σε κανένα γαλαξία. Έχω βαρεθεί μεταξύ άλλων και το τσουβάλιασμα. Δείξε μου πού έγραψα εγώ ποτέ ότι για όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίει ο Κόκκαλης. Σα να βγω εγώ να πω ότι όλοι οι ολυμπιακοί είναι στο χρηματοδοτούμενο στρατό του Κόκκαλη. Σου αρέσει για την πάρτη σου πώς ακούγεται αυτό; Αν όχι, να λείπουν τα τσουβαλιάσματα παρακαλώ.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μια τελευταία λέξη μόνο γιατί επιμένεις με επιχειρήματα που δε στέκουν σε κανένα γαλαξία. Έχω βαρεθεί μεταξύ άλλων και το τσουβάλιασμα. Δείξε μου πού έγραψα εγώ ποτέ ότι για όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίει ο Κόκκαλης. Σα να βγω εγώ να πω ότι όλοι οι ολυμπιακοί είναι στο χρηματοδοτούμενο στρατό του Κόκκαλη. Σου αρέσει για την πάρτη σου πώς ακούγεται αυτό; Αν όχι, να λείπουν τα τσουβαλιάσματα παρακαλώ.

Bρε boss δεν έγραψα ολοι οι Αεκτζηδες και ολοι οι Παναθηναικοι, νομιζω ότι ειναι σαφές από το προηγούμενο ποστ. Οπότε σε καμία περίπτωση δε σε τσουβαλιασα (ισα ισα που στο πρωτο μου ποστ ανεφερα οτι δεν περιμένα απο εσενα τετοια προσεγγιση του ματσ)

Αλλά με οσους φιλους της ΑΕΚ εχω μιλήσει σημερα λενε ελα μωρε παλι με τη διαιτησία το πήρατε. Και γενικως οι αντιπαλοι του Ολυμπιακού από το χθεσινό παιχνιδι μιλάνε μονο για τη διαιτησία και επαναλαμβάνω σε ενα παιχνιδι που εληξε 4-0 και η ΑΕΚ δεν έκανε φαση.
Για να μην το προχωρήσω ότι η ΑΕΚ έπαιζε με Κατσικοκέρη και εμείς με Μητρογλου. Στον πάγκο ο Φουρτάδο και εμεις τζιμπουρ.

Αντε φιλιά στις γυναίκες σου και ειπαμε κράτα λίγο χωρο και για μενα γιατ'ι βλέπω να σου έρχομαι

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μπάι δε γουέη, πιστεύω ότι ο Μήτρογλου έχει πολύ μέλλον στο εξωτερικό.

Όσο για εμάς εδώ, βλέπουμε πραγματικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην είναι ευρωπαικού επιπέδου, αλλά χαίρονται να παίζουν, κι'εμείς χαιρόμαστε να πηγαίνουμε στο γήπεδο, ή να τα βλέπουμε στην τιβί, όπως η προχτεσινή ματσάρα εναντίον της ομάδας του Ντελ Πιέρο στο Σύδνευ:

[ame=[media=youtube]oDKrkyuJQOI[/media] FC 2-3 Melbourne Victory - FULL MATCH HIGHLIGHTS [10/11/12] - YouTube

Last edited:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Γιατί εδω δε βλεπουμε ματσαρες στα υπέροχα Ελληνικά γήπεδα που γυρω γυρω ειναι πολυκατοικίες, νταμαρια και το χορτο φεύγει κομμάτια.

Εχε χαρη που έχουμε το μικροβιο του οπαδισμού, το οποίο όμως σε πάρα πολλούς φεύγει.

Οταν έπαιζε Ατρομητος-ΟΣΦΠ 0-1, την ίδια στιγμή είχε Μαντσεστερ-Τότεναμ. Στο β ημίχρονο σιχάθηκα και το γυρισα στο Αγγλικό.
Τις δε 10 φορές που επανηλθα τις 9 η μπαλα ήταν αουτ η κάποιος παικτης στο έδαφος. Τι να λέμε χαώδης διαφορά.

Για δώσε καμια info για το Αυστραλιανό γιατι βλέποντας και την εθνική τους δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι πιος γρήγορος ο ρυθμός απο το δικό μας πρωτάθλημα. Καλά από εγκαταστασεις και νοοτροπια οπαδών δεν το συζητω, πρέπει να ειμαστε στα 500 χρόνια πίσω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills