dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Η ΑΕΚ το πρααγματικο ντερμπι το δινει την επόμενη βδομαδα στη Βεροια, οπου αν χασει, χάθηκε
Όταν θα γίνονται τα ματς επί ίσοις όροις τότε θα μπορούμε να συζητάμε και να κάνουμε το σχετικό χαβαλέ μεταξύ μας. Μέχρι τότε σας αφήνω να απολαμβάνετε το ελληνικό πρωτάθλημα.
Εσυ αδερφε βλεπεις το δεντρο κ χανεις το δασος. Για να φτασουν σ αυτο το σημειο παναθηναικος και αεκ προηγηθηκε μια 15ετια κλεμμενων πρωταθληματων κ εκατομυριων απο εσοδα που θα ειχαν λογω τσαμπιονς λιγκ. Φαντασου οτι ο καραπαπας το καλοκαιρι ειπε οτι ο γαυρος ακομα κ με την περσυνη πορεθα στην ευρωπη που μαζεψε κοντα 30 μυρια εφτασε στο τελος της σεζον να ειναι και μειον κ αναγκαστηκε να πουλησει μιραλας για να ειναι 55 μυρια τα εσοδα κ τα εξοδα. Σκεψου δηλαδη τι συμβαινει με τις ομαδες τις αλλες που δν συμμετεχουν κατευθειαν στους ομιλους εδω κ μια δεκαπενταετια. Εγω προσωπικα πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν να πεσει κ ο παο κ η αεκ για να τελειωσει αυτη η παρωδια κ νασταματησουν να δινουν λεφτα ο οπαπ κ η νοβα.Βρε αφεντικο εισαι σοβαρος άνθρωπος για να πετάς τέτοια.
Ξερεις πολύ καλά οτι και να σας εδινε το πεναλντι πάλι θα χανατε ανετα, ίσως να τρωγατε και περισσότερα
Είπαμε ο Ολυμπιακος δεν εχει αντιπάλο, ξέρει ότι και να παίξει μέτρια θα νικησει. Είναι χαώδης η διαφοριά. Με τον Αρη έφαγε δυο γκολ και αμέσως ισοφάρισε. Εκει δεν καιγόταν για τη νικη, αλλά σημερα τους ειχε τάξει πριμ ο Μαρινάκης.
Κι αν θες την γνώμη μου αυτή η έλλειψη ανταγωνισμού κάνει κακό και στον Ολυμπιακό. Το είδαμε και το καλοκαίρι που δεν καναμε τις μεταγραφές που έπρεπε.
Δειτε ομως πρώτα τις ομάδες σας και κανετε αυτοκριτική γιατί εισαστε τελευταίοι οι μεν και οι δε γιατί μετά από Σισε, Καραγκούνη, Κατσουράνη, ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν και Μπουμσονγκ και Λετο για να πάρουν κανενα Τοτσε και Πιντο.
ΥΓ Το σημερινο ματσ τελειωσε στο ορθό πεναλντι του Μητρογλου και την δίκαιη κόκκινη στον Γιαγκο.
Και 3-1 να προηγείστο το ξερεις οτι δεν ειχατε τυχη
Μια τελευταία λέξη μόνο γιατί επιμένεις με επιχειρήματα που δε στέκουν σε κανένα γαλαξία. Έχω βαρεθεί μεταξύ άλλων και το τσουβάλιασμα. Δείξε μου πού έγραψα εγώ ποτέ ότι για όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίει ο Κόκκαλης. Σα να βγω εγώ να πω ότι όλοι οι ολυμπιακοί είναι στο χρηματοδοτούμενο στρατό του Κόκκαλη. Σου αρέσει για την πάρτη σου πώς ακούγεται αυτό; Αν όχι, να λείπουν τα τσουβαλιάσματα παρακαλώ.