• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Αστα μωρέ θα τα βρεί ο Σάντος....Καμιά φορά οι αναποδιές σε πεισμώνουν και μπορεί τελικά να σου βγούν σε καλό....Πρέπει πάλι να μασήσουμε σίδερα όπως στο 2ο ημίχρονο θα ρίξει και την ατάκα του ο Def και βουρ..

Τώρα Γαλλία Αγγλία σήμερα στις 7 και Ουκρανία Σουηδία πιο αργά ...

Έχω μια συμπάθεια στη Γαλλία και νομίζω ότι σ'αυτό το Euro θα καταφέρουν να διώξουν τα φαντάσματα του παρελθόντος..απο την άλλη η Αγγλία ποτέ δεν μου άρεσε σαν εθνική .....ποντάρω στη Γαλλία λοιπόν.....η Αγγλία έχει ελπίδες μόνο αν βέλει τη μπάλλα κάτω....

παιδιά που δείχνει Ρολάν;;;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ναι ...τόβαλα πριν και δεν έδειχνε .....αλλά οκ το βρήκα και στο eurosport HD

Καλά έτσι όπως πάνε αυτοί θα τελειώσουν αύριο...
Την πάτησα με την κωλοβροχή χτες. Έπαιξα Τζόκοβιτς (με φοβερή απόδοση) με το σκεπτικό ότι ο (πολύ ανώτερος Ναδάλ) χώλαινε και γενικώς έχει λίγες αντοχές. Πράγματι, από το δεύτερο σετ είχε πρόβλημα στις επιστροφές, το τρίτο το έχασε περπατώντας με 6-2 αδυνατώντας να κυνηγήσει μπάλες, στο τέταρτο έφαγε ένα μπρέικ από το πρώτο γκέιμ...και μετά έβρεξε! Ε, έσκασε μύτη σήμερα και κέρδισε. Κι εγώ έγινα κουβανός...

Οι Ιρλανδοί είναι το στανταράκι του γιούρο, άπατοι θα πάνε, μεγάλοι τσουρουκάδες...

JohnyE

Member
όντως αν συνέχιζε χθες το τέννις ίσως ήταν άλλο το αποτέλεσμα.

για μένα είναι καλό το διπλό της σουηδίας σήμερα.!

jimp

Member
Μεχρι στιγμης αθλιοι οι αγγλοι.

Με 8 κατω απο τη σεντρα και καμμια προτωβουλια στο παιχνιδι τους.

Αντε να μπει ο μπεν αρφα να δουμε κανενα γκολ!

chrisbd

Member
Άνθρακες....Μία Αγγλία χάλια ως συνήθως και μια Γαλλία που δεν έπεισε αλλά κατά τι καλύτερη απο Αγγλία....Κουρασμένοι και το χ βολεύει και τους δύο όπως χθές αλλά κάποιος θα μείνει έξω μου φαίνεται και θα κλαίει στο τέλος...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Την πάτησα με την κωλοβροχή χτες. Έπαιξα Τζόκοβιτς (με φοβερή απόδοση) με το σκεπτικό ότι ο (πολύ ανώτερος Ναδάλ) χώλαινε και γενικώς έχει λίγες αντοχές. Πράγματι, από το δεύτερο σετ είχε πρόβλημα στις επιστροφές, το τρίτο το έχασε περπατώντας με 6-2 αδυνατώντας να κυνηγήσει μπάλες, στο τέταρτο έφαγε ένα μπρέικ από το πρώτο γκέιμ...και μετά έβρεξε! Ε, έσκασε μύτη σήμερα και κέρδισε. Κι εγώ έγινα κουβανός...

Οι Ιρλανδοί είναι το στανταράκι του γιούρο, άπατοι θα πάνε, μεγάλοι τσουρουκάδες...
Και εγω ηθελα Νολε με τα μπουνια .. Αν δεν εβρεχε θα πηγαινε τουλαχιστον στο ταϊ μπρέικ ..

off topic: Μιας και μπασκετικος που εισαι Yorgo. Με το που τελειωνει το ματς παει και αγκαλιαζει ο Ναδαλ τους παντες και καποια στιγμη αγκαλιαζει τον Γκασολ και η ατακα του speaker ηταν: "Και εδω βλεπουμε τον Ναδαλ να αγκαλιαζει τον μεγαλο σεντερ μπακ της Ισπανιας Παου Γκασολ" χαχαχαχαχαχα χειροτερος και απο τον Σεφτελη σε αγωνες του πολο ..

on-topic: Τι τρεξιμο αυτοι οι Ουκρανοι,μεχρι και στο 90 πιεζανε αυτοι ψηλα αντι για τους Σουηδους .. Τους βλεπω να νικανε τους Εγγλεζους και να περνανε αυτοι ..

chrisbd

Member
Μεγάλη βραδιά για τον Σεφτσένκο χθες καθάρισε με 2 γκολ την Σουηδία που προηγήθηκε με τον Ιμπραΐμοβιτς.....Και με την ψυχολογία που έχουν μπορεί να αφήσουν έξω μια απο τις ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ.....

Πάμε σε λέγες ώρες ......ΕΛΛΑΔΑΡΑ με ένα σωρό προβλήματα vs ΤΣΕΧΙΑ με μια 4άρα στην πλάτη της αλλά παραμένει ζόρικη....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills