Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρχές Μαρτίου θα είμαι για 9 ημέρες Νέα Υόρκη με τη σχολή και εκτός από 2-3 ξεναγήσεις θα είμαστε ελεύθεροι. Θα ήθελα εκτός από τα "συνηθισμένα" αξιοθέτα στο Μανχάταν να περπατήσουμε και σε γειτονιές όπως το Harlem, Queens, Brooklyn και Bronx. Γνωρίζει κάποιος να μου πει κάποια μαγαζιά για να δοκιμάσουμε παραδοσιακό soul food (τηγανητό κοτόπουλο, μακαρόνι κλπ); Επίσης, ποιες γειτονιές να αποφύγουμε για λόγους ασφάλειας; (άν υπάρχουν) Με λίγο ψάξιμο το ανατολικό Harlem και η νότια Τζαμάικα στο Queens είναι παραδοσιακά επικίνδυνες περιοχές ακόμη και σήμερα. Έχει πάει κανείς στο Queensbridge; Αν ναι γνωρίζετε κάποια μαγαζιά ή εστιατόρια γύρω από τα project που θα άξιζαν αν επισκεφθεί κανέις;
Κάτι τελευταίo. Έχω το αρνητικό σε ταξίδια να θέλω να επισκεφτώ όσα παραπάνω μέρη γίνεται και να μην μένω στο ίδιο μέρος για πολλές μέρες. Ανακάλυψα ότι με την εταιρεία Megabus μπορούμε να πάμε από Νέα Υόρκη στη Φιλαδέλφεια σε 2 ώρες με 10 δολλάρια. Πιστεύετε θα άξιζε, ή θα ήταν χαμένος χρόνος. Αναγνωρίζω ότι η Νεα Υόρκη έχει ατελείωτα πράγματα να δείς και να κάνεις αλλά και μία άλλη πόλη θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον. Θα επιλέγατε τη Φιλαδέλφεια ή μία παράσταση στο broadway;
Συγνώμη για τις άπειρες ερωτήσεις! Περιμένω απαντήσεις από τους ειδικούς του μεγάλου μήλου!
Κάτι τελευταίo. Έχω το αρνητικό σε ταξίδια να θέλω να επισκεφτώ όσα παραπάνω μέρη γίνεται και να μην μένω στο ίδιο μέρος για πολλές μέρες. Ανακάλυψα ότι με την εταιρεία Megabus μπορούμε να πάμε από Νέα Υόρκη στη Φιλαδέλφεια σε 2 ώρες με 10 δολλάρια. Πιστεύετε θα άξιζε, ή θα ήταν χαμένος χρόνος. Αναγνωρίζω ότι η Νεα Υόρκη έχει ατελείωτα πράγματα να δείς και να κάνεις αλλά και μία άλλη πόλη θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον. Θα επιλέγατε τη Φιλαδέλφεια ή μία παράσταση στο broadway;
Συγνώμη για τις άπειρες ερωτήσεις! Περιμένω απαντήσεις από τους ειδικούς του μεγάλου μήλου!