Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Συμφωνώ για Κωνσταντινούπολη ότι έχει διασκέδαση αλλά σαν σύνολο η πόλη δεν βγάζει αυτό προς τα έξω. Θέλω να πω ότι πρέπει να ξέρεις που να ψαξεις για να βρεις τα vibs της. Δεν τα χαρίζει απλόχερα και ίσως αυτό είναι και η γοητεία της αλλά και το μικρό της μειονέκτημα. Γι αυτό την άφησα απ έξω.Που να δεις Κωνσταντινουπολη τι γινεται. Τη συγκρινω με το Βελιγραδι που καιγεται το πελεκουδι επισης.
Οπου διασκεδαση =χορος, γιατι events και ποτα εχει παντου.
Για Βελιγράδι νε ζναμ μνογκο
Η πραγματικά καλή διασκέδαση πηγάζει από τους νηφάλιους ανθρώπους. Το ποτά είναι μόνο για τη γεύση τους και πρέπει να τα πίνεις και όχι να σε πίνουν.... Μου πήρε αρκετά χρόνια για να το καταφέρω.
Καλά ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι του καλοπιασματος εγώΚαι γω την Αθηνα την εχω πολυ ψηλα, την Θεσσαλονικη την ειπα για να σε καλοπιασω επειδη εισαι βορεια νομιζω. Οχι περα απο την πλακα δεν την ξερω την νυχτερινη διασκεδαση της Θεσσαλονικης αλλα απο ενα τριημερο που ειχα περασει μου φανηκε ο κοσμος να διασκεδαζει περισσοτερο απο την Αθηνα. Φυσικα οι επιλογες ειναι λιγοτερες. Η διασκεδαση της Αθηνας εχει απ' ολα και ειναι πραγματικα απο τις πιο δυνατες στην Ευρωπη (αν οχι η πιο δυνατη) απ' οσες εχω επισκεπτει.
Το ότι ζω στη Θεσσαλονίκη δεν σημαίνει τίποτα....εχω διασκεδάσει απείρως καλύτερα στην Αθήνα και το δείγμα μου μετράει πολύ διασκέδαση και στις δύο πόλεις! Η Θεσσαλονίκη έχει διασκέδαση απλά εμένα δεν με καλύπτει γιατί τη θεωρώ συντηρητική. Και μιλώ για τη γενική εικόνα καθώς εξαιρέσεις υπάρχουν παντού!