• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πελοπόννησος vs Κρήτη

Πελοπόννησος vs Κρήτη

• Total voters
    139

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ενω με ονομα, φημη σε ολη τη χωρα κοβουν φπα κανονικα.
Καλυτερα ολοι, αλλα αν πρεπει καλυτερα ο μπαρμπα μητσος που καλλιεργει κολυκυθακια στη λακωνια παρα το Χ μπαρ της χερσονησου. Το μη χειρον βελτιστον.
Υπάρχουν κι άλλες επιλογές εκτός από τα μπαρ της Χερσονήσου.. Χωρίς όνομα και φήμη.. Όλη η νότια Κρήτη, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (βλ. Μάταλα, Ιεράπετρα, Σφακιά)

Καλοκαίρια 2019 και 2020 οι φωτός, όλες νότια Κρήτη και μια Φαλάσαρνα σε χωμένο ταβερνάκι

IMG_5429.jpg
IMG_4155.jpg
IMG_3112.jpg
a1673b16-4b9e-479f-9c61-8d39fe3e74e3.jpg
IMG_2229.jpg
IMG_6286.JPG
IMG_5176.JPG
IMG_5050.JPG
IMG_2366.JPG

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Υπάρχουν κι άλλες επιλογές εκτός από τα μπαρ της Χερσονήσου.. Χωρίς όνομα και φήμη..
Παρανοησες τα λογια. Αναφεροταν στο φπα. Κοινο μυστικο ποιος δεν πληρωνει. Ολοι ειναι ισοι απεναντι στο νομο αλλα το οργανο του νομου θα γραψει το φουκαρα σε ενα χωριο της πελοποννησου κ οχι το μπαρ της χερσονησου..ποιος αξιζει μεγαλυτερο προστιμο? Γιατι να ζητησω αποδειξη στο ταβερνακι κ οχι στο μπαρ? (Στο μπαρ θα μου φερουν τη μποτιλια στο κεφαλι).

Eleni_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έχω καταγωγή από ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα από τα Λαγκάδια. Έχω γυρίσει κυριολεκτικά όλη την Πελοπόννησο, αλλά και την Κρήτη και έχω πάει και στα δύο όλες τις εποχές!!

Η αλήθεια επίσης ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Από τη μια αρχαία Ολυμπία από την άλλη το παλάτι της Κνωσσού και της Φαιστού, από τη μια η παραλία του Σίμου από την άλλη ο Μπάλος, από τη μια Μονεμβασιά και από την άλλη Χανιά ... Τι να λέμε;! Τόσο η Πελοπόννησος, όσο και η Κρήτη, έχουν πολλά να δείξουν και να παινευτούν. Όπως άλλωστε και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα.

Για εμένα μοναδικό μειονεκτήματα της Λεβεντογέννας σε αντίθεση με την Πελοπόννησο αποτελεί η πρόσβαση της. Όπως και να έχει είναι δύσκολο πράγμα να ζεις σε νησί και η μετακίνηση σου εκτός του νησιού να εξαρτάται από τα καράβια και τα αεροπλάνα.

Οπότε αν το ερώτημα είναι
1. Πελοπόννησος Vs Κρήτη ως τουριστικοί προορισμοί, η απάντηση είναι Κρήτη.
2. Πελοπόννησος Vs Κρήτη ως προορισμοί για μόνιμη διαμονή για οικογένεια και παιδιά, μμμμ δύσκολο να απαντηθεί...

Όμως μάλλον θα μείνω στην άποψη που είχα από παλιά.... και θα τοποθετηθώ με μια έκφραση που λένε πολύ συχνά εδώ στην Κύπρο, όπου μένω την τελευταία δεκαετία....

"Σαν την Κρήτη δεν έχει".

chrisbd

Member
Υπάρχουν κι άλλες επιλογές εκτός από τα μπαρ της Χερσονήσου.. Χωρίς όνομα και φήμη.. Όλη η νότια Κρήτη, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (βλ. Μάταλα, Ιεράπετρα, Σφακιά)

Καλοκαίρια 2019 και 2020 οι φωτός, όλες νότια Κρήτη και μια Φαλάσαρνα σε χωμένο ταβερνάκι

View attachment 352983 View attachment 352987 View attachment 352994 View attachment 352995 View attachment 352996 View attachment 352997 View attachment 352998 View attachment 352999 View attachment 353000
γραψε "ακολουθούν σκληρές εικόνες για πεινασμένους"..
όσο ναναι μια γροθια στο στομάχι τη φάγαμε.. με η χωρίς ΦΠΑ no matter..

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Χωρίς όνομα, αποκλείεται.
Γι' αυτό δώσε ονόματα, να μαθαίνει και κανένας που δεν μπορεί να κατέβει Κρήτη και συμβιβάζεται με Πελοπόννησο.
Έχετε τρελαθεί να ανεβάζετε παραλίες, παραλίες, παραλίες και πάλι παραλίες....έχετε να μας δείξετε κάτι άλλο; :p Με τι ακριβώς να συμβιβαστούμε, με παραλίες; :cool:

Eleni_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ευρωπαϊκή Γορτυνία έχει η Κρήτη;
Πάντως πέρα από την πλάκα... Ευρωπαϊκή Γορτυνία, όντως δεν έχει η Κρήτη... Αλλά η αλήθεια είναι πως έχει καλύτερα Πανεπιστήμια από εκείνα της Πελοποννήσου.

Και το ερώτημα 2. Ήταν Πελοπόννησος Vs Κρήτη ως προορισμοί για μόνιμη διαμονή. ;)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για εμένα μοναδικό μειονεκτήματα της Λεβεντογέννας σε αντίθεση με την Πελοπόννησο αποτελεί η πρόσβαση της. Όπως και να έχει είναι δύσκολο πράγμα να ζεις σε νησί και η μετακίνηση σου εκτός του νησιού να εξαρτάται από τα καράβια και τα αεροπλάνα.

"Σαν την Κρήτη δεν έχει".
Για την ίδια Κρήτη μιλάμε έτσι; Με τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της και όλες τις υποδομές που καλώς τα έχει εννοείται! Πια πρόσβαση ακριβώς είναι δύσκολη;......Τι να πούνε τα νησιά που όντως έχουν τέτοια προβλήματα!!!

Και σαν τη Χαλκιδική δεν έχει αλλά έχει τελικά....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom