barkour
Member
Αντε σας ξεβλαχεψε το ΠΑΣΟΚ...
Η γιαγιά είχε φλιτζανάκια με τον ήλιο.
Αντε σας ξεβλαχεψε το ΠΑΣΟΚ...
Η γιαγιά είχε φλιτζανάκια με τον ήλιο.
Ο Λεωνίδας ακόμα και στις μέρες μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ηγέτη και συμβολίζει την ανδρεία και την αυτοθυσία. Τώρα αν το άγαλμα είναι καλαίσθητο ή όχι σε παραπέμπω στην έκφραση του κάθε Σπαρταθλητή όταν αγγίζει το άγαλμα που σημαίνει και το τερματισμό του αγώνα των 250 χλμ. Προτρέπω το καθένα σε λίγο καιρό να επισκεφθεί την "Οικία της Ευρώπης" το χώρο που αυτή τη στιγμή ανακαινίζεται, για να θαυμάσει την αρπαγή της Ευρώπης το περίφημο ψηφιδωτό ρωμαϊκής εποχής.Μπα Πελοπόννησο ψήφισα, αλλά αντέδρασα γιατί το είδα σαν δυσφήμιση! Ο σκοπός είναι να πείσουμε τον κόσμο να ψηφίσει Πελοπόννησο, όχι να τον διώξουμε!
Γιατί τόσος ντόρος? Για το πρώτο πιστοποιημένο μονοπάτι στην Ελλάδα? Δηλαδή εμείς με το μεγαλύτερο σε χιλιομετρική απόσταση φαράγγι σε ολόκληρη την Ευρώπη τι θα έπρεπε να κάνουμε τούμπες?Έχει πιστοποιημένο μονοπάτι 75χλμ; Ακούω!
τούμπες? να κάνετε αυτό που γνωρίζετε καλά, ρουμς του λετΓιατί τόσος ντόρος? Για το πρώτο πιστοποιημένο μονοπάτι στην Ελλάδα? Δηλαδή εμείς με το μεγαλύτερο σε χιλιομετρική απόσταση φαράγγι σε ολόκληρη την Ευρώπη τι θα έπρεπε να κάνουμε τούμπες?
Εκανα τη διαφορα στήθους.
Σωστα. Ο δρομεας δεν μου αρεσει, ο καντινσκι δεν μου αρεσει αλλα ειμαι πολυ μικρος για να το πω κακογουστο...μην εισελθουμε σε φιλοσοφικη συζητηση περι ωραιου..Συγγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχεις την ίδια σταθερή άποψη για όλα τα έργα τέχνης που μπαίνουν σε δημόσιους χώρους. Phylax, δρομέας κάτι θα υπάρχει που σου χτύπησε άσχημα. Αντίστοιχα για μένα αυτό είναι ο Leonidas.
Πωωωωωω.....πως μας πετσοκοψες έτσι?τούμπες? να κάνετε αυτό που γνωρίζετε καλά, ρουμς του λετ
Επειδή μαρτύρησα να ψάχνω αξιοθέατα μέσα σε χιλιάδες ενοικιαζόμενα δωμάτιαΠωωωωωω.....πως μας πετσοκοψες έτσι?
Οι ντόπιοι κριτικοί έργων τέχνης δεν τα έχουν βάλει με την κακογουστιά ή όχι του συγκεκριμένου έργου, αλλά με το υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένο.Ελπιζω το χιουμορ περι περικεφαλαιας (επισης εισεπραξε κακιστες κριτικες απο ολους σχεδον) στην εισοδο να εγινε κατανοητο..
Ντροπή !!!! Κοκκίνησα.Ήθελα να μουνα πουλί ή πρίνος στη μαδάρα
να μ' αγκαλιάζει δροσερά τσ' αυγής η κατσιφάρα (μες το αρχαιοελληνικό είμαστε).
Σφύρα την λήξη. Τέλος...
Καταλαβαίνω γιατί το λες...αλλά νομίζω αυτά συμβαίνουν στους τοπ τουριστικούς προορισμούς.Δηλαδη κάπου πρέπει να τους κοιμισουμε όλους αυτούς που έρχονταιΕπειδή μαρτύρησα να ψάχνω αξιοθέατα μέσα σε χιλιάδες ενοικιαζόμενα δωμάτια